Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1659. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.128
Cevap
159
Favori
3.559.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16571658165916601661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Panthér

Bende 3-4 sene kullanırım diyordum, daha 2 sene olmadı. Malum! araç fiyatları fazla arttı, değiştirme zamanı cüzdana göre araç bulmakta zorlanacağım gibi.

Şimdiki düşünceme göre, 2. el Astra 1.4T AT GTC yada 1.4T TCT MiTO alasım var. 1-2 seneye neye dönüşür bilemiyorum...

Benim araç 4 aydan fazladır kapının önünde yatıyor. Aileye ait Alanya da -gidince kullanılsın diye duran- 2.0TDCI AT Mondeo aracı bana bıraktılar.
    Bende daha az yakıyor ve daha rahat diye onu kullanıyorum. Cruze'u da ara sıra işi olunca hanım kullanıyor.

Anladım ki; Daha büyük ve rahat araca alışan, bir alt sınıfa geçince sıkıntıya düşüyormuş. Mondeo ya o kadar yayılmışım ki, resmen Cruze'a sığışamıyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_84726506/f_//tm.htm#84726506

2. el 1.4 T ASTRA mı alasın var ???? 1-2 seneye 2. el 1.4 T LTZ cruze almak varken !!! hele bir de mars stone olursa ???....

şimdilerde sıfırı 47 bine giden otomatik LTZ 1.4 cruze'u 2 sene sonra 2. el olarak xxxxx liraya almak varken ,,,,, 10-12 bin fazla verip astra 1.4 T niye alınır???
  • joliva kullanıcısına yanıt
    Hayatım boyunca Cruze mu kullanayım yahu!

1.4T de olsa
    Mars stone da olsa

Cruze bildigimiz cruze...

Ben 2.ye aldım.
    Gõrdüm ki kullandığın bir aracı bir daha almanın, 3-5 ay hariç hiç bir heyecanı yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden.com 1.4 ltz sedan araçtan bir adet var istersen şimdiden ayırt

• Panther e aslında İnsignia yakışır. Hatta o zamana 1.6 dizel 136 hp insignia bulunursa tadından yenmez :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayatım boyunca Cruze mu kullanayım yahu!

1.4T de olsa
    Mars stone da olsa

Cruze bildigimiz cruze...

Ben 2.ye aldım.
    Gõrdüm ki kullandığın bir aracı bir daha almanın, 3-5 ay hariç hiç bir heyecanı yok...

2 tane aldın yetmez !!!!

• Arkadaşlar mrb.Aralıkta 1.4 turbo cruze sedan ltz manuel şanzuman aldım.Araç ruhsata net ağırlık 1475 kg yazıyor.Fakat chevrolet in sitesinde cruze boş ağırlık manuel şanzuman için 1335 kg yazıyor.Acaba ruhsata ağırlık yanlış mı işlenmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih07

Arkadaşlar mrb.Aralıkta 1.4 turbo cruze sedan ltz manuel şanzuman aldım.Araç ruhsata net ağırlık 1475 kg yazıyor.Fakat chevrolet in sitesinde cruze boş ağırlık manuel şanzuman için 1335 kg yazıyor.Acaba ruhsata ağırlık yanlış mı işlenmiş?

Aracın size verilen "teknik kağıdı"nda ne yazıyor?

• Faturada ağırlık 1475 kg yazıyor.Teknik kağıt nedir arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 7 Mart 2014; 22:39:12 >
  • quote:

Faturada ağırlık 1475 kg yazıyor.Teknik kağıt nedir arkadaş?

Üzerinde "AT uygunluk belgesi" yazan kağıt.
    Bu belgeye gõre ruhsat düzenlenir.

Fatura/uygunluk belgesi/ruhsat bibirini tutuyor ise, sorun yok.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    AT uygunluk belgesi nasıl bir belgedir.Az önce verilen kullanma klavuzuna göre 1.4 t motorun ağırlığı 1475 kg gibi yazılmış.Bu bahsettin AT belgesi ne zaman verilmiştir.Aldığımı sanmıyorum.
  • izmirdeki bayide 1 adet cruze dizel varmış arkadaş sötyledi fiyatıda yanılmıyorsam 60.000 tlymiş..Düşünenler bir baksın bence
  • Zamaninda 47000 e satilan dizel Cruze a simdi 60000 istemek biraz fazla degil mi hemde 2012 model bir arac icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Panther e aslında İnsignia yakışır. Hatta o zamana 1.6 dizel 136 hp insignia bulunursa tadından yenmez :)

Valla! bende alım gücü olsa da 75-80.000tl (üzerine de 1-2 opsiyon koy, oldu +6/7.000tl daha) den başlayan araçları "mantığım" reddeder.

Ayrıca, 2. HB Cruze'u almamın sebeplerinden biri; NB araç bana uygun değilmiş.
    O araç dan sonra anladım ki ben sedan araç sevmiyormuşum.

HB araç lazım bana.
  • Ben Getzden sonra Hb arac almam diyordum baktigim cogu Hb aracin bagaji bana hitap etmiyordu ama Cruze Hb nin bagaji gorunce tamamen aile arabasi dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 8 Mart 2014; 14:34:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • discrepancy kullanıcısına yanıt
    Zaten çoğu insan bu yanılgıya düşüp bakmıyor bile.

Oysa! arka cam C sütunundan tampona yatay iniyor ise bağaj hacmi geniş oluyor, dik iniyor ise hacim dar oluyor.
  • quote:

Arkadaşlar mrb.Aralıkta 1.4 turbo cruze sedan ltz manuel şanzuman aldım.Araç ruhsata net ağırlık 1475 kg yazıyor.Fakat chevrolet in sitesinde cruze boş ağırlık manuel şanzuman için 1335 kg yazıyor.Acaba ruhsata ağırlık yanlış mı işlenmiş?

Benim araç 1.4 turbo sport HB. Ruhsattaki net ağırlık 1459 kg. Chevrolet'in sitesinde yazan boş ağırlık 1319 kg.

Aracın ruhsatta yazan ağırlığı boş olan ağırlık değil. Sürücü (+ el bagajı) + dolu yakıt ekleniyor. Standart olarak ne kadar ekleniyor bulamadım ama. 140 kg fark olduğuna göre sürücü 75 kg + el bagajı 5 kg hesaplanıyor gibi + Bizim aracın deposu 60 kg.

Diğer merak ettiğim husus da ruhsatlarında 1000 kg civarı gelen eski arabalarda da aynı şekilde bunun eklenip eklenmediği.

Chevrolet'in manuelinde yazan ağırlık da en baz ağırlığın üzerine eklemeler yapılarak hesaplanmış. İşin kötü tarafı onun da açıklmasına "boş ağırlık" ibaresi var. Açıklaması şu şekilde:

Araç ağırlığı
    Boş ağırlık, temel model (seçime bağlı donanımlar hariç) (seçime bağlı donanımlar dahil)
    Standartlara göre boş ağırlık şunları kapsar: sürücü için varsayılan ağırlık (68 kg), el bagajı (7 kg) ve tüm sıvı maddeler
    dahil (yakıt deposu % 90 dolu)

not: AT uygunluk belgesi ruhsattan önce aracı ilk teslim alırken verilen Araç Tesciline İlişkin Geçici Belge herhalde. Benim orada da yazan kg ruhsatta yazan ile aynı.
  • Şehir sebze meyve toptancılar haline bi uğrayıp kantara sokmak lazım şu arabayı........ 5 yıldır resmi olarak gerçek bi değere ulaşılamadı......ne 1.6 larda ne 1.4 lerde......
    Kütükte 40
    Nüfus cüzdanında 42
    Muhtarda 38
    Kendisine göre 30 yaşındayım diyen hallice bi hatunun karmaşası gibi birşey.....

• quote:

Kapak tutma yerine elimizi attıgımız da, plastik kaplamalı bir dügme parmağımıza geliyor.

O değil de! siz bagajı her zaman nasıl açıyorsunuz?

Kumandadan otomatik! Anlatamamışım derdimi: İstiyorum ki, yalnızca bagaj kilitli olsun mesela, ayrıca bir kilit yeri bulamadım bagaj kapağında, onu diyordum. Hala bakacağım...
  • @mc@bey kullanıcısına yanıt
    Hiç boşuna bakmayın tüm kilitler birbirine bağlı çalışıyor. Anahtarla manuel açma kapama mevcut değil (nedense!)

• quote:

Bende 3-4 sene kullanırım diyordum, daha 2 sene olmadı. Malum! araç fiyatları fazla arttı, değiştirme zamanı cüzdana göre araç bulmakta zorlanacağım gibi.

Şimdiki düşünceme göre, 2. el Astra 1.4T AT GTC yada 1.4T TCT MiTO alasım var. 1-2 seneye neye dönüşür bilemiyorum...

Benim araç 4 aydan fazladır kapının önünde yatıyor. Aileye ait Alanya da -gidince kullanılsın diye duran- 2.0TDCI AT Mondeo aracı bana bıraktılar.
    Bende daha az yakıyor ve daha rahat diye onu kullanıyorum. Cruze'u da ara sıra işi olunca hanım kullanıyor.

Anladım ki; Daha büyük ve rahat araca alışan, bir alt sınıfa geçince sıkıntıya düşüyormuş. Mondeo ya o kadar yayılmışım ki, resmen Cruze'a sığışamıyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_84726506/f_//tm.htm#84726506

Araba kıyakmış :)

Ben daha uygun bir araba bakacağım. Seçeneklerden birisi de bunun eski kasası olabilir ama 200 bin ve üzeri km'lere sahipler genelde. :)

• 
Sayfa: önceki 16571658165916601661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.