Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sindem09

2010 model otomatik benzin 1.4 ile ocağıma incir ağacı dikecek. sadece şehir içi son hesaplamama göre 0,96 krş yakıyor. yani km'ye 1 tl. sizce bir sorun var mı?

jipmi bu çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: meti****

aveo'cuların araçlarından memnun olmadıkları belli. forumlara mesaj atan bile yok ....

Memnunuz kardaş memnunuz sen merak etme
  • 2012 aveo lt dizel 29000 km de ilk sahibiyim şehir içi. 100km de 3.7lt,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil bir sorum olacak.2006 model aveo 1.4 ls sedan otomatik lpg araç almayı düşünüyorum.
    Bu aracın motoru kaç beygir?
    2006 ile 2007 otomatik sanzumanları resimleri farklı görünüyor.Bu konuda bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk40

Arkadaşlar acil bir sorum olacak.2006 model aveo 1.4 ls sedan otomatik lpg araç almayı düşünüyorum.
    Bu aracın motoru kaç beygir?
    2006 ile 2007 otomatik sanzumanları resimleri farklı görünüyor.Bu konuda bilgisi olan varmı?

Araç 94 hp sanırsam.2009 ve üst modelleri 100 hp.

• 2009 1.4 SE Aveo ile aranızdayım, beyaz fıstığımın fotoğrafını uygun zamanda yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 3 Haziran 2014; 0:30:41 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    sizin engin bilgilerinize dayanarak bazı sorularım olacak;
    2009 model Aveo 1,2 S sedan kasa 52000 km de bir araç var almayı düşündüğüm;(1 parça değişen,1 parça boyalı)
    1- 16.500 tl fiyat sizce nasıl uygunmu ?
    2- bu model 8 valf mi 16 valf mi bilgisi olan varmı ?
    3- bu modeli kullanan varsa eğer memnuniyetiniz ve memnuniyetsizlikleriniz nelerdir ?
    4- yıllardır aveo ya karşı bir ilgim var ama kullanmak hiç nasip olmadı tavsiyelerinizi dikkatle bekliyorum
    lütfen acil yardım edin önümüzdeki hafta içi araç almam gerekiyor sizin yorumlarınıza göre değerlendirme yapıcam....

Şimdiden çok teşekkür ederim hepenize....
  • slm arkadaşlar

C3 ve Aveo arasında kararsız kalıyorum.

Sİzce

Citroen C3 2006 -2008 Dizel mi?

Chevrolet Aveo - 2008 - 2010 Benzin li mi?

Aveo lar çok yakıyor mu?
  • Arkadaşlar 2009 model Aveo hatcback 1.2 S 45000 km de. Hata kaza boya yok. Muayene yeni. Fabrika çıkış lpg li. Km de 17 krş yakıyormuş. Beyaz renk. 21500 e alayım mı sizce nasıl.

• Soruma kimse cevap vermedi ama aldım ben aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: s3rs3ri1907

Soruma kimse cevap vermedi ama aldım ben aracı.

Hayırlı olsun, bende bu aralar esimin de kullanabileceği bir aveo almayı düşünüyorum.

• Bende aranıza katıldım arkadaşlar, 2012 1.3 LS Sedan modelini aldım bir haftadır kullanıyorum. Şu ana kadar bu segmentte Opel Corsa/Renault Clio/Hyundai Accend Era/Ford Fiesta kullandım ve rahatlıkla hepsinden daha konforlu ve iyi yol tutuşu olduğunu söyleyebilirim. Biraz fazla ses alıyor kabine tek sıkıntısı bu bence. Bu konuda en sessiz araba Renault Clio HB 1.5 DCI'dı (enteresan biçimde.Bende kullanınca anladım Clio sedan ile HB arasında uçurum farkı)
    8 airbag, yokuş kalkış desteği, start-stop, follow me, cruise control vs. gibi standartın üzerinde donanımı, heybetli kasa tasarımı ve kokpit yapısı tercih nedenim oldu. Uzun süreli kullanmak için aldığımdan Chevrolet'in Türkiye'den çıkması beni pek düşündürtmedi açıkcası. Ama tam adam gibi araba yapmaya başlamışken ve yollarda epey bir çoğalmışken Avrupa pazarından çekilmesi ilginç olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bende aranıza katıldım arkadaşlar, 2012 1.3 LS Sedan modelini aldım bir haftadır kullanıyorum. Şu ana kadar bu segmentte Opel Corsa/Renault Clio/Hyundai Accend Era/Ford Fiesta kullandım ve rahatlıkla hepsinden daha konforlu ve iyi yol tutuşu olduğunu söyleyebilirim. Biraz fazla ses alıyor kabine tek sıkıntısı bu bence. Bu konuda en sessiz araba Renault Clio HB 1.5 DCI'dı (enteresan biçimde.Bende kullanınca anladım Clio sedan ile HB arasında uçurum farkı)
    8 airbag, yokuş kalkış desteği, start-stop, follow me, cruise control vs. gibi standartın üzerinde donanımı, heybetli kasa tasarımı ve kokpit yapısı tercih nedenim oldu. Uzun süreli kullanmak için aldığımdan Chevrolet'in Türkiye'den çıkması beni pek düşündürtmedi açıkcası. Ama tam adam gibi araba yapmaya başlamışken ve yollarda epey bir çoğalmışken Avrupa pazarından çekilmesi ilginç olmuş.

Sizin için bir mahzuru yoksa , aracin kaç kilometre de olduğunu ve fiyatını yazabilir misiniz. Araciniz hayırlı olsun.

• mask345 M kullanıcısına yanıt
    58.000 Km. 31.500 TL'ye Gedizler 2. yeniden aldım. Sahibinden.com'da çok daha uygunları vardı ama Gedizlerin 2. yeni garantisi nedeniyle belki biraz pahalı ama kafam rahat aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

58.000 Km. 31.500 TL'ye Gedizler 2. yeniden aldım. Sahibinden.com'da çok daha uygunları vardı ama Gedizlerin 2. yeni garantisi nedeniyle belki biraz pahalı ama kafam rahat aldım.

Teşekkürler gule gule kullanin.

• Şubat ayında 2009 model 1.4 Hb ile aranıza katıldım. 72.500 km'de 19.500'e geldi, 2 parçası değişti 4 ayda.
  • Otomatik hatchbag aveo bakıyorum da, en donanımlısı hangisi ltz mi oluyor acaba? Başlığı yeni inceliyorum. İzmit'te yaşıyorum, istanbul'a da yakınız yedek parçada problem yaşanıyor mu? Görebildiğim kadarıyla donanım/güvenlik/model vb sınıflandırmalarda değerlendirecek olursak fiyat performans arabası gibi geldi b bana, yanlış mıyım?

Bir de aşağıdaki ilanları değerlendirir misiniz acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahbindn-2011-aveo-ltz-otm.vts-lpg-li-41000-km-full-plusful-kazasz-168218050/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-memurdan-servis-bakimli-kazasiz-darbesiz-donanimli-yeni-aveo-146292026/detay

Birisi lt diğeri ltz modeli..ltz'nin 2500 lira civarı hasarı mecut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 24 Haziran 2014; 4:05:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcuturk

Otomatik hatchbag aveo bakıyorum da, en donanımlısı hangisi ltz mi oluyor acaba? Başlığı yeni inceliyorum. İzmit'te yaşıyorum, istanbul'a da yakınız yedek parçada problem yaşanıyor mu? Görebildiğim kadarıyla donanım/güvenlik/model vb sınıflandırmalarda değerlendirecek olursak fiyat performans arabası gibi geldi b bana, yanlış mıyım?

Bir de aşağıdaki ilanları değerlendirir misiniz acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahbindn-2011-aveo-ltz-otm.vts-lpg-li-41000-km-full-plusful-kazasz-168218050/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-memurdan-servis-bakimli-kazasiz-darbesiz-donanimli-yeni-aveo-146292026/detay

Birisi lt diğeri ltz modeli..ltz'nin 2500 lira civarı hasarı mecut...

16"jant sis farı krom aksesuarların fazlalığı ltz oluduğunu gösterir 2500 tl ne değişmiş ona bakın araç yeni fatura vardır.

• arkadaşlar 2010 model otomatik benzinli aveo sahibiyim. araçta 1 yıldır arıza lambası yanıyor. arızanın adı "fakir karışım" servis 1 senedir çözemedi. birşey yok diyor. dışarda da gösterdim. teşhis aynı ama tedavi kimse yapamıyor. arızadan dolayı araç 20 lt benzin yakıyor. yani km başına 0,98krş. bu arıza hakkında bilgisi olan var mıdır?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindem09

arkadaşlar 2010 model otomatik benzinli aveo sahibiyim. araçta 1 yıldır arıza lambası yanıyor. arızanın adı "fakir karışım" servis 1 senedir çözemedi. birşey yok diyor. dışarda da gösterdim. teşhis aynı ama tedavi kimse yapamıyor. arızadan dolayı araç 20 lt benzin yakıyor. yani km başına 0,98krş. bu arıza hakkında bilgisi olan var mıdır?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

gaz ayarı yaptırın hocam üzerindeki lpg kiti hangi modeldir. arıza lambasını sondurmek için 200-250 km benzinde gidin düzelir. ayda 1 defa benzinde kullanın aracı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.