Şimdi Ara

Chevrolet Kalos hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ,2000 model Palio sahibiyim.Uzun sure bütçeme göre km az , genç araç aradım ve Kalos'a denk geldim.Bu araç neden ucuz, palio dan iyimidir sonuçta nerdeyse aynı paralar Kalos 16 Bn , Palio 14 e gıder var, aracı sürenler bilenlerden bu araç hakkında yardım istiyorum.Herkes fikrini yazabilir yanlız ,aracı görmemiş binmemiş kişiler lütfen kafa karıştırmasın.teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arac chavrolet oldgu icn ucuz malum chev avrupa pazarindan cekildi kaloslar zaten kore yapimi yani eski daewoo dur.Accentden bi farkibyoktur kalite bakimindan..Servsne opel bakiyor suwnda yedek parca sikintisi yoktur temizi alinir yani 2000 mod semmbol parasina 2004 model kalos bulunur..

• Akrabamda 1.4 sx(full donanım) 2005 model benzinli Kalos var. Şuan aracı 60.000 de . Çok kez kullanma fırsatı buldum. Kesinlikle alınabilecek bir araba. Zaten çoğu parçası Opel ile aynı , motoru başarılı kasaya tam uygun. Tek kötü yanı iç malzemesi biraz kötü ama Palio'dan iyidir. Bagajı falan gayet yeterli . Yol tutuş çok bişey beklememek gerek. Onun dışında sağlam araçtır şu ana kadar bakım harici servise gitmemiş. Alabilirseniz 1.4 almaya çalışın 1.2 pek keyif vermeyebilir.
  • Teşekkür ederım öyle cok beklentim yok araçtan masraf açmasın yeterli benim için ucuz olunca cok masraflı kötü bır araç olarak düşündüm bu arada 1.2 kaç bg dir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.