Bildirim
Chevrolet 4*4
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
abi türkiyede chevroleti duyunca hemen kaç bundan önceki arabaları neydi ki şimdikiler ne olsun chevin aveosu euro n cap tan 1 yıldız aldı onu da ayıp olmasın diye verdiler sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: troy mcclure
Yıl sonuna doğru Chevrolet Jeep 4*4 Türkiyede satılacağını söyledi Opel-Chevrolet bayii..Nasıl bir araba olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
-
euroncapte yildiz alamayan dandik arabalarla ulkemiz insanlarini kandirmaya calistiklari yetmedi mi.. tahoe lardan falan cikan artik parcalari toplayip bi jip yapip ulkeme kakalamaya calisicaklar yine.. chevrolet`e kocaman bir -
Euroncap iyi güzel hoş da ben hayatımın birkaç yılını amerikada geçirdim ve orada en fazla piyasada dolanan arabalar bizim burun büktüğümüz uzak doğuda üretilen sıradan arabalardı.Bende o dönemde bir yıl boyunca uzak doğu imalatı bir neon ve kia ullanmıştım. Acaba oralara farklı bir imalat mı yapıyorlar bizmi ncap mencap diye fazlamı önemsiyoruz? -
Ön yargıya gerek yok....
Yeni model Captiva 4x4 2.0 cdti 150 ps
görüntüsü hoş...
quote:
Orjinalden alıntı: tuuberk
euroncapte yildiz alamayan dandik arabalarla ulkemiz insanlarini kandirmaya calistiklari yetmedi mi.. tahoe lardan falan cikan artik parcalari toplayip bi jip yapip ulkeme kakalamaya calisicaklar yine.. chevrolet`e kocaman bir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 29 Haziran 2006; 23:51:16 >
-
quote:
Euroncap iyi güzel hoş da ben hayatımın birkaç yılını amerikada geçirdim ve orada en fazla piyasada dolanan arabalar bizim burun büktüğümüz uzak doğuda üretilen sıradan arabalardı.Bende o dönemde bir yıl boyunca uzak doğu imalatı bir neon ve kia ullanmıştım. Acaba oralara farklı bir imalat mı yapıyorlar bizmi ncap mencap diye fazlamı önemsiyoruz?
n-cap te ayni sinif araclarin ayni suratlerle ayni darbelerden nasil etkilendigini gorebiliyorsun yani karsilastirma yapabiliyosun.. atiyorum testten basariyla cikmis bir corolla, megane vs mi alirsin , yoksa carpisma da direksiyonu tamamen surucuyle butunlesmis dashboard`u oldugu gibi kabine girmis bir arac mi alirsin??? -
Bence gerçek hayat standart kazalardan ibaret değildir...
Sen araba önden çarpcak diye ön tarafı sağlam tut. Arka kısmı nede olsa öyle bir çarpma yok diye olduğu gibi plastikten döşe
quote:
quote:
Euroncap iyi güzel hoş da ben hayatımın birkaç yılını amerikada geçirdim ve orada en fazla piyasada dolanan arabalar bizim burun büktüğümüz uzak doğuda üretilen sıradan arabalardı.Bende o dönemde bir yıl boyunca uzak doğu imalatı bir neon ve kia ullanmıştım. Acaba oralara farklı bir imalat mı yapıyorlar bizmi ncap mencap diye fazlamı önemsiyoruz?
n-cap te ayni sinif araclarin ayni suratlerle ayni darbelerden nasil etkilendigini gorebiliyorsun yani karsilastirma yapabiliyosun.. atiyorum testten basariyla cikmis bir corolla, megane vs mi alirsin , yoksa carpisma da direksiyonu tamamen surucuyle butunlesmis dashboard`u oldugu gibi kabine girmis bir arac mi alirsin???
-
Goruntu olarak hosmus , ayrıca tam kg agırlıgını bilmiyoru mama motoruda bana yeterli geldi. -
quote:
Orjinalden alıntı: gorele2000
Sen araba önden çarpcak diye ön tarafı sağlam tut. Arka kısmı nede olsa öyle bir çarpma yok diye olduğu gibi plastikten döşe
quote:
quote:
n-cap te ayni sinif araclarin ayni suratlerle ayni darbelerden nasil etkilendigini gorebiliyorsun yani karsilastirma yapabiliyosun.. atiyorum testten basariyla cikmis bir corolla, megane vs mi alirsin , yoksa carpisma da direksiyonu tamamen surucuyle butunlesmis dashboard`u oldugu gibi kabine girmis bir arac mi alirsin???
ne olursa olsun objektif olarak soyle su 2aractan hangisi DAHA guvenli gorunuyor???
-
Bu şekilde yani önceden tanımladığım Standartize edilmiş bir kazada 2.ci daha sağlam. Birde başka bir araba-kamyonet arkadan bu ikisine çarpsın, ne olacak?Kimse bilemez.........Hangisinin arka kısmı daha plastikse artık....
quote:
quote:
quote:
quote:
ne olursa olsun objektif olarak soyle su 2aractan hangisi DAHA guvenli gorunuyor???
-
quote:
Bu şekilde yani önceden tanımladığım Standartize edilmiş bir kazada 2.ci daha sağlam. Birde başka bir araba-kamyonet arkadan bu ikisine çarpsın, ne olacak?Kimse bilemez.........Hangisinin arka kısmı daha plastikse artık....
quote:
quote:
quote:
quote:
arka kismini tabiki de gormeden bilemeyiz allah korusun diyelim.. onunu saglam yapmayan marka bagaj kismini mi saglam yapicak.. mantiksizcan bu sakaya gelmez ben gidip de o kadar parayi bu kagit parcasi chevroletlere asla vermem bu benim sahsi gorusumdur
-
-
quote:
Ön yargıya gerek yok....
Yeni model Captiva 4x4 2.0 cdti 150 ps
görüntüsü hoş...
quote:
euroncapte yildiz alamayan dandik arabalarla ulkemiz insanlarini kandirmaya calistiklari yetmedi mi.. tahoe lardan falan cikan artik parcalari toplayip bi jip yapip ulkeme kakalamaya calisicaklar yine.. chevrolet`e kocaman bir
biraz auidi biraz cayene biraz da infinity i al bi miksere koy ama infinity si dierlerine göre bol olsun al sana çin işi jip adıda chevrole bilmemne ohhhhhh itele bide türkiyeye çünkü burda hayat paradan daha az önemli harika fikir diyip kocaman alkış diyorum haydi hep beraber
-
Bu araç gelse bile, uzak doğu üretimi safkan olmayan bir chevrolet olacaktır. -
zaten araclar chevrole deil daewoo adamlar turkıyeyle awrupada satamayınca ısım deıstırıp kaktırıo arabaları sonra eziq abd nin yaptıı carpısma testınden 5 yıldız alıo oolede guwenlı falan dıolar mılletı kandırıolar yaw o arabanın halıne bı bak b stunu paramparca olmus ama araba abd de 5 yıldıs alıo kesın bunada werırler yıldıslı 5 abd de ama ncapten 3 yıldız alırsa sewınsınler kıanında carnıval dıe bı aracı wardı haywan gıbı bı mpv (reno espace ye yakın bişi) o bıle 2 aldı euro dan yok arkadas yok bu korenın falan guwenlıkte artık ılerledii falan yalan japonyadada bellı bı kac marka(honda toyota nıssan vs.)hı bıde o euro dan 5 alan ların bagajlarıda onlerı gıbı merak etmeyın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 30 Haziran 2006; 12:13:12 >
-
güzel görünüyo ama sorento warken bu ..... -
sorento arabamı sımdı:S o da teneke -
Hic olmazsa sorentoda uzerinde kia yazıyor, ve araba hakikaten kia... Bunda arabada chevrolet yazıyor, araba daewoo ... KIA Sorento 2 sene once Amerika'nın en iyi Suv'u secildi... Bence buna gore cok daha iyi bir secim olur... Chevrolet'in adını kotuluyor simdi bunlar resmen... Mesela kimse Chevrolet Thaoe veya Blazer'ın guvenliginin kotu oldugunu soyleyemez
... Chevrolet alınacaksa ya safkan alınacak, ya da ayagımı yerden kessin, sehirin icinde tin tin kullanıcam dersen alınacak...
-
Amerika da kimse benzin fiatını düşünmez çok ucuz.2.Amerika da herkes kurallara uymasını bilir hız limitlerine uyar.2-3 sene kullanınca araba zaten çok ucuzlar oralarda.Zaten sırf o yüzden aveo lar tutar orada.AB de ise önce güvenlik ve konfor gelir,fiat sonra. -
Onu alıncaya kadar bunu alın. Gerçek Japon
[img=http://img247.imageshack.us/img247/2440/suzukixl76wf.th.jpg]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus -- 1 Temmuz 2006; 17:00:09 >
Benzer içerikler
- arabaya yazılım atmak zararlı mı
- laufen lastik
- motoru yapılmış araba alınır mı
- en iyi akü takviye kablosu markası
- cam filmi nasıl çekilir
- xiaomi su7 sahibinden
- en çok satan elektrikli arabalar
- trafik cezası itiraz
- ford fiesta sıfır
- audi q4 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X