Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.122
Cevap
160
Favori
3.550.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14301431143214331434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @frin

Cruze Hatchback Sport Plus beyaz 38.500 + 1100 kasko bugün teslim aldım. Başka masraf yok, hb bir başka güzel :)

Dostum bu fiyat 1.6 olan için değilmi şu yeni olan 1.4 turbo için değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

quote:

Orijinalden alıntı: utkuyakar

evim işime 20 km. 90 sabit gidiyorum her zaman. okulum aydın göbeğinde olduğu için içerde de bir miktar turluyorum (1km'yi geçmez).
    25 krş yakıyor. ort. hız: 42 km/h ort. tük. (benzin): 8.4

ortalama tüketim 8.4 lt ise bu eniyi tahminle km de 36 kuruş yapar 25 kuruşu nasıl bir hesapla çıkardınız?

hesapta yanlışlık var ... 25 kuruş olmaz
  • quote:

quote:

evim işime 20 km. 90 sabit gidiyorum her zaman. okulum aydın göbeğinde olduğu için içerde de bir miktar turluyorum (1km'yi geçmez).

ortalama tüketim 8.4 lt ise bu eniyi tahminle km de 36 kuruş yapar 25 kuruşu nasıl bir hesapla çıkardınız?

hesapta yanlışlık yapmış :) şehiriçi 25 kuruş imkansız 40-41 kuruş yapar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafcuf_06

quote:

quote:

Arkadaşımızın aracında LPG var. 25krş hesabı lpg üzerinden.
    Bu duruma göre, benzin olarak 8.4lt ye denk gelir diye "bilgi notu düşmüş". Olarak anlıyorum.
  • 1,3 astra cdti 95 hp 190 tork
    1,6 astra cdti 136 hp 320 tork

şimdi opel in web sitesinden fiyat listesine bakıp HB Astra sport 1.3cdti astra fiyatına göre , yeni icat edilen 1,6 dizel sport astraya bi fiyat biçebilirmisiniz????? buradan çıkacak fiyatın 4-5-6 bin eksiği bize dizel 1,6 136 hp 320 torklu plus sport cruzeun fiyatını yansıtırmı??? bence yansıtır...... bu dizel 1,6 cruzeun anticruzecuları olurmu ???? olmaa mı??? tabi olur.... ama artık çok yakıyor gitmiyor rampaları çıkamıyor demezler,,, " bu paraya cruze alınır mı ? gidip tdi golf alsAYdın,,, dizel focus alsaydınla yine bir 500-600 sayfa yazılır çizilir...

evet ne olur beyler 1,6 dizel cruze fiyatı?????
    aman ha yanlışlıkla 2.0 dizel cruzeun fiyatına bakıp ta anlamsız saçma sapan yorumlar yapmayalım......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evocati41

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

ikinci el cruze önerir misiniz?

0 Km fiyatları çok düştü illaki 2. elede yansır bu fiyatlar temiz düşük km li bulunup uygun fiyata mis gib binilir hocam.

hangi arabanın düşük km'li olduğunu anlayamıyoruz malesef. en az kaç yaşında araba almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

1,3 astra cdti 95 hp 190 tork

şimdi opel in web sitesinden fiyat listesine bakıp HB Astra sport 1.3cdti astra fiyatına göre , yeni icat edilen 1,6 dizel sport astraya bi fiyat biçebilirmisiniz????? buradan çıkacak fiyatın 4-5-6 bin eksiği bize dizel 1,6 136 hp 320 torklu plus sport cruzeun fiyatını yansıtırmı??? bence yansıtır...... bu dizel 1,6 cruzeun anticruzecuları olurmu ???? olmaa mı??? tabi olur.... ama artık çok yakıyor gitmiyor rampaları çıkamıyor demezler,,, " bu paraya cruze alınır mı ? gidip tdi golf alsAYdın,,, dizel focus alsaydınla yine bir 500-600 sayfa yazılır çizilir...

aman ha yanlışlıkla 2.0 dizel cruzeun fiyatına bakıp ta anlamsız saçma sapan yorumlar yapmayalım......

Ben 1.6 dizel fiyat tahminini PAS geçeyim...

Astra 1.3CDTI 95 bg, chiplenince 125hp 250Nm oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

1,3 astra cdti 95 hp 190 tork

Ben 1.6 dizel fiyat tahminini PAS geçeyim...

Astra 1.3CDTI 95 bg, chiplenince 125hp 250Nm oluyormuş.

Alıntıları Göster
    merhaba . 2011 model cruze bir arac aldım. fakat aldığım aracın özelliklerini tam olarak bilmiyorum.

ruhsatta model olarak ls yazıyor. fakat aracta farkedebildiğim kadarıyla extra özellikler var.görebildigim kadarıyla bunlar ; geri gorus kamerası, navigasyon, far sensörü

su ana kullandığım araclarda bu gibi özellikler olmadığı için araçta ne var ne yok bilmiyorum. kaç airbag vardır diğer özellikleri nelerdir bilgim yok.

forumlardan okudugum kadarıyla araca ait bir kac resim cektim.resimlere bakarak aracın tam olarak modelini ve özelliklerini
    söyleyebilecek arkadaslardan yardım bekliyorum

ayrıca arac 2011 model. herhangi bir kazası boyası yok.otomatik vitesli. 40.000 km'de. bu aracı elden cıkarsam piyasa değeri ortalama ne olur?sahibinden.com da fiyatlardan birşey anlamıyorum. cok farklı fiyatlar var.

cevaplar icin simdiden tesekkurler.

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hceb -- 9 Mart 2013; 20:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hceb

merhaba . 2011 model cruze bir arac aldım. fakat aldığım aracın özelliklerini tam olarak bilmiyorum.

ruhsatta model olarak ls yazıyor. fakat aracta farkedebildiğim kadarıyla extra özellikler var.görebildigim kadarıyla bunlar ; geri gorus kamerası, navigasyon, far sensörü

su ana kullandığım araclarda bu gibi özellikler olmadığı için araçta ne var ne yok bilmiyorum. kaç airbag vardır diğer özellikleri nelerdir bilgim yok.

forumlardan okudugum kadarıyla araca ait bir kac resim cektim.resimlere bakarak aracın tam olarak modelini ve özelliklerini
    söyleyebilecek arkadaslardan yardım bekliyorum

ayrıca arac 2011 model. herhangi bir kazası boyası yok.otomatik vitesli. 40.000 km'de. bu aracı elden cıkarsam piyasa değeri ortalama ne olur?sahibinden.com da fiyatlardan birşey anlamıyorum. cok farklı fiyatlar var.

cevaplar icin simdiden tesekkurler.

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

Alıntıları Göster
    Nereye bakıyoruz?
  • quote:

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

evet abicim ne yapıyoruz....????

gözlerimizi dikkatlice hiç kırpmadan 35 saniye boyunca nereye bakınca BİKİNİLİ hatunlar görücez ??????
  • quote:

quote:

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

evet abicim ne yapıyoruz....????

gözlerimizi dikkatlice hiç kırpmadan 35 saniye boyunca nereye bakınca BİKİNİLİ hatunlar görücez ??????

Alıntıları Göster
    panther ve joliva mesajın tamamı yukarıda :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    birde ön konsolda "aqs" tuşu ve vites yanındaki off tuşu ne işe yarıyor acaba.?
    tesekkurler.
  • quote:

birde ön konsolda "aqs" tuşu ve vites yanındaki off tuşu ne işe yarıyor acaba.?
    tesekkurler.

Alıntıları Göster
    plus yani en full cruze'dan almışsınız.......

kaç hava yastığı var ---- 8

AQS (air-quality-system) başharfleridir..... KLİmanız elektronik klima ,,, yani auto tuşuna basıp digital klimayı aktif ettiğinizde bu AQS de devreye girer önce bi içerdeki havayı en temiz hale getirir... sonra soğutmaya başlar.......

vites in ordaki off düğmesi ESP yi devreden çıkartır....... ,,,,, niye devreden çıkartılır bende bilmem ??? sert bir viraja girerek aracı devirip kaskodan parasını almak isteyenler için birebir....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @frin

Cruze Hatchback Sport Plus beyaz 38.500 + 1100 kasko bugün teslim aldım. Başka masraf yok, hb bir başka güzel :)

Dostum bu fiyat 1.6 olan için değilmi şu yeni olan 1.4 turbo için değil?

Evet 1.6
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Herkese selamlar.

Artık yeter diyip yağımı dışarıda değiştirmeye karar verdim. :)

Castrol Edge 0-W30, Castrol Edge 5-W30 Tam sentetik ve Mobil 3000 5-W30 Tam sentetik yağlar arasında kararsızım.

Odak'ı aradım ve 5-W30 kullandıklarını öğrendim, bakım için "müşteri memnuniyeti indirimi" hariç tam 426TL fiyat aldım.

Castrol ve Mobil web sitelerinden 0-W30 yağ tavsiyesi aldım. Muhtemelen yağımı benzincide değiştireceğim ama hangi yağı alacağımdan emin değilim.

Çoşkun merhaba, Araba çok kmde olmadığı için bence 0w30 daha uygun olur.
    Çok km yapmış olsa, o zaman 5w30 derdim...

Bir ara Yağ konusunu "vezir"e danışmıştım. O Mobil1 tavsiye etti. Ben de tavsiyeye uyup, Mobil1 0w40 kararı verdim...
    Bakım zamanı kendim götüreceğim. Servise yağı kendim getireceğim dedim. "Tamam Abi" dediler

Gittiğim yerlerde bakıyorum. Uygun fiyat bulunca bağaja atacağım.

Şu Edge ve mobil 3000'e vakit bulunca bir bakayım.

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 aldım, çok memnunum. daha önce memnuniyet sebebimi de yazmıştım.
  • quote:

Adamlar sonunda çalışıp didinip 1.6 dizel motor yapmayı başarmışlar...... biraz geç oldu ama.....

haziranda zafiraya,,, sonra ASTRAYA ,,,,, en son allahın izniyle CRUZE'a takarlar....

136 beygir 320 tork 1.6 dizel motor.......

cruze 1.6 dizel geldiğinde fiyatına bi bakarız........ ya burda oluruz yeni dizel 1.6 cruze sahibi olarak,,,,, yada ASTRONOMİK fiyatıyla cruze alana kullanana sahte-feyk nickname hesapları açarak saydırırız....Biraz da biz ANTİCİ oluruz bakalım.....

http://www.opel.com.tr/deneyim-opel/opel-haberleri/2013/02/zafira-tourer_seven-seater_with_top_efficiency.html

hiç uğraşmasalar iyiymiş!
    mercedes bile yeni a serisinde 1.5 dci reno motoru kullanarak en az yakıt tüketen mercedesi ürettik diye hava yapıyor.

al renonun 1.6 lt 130 hp 320 nm motorunu, kop git. ki kendisi hayalimdeki c segmenti dizel motorudur.
  • quote:

plus yani en full cruze'dan almışsınız.......

kaç hava yastığı var ---- 8

AQS (air-quality-system) başharfleridir..... KLİmanız elektronik klima ,,, yani auto tuşuna basıp digital klimayı aktif ettiğinizde bu AQS de devreye girer önce bi içerdeki havayı en temiz hale getirir... sonra soğutmaya başlar.......

vites in ordaki off düğmesi ESP yi devreden çıkartır....... ,,,,, niye devreden çıkartılır bende bilmem ??? sert bir viraja girerek aracı devirip kaskodan parasını almak isteyenler için birebir....

peki ruhsatta ls ve ls plus diye ayrı ayrı mı yazılıyor bu farklılık yoksa her ikiside ls diye mi geciyor.?

tesekkurler.
  • quote:

* 2011 LS AT/6 PLUS...
    * Resimleri keşke [simage]...[/simage] yapsaydınız.
    * Şuradan Plus AT seçeneğni seçerseniz, tüm olanları görebilirsiniz.http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze-sedan/ozellikler-ve-donanimlar.html
    * Kullanım klavuzu burada;http://www.chevrolet.com.tr/pdf/manuals/Cruze_J300_EU_MY12_tr_tr.pdf
    * Daha yeni alınmış araç. Piyasa değeri ne olu? diye soruyorsunuz. Anlamadım!
  • quote:

quote:

* 2011 LS AT/6 PLUS...
    * Resimleri keşke [simage]...[/simage] yapsaydınız.
    * Şuradan Plus AT seçeneğni seçerseniz, tüm olanları görebilirsiniz.http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze-sedan/ozellikler-ve-donanimlar.html
    * Kullanım klavuzu burada;http://www.chevrolet.com.tr/pdf/manuals/Cruze_J300_EU_MY12_tr_tr.pdf
    * Daha yeni alınmış araç. Piyasa değeri ne olu? diye soruyorsunuz. Anlamadım!

Alıntıları Göster
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

Bu bahsi geçen 2011 model diye söylenen aracın CC (Cruise Control) ü yok mu? benmi göremiyorum!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cafcuf_06

quote:

quote:

Arkadaşımızın aracında LPG var. 25krş hesabı lpg üzerinden.
    Bu duruma göre, benzin olarak 8.4lt ye denk gelir diye "bilgi notu düşmüş". Olarak anlıyorum.

teşekkürler

başka bir şey eklemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 14301431143214331434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.