ben cypherda kırdırdım arkadaslar kendı kuttumdan raptor cıktı sonra parayla 3 tane kurt aldım toplam malıyetı kutunu 375 milyon sonra kırdırıdm hepsi ayrı zmanda ruoge çitindaha sonra hell breaker daha sonra glave cıktı ama allahtan ki ben karlıyım
görev lvl 56lar için ve grell keisorsunus arklar 20 tane . görevi kimden aldıımısı unuttum . üst konualrdan quest listesine bakınıs lütfenç ben daa görevi yapmadım ark yaptı ona raptor+1 çıktı diğerine de ron2s staff. edana dayım ve treasure chest alabilirm 200-300 m arası . "meleutheria" pm atınıs lütfen..
ßana ilk Priest chitin çıktı arka o gün haungok mudur nedir sword çıktı işte bnm kafam attıyan charlan girip yaptım 61 lvl magele onu aldm priest'e verdim veeeee ennn değerli shell çıktııııııwarrior kafalık en azından biras mutlu oldum
3 tane kırdırdım clever,rouge chitin pauldron ve depp scar çıktı yani anlayacağın üçüde bişeye yaramaz
quote:
Orjinalden alıntı: CaZoNoVa
ben boşuna demıyorum cenabetim die sword breaker cıktı
yav bende kendime şansız diyodum
ROGUE CHITIN BOOT................Bu görev kaç lwl olunca yapılabilio başka charlarla yapiim bari ??
bana mırage cıktı jpko oldugu ıcın npc ye attm
ben cypherda kırdırdım arkadaslar kendı kuttumdan raptor cıktı sonra parayla 3 tane kurt aldım toplam malıyetı kutunu 375 milyon sonra kırdırıdm hepsi ayrı zmanda ruoge çitindaha sonra hell breaker daha sonra glave cıktı ama allahtan ki ben karlıyım
elixir staff warrior chitin pad crimson robe
quote:
Orjinalden alıntı: megemen02
quote:
Orjinalden alıntı: CaZoNoVa
ben boşuna demıyorum cenabetim die sword breaker cıktı
sankı sana cıkmıs sana trade den gosterıor adamlar nerden bılcez hediye kutusundan cıkmıs orda trade den baskası snaa gostermıs sen ss cekmıssın onlardan cok gormusuz gormemısler gibi gozunuz ıtem gorsun dıyorsun atıp ayıp sen gormedıysen bız ne yapalım...
Bana Ron Staff çıktı ama Up yapamıyorum Bug mu var...
testte:pike normal serverda:priest chitin
prıest chtıın ayaklık
Ben Biraz Sansıyılm 2 tane Wardı 2 cara yaptım 1 ıne:Dark Vane 2.Sıne:Iron Impact
salamander
İron Bow cıktı
57 priestle yaptım oluo:D ve impact cıktı
smite hammer...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme