Şimdi Ara

Chery varken diğer arabalar nasıl satılıyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
4
Favori
25.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta Chery bile liste fiyatından %5 civarında ind ile satışlara başladi gruplarda alanlar paylaşıyor
    Acaba ekimde neler olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    O paraya 100 bin eklense tiggo 7 alınıyor hatta dahada uyguna almak mümkün
    Tiggo 7 bin ,sonra ilerden Sandero yu gör arkana bakmadan kaçar insan 🤧

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Kendimi örnek verdim işte. Sıfır Chery tiggo 8 bulsam alacaktım. Bulamadım mg hs aldım.

2015 model golf civic vs 1 milyona satıp bu araçları almak büyük fırsat bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Lpg ye uyumsuz olduğunu size kim söylediyse onunla merhaba yi kesin 😀

• Bakın arkadaşlar bu ülkede cari açık denen bir bela var. Çinle olan ticarette ise bambaşka bir açık var hiçbişey satmıyoruz ama herşeyi alıyoruz onlardan. Hadi telefon bilgisayar tablet üretimi yok ona yapacak bişey yok fakat araba üreten bir ülkeyiz. Fakat bu arabaların hiç biri Çine satılmıyor satılamaz da. Sektör bazında türkiye sürekli açık veriyor vermeye devam edecek. Buna bir yere kadar izin verirler. Sonra çinden gelen normal otomobillere ek vergi koyarlar tıpkı elektriklilere koydukları gibi tıpkı meksikadan gelen jettalara koydukları gibi tıpkı güney afrikadan gelen mercedes C serilerine koydukları gibi. Bir anda cazip olmaktan çıkar. Sonra bi bakmışsın şu an Clio parasına satılan hayvan gibi Cherylerin sıfırı mercedes BMW nin sıfırı fiyatına gelmiş satamayıp piyasadan tekrar çekilmiş ve alananlar Cliodan daha ucuza 1.4 Easy Egea Sedan fiyatına satar olmuş. Olmayacak şey değil. Bunu göze alıyorsanız buyrun alın. Cherynin türkiyede tutunabilmesinin tek yolu türkiyede fabrika kurmasıdır başka türlü araçlarını fütursuzca SAT-TIR-MAZ-LAR. Hayal dünyasında yaşamayın. Burası Türkiye polyanna olmayın.

İş bu mesaj Çin malı Huawei Matebook D15 2022 İ7 li laptoptan atılıp yine Çin montaj olan Apple iPhone 14 Pro Max ile düzenlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 21 Eylül 2023; 21:56:25 >

• alemci83 A kullanıcısına yanıt

Ekimde büyük ihtimal zam gelir zamdan indirim olur değişen birsey olmaz gibi 😀

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt

Hocam Ticarette her zaman risk vardır

Eğer o dediğin olursa chery alanların çok büyük bir kısmı binici öyle araci almadan satmayi dusunler değil yani

Böyle performanslı dolu arabaya takarız lpg yi vururuz kırbacı canımdan kıymetli mi parçasını da bu devirde bu teknolojide elbet getirtiriz bu kadar satmış tutulmuş arac parçası cinden gelmese rusyadan gelir Kazakistandan gelir egea fiyatina gideceğini sanmiyorum valla çok rahatım tiggo 7 sahibi olarak sahibi olmayanlara göre çok rahatım kasmiyorum yani gerginlik zaten bende gaz yapiyor 😀

• daswagen kullanıcısına yanıt
    Golf ile fransızları caponları geçtim alman astra arasında bile bariz bir fark varken çin işi japon işi cherry nedir yahu? Biz otomobil alırken kaliteye para veriyoruz, bol oyuncağa değil.

Vakti zamanında o hatayı bir kere yaptım. O zamanlar d sınıfı araçlarda bile torpidoda buz dolabı pek yoktu, park sensörü bile lükstü, full + full stilo aldım, çıplak c-max almadığıma sonra çook pişman oldum ama iş işten geçmişti.

Evet, başlık saçma. Biraz değil, çok saçma.

Şimdi bu cevabı neden bana yazdın diyebilirsin das, başlığı açan arkadaşa yazamadım. Bu mesajı cevaplayamazsın ya da bu kullanıcıyı cevaplayamazsın gibi bişi diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Teknoloji de know how da fransızlarda da var (f1 vitesin mucidi renodur mesela) ama hala kalitesiz araçlar yapıyorlar

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Üstat selamlar, sizi engellemiş olabilir o sebeple öyle hata veriyordur.

Ayrıca mesajınıza imzamı atarım. Otomobil alırken kesinlikle temel kriterlerimiz olan; mühendisliğe, kaliteye, konfora ve stabil teknolojiye para veriyoruz.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Isı pompasını bilmem de, konuda baya Çin pompalıyorlar, yanılmayın

Çekik gözlüden toplu iğne bile almam

Çekik gözlüye ütülecek değiliz yılların DH ölücüsüyüz

Sabancıların dedesinin bi lâfı var, der ki;

Ben Kayseriden, Adanaya geldim zaman, Adananın zenginleri paraları Pavyon da yiyordu, ellerindeki malları 3 e, 5 e elden çıkarıyordu, yerli halk ta bi rahatlık vardı, çalışmıyordu diyor.

Bu işler bugün de aynı, yeni göçmenler fırsatları daha çok görüyor ve hırsları var, çünkü ev yok, bark yok, araba yok, yerli halk ise yapacağını yapmış, rahatlık içinde, onun için gelişmiş ülkeler göçmen aiır ki taze güç gelsin, bi şeyler alsın, ekonomi dönsün.

Araç üreticileri de aynı, yeni bu işe girenler, daha çok çalışıyor, ar-ge yapıyor, işi bilenleri transfer ediyor, pazarda yer kapmaya çalışıyor, dolayısıyla hırslılar ve enerjikler, fiyatları cazip tutmak zorundalar, yoksa biliyorlar ki yok olup giderler.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    En pahalisini da alsak en ucuzunu da alsak satarken değer kaybediyor. Hiç olmazsa bundaki değer kaybı fazla can yakmaz değil mi...
    Masraf çıkarırsa da zaten ucuz aldık deriz.
    Bir şekilde teselli olmaya çalışırız.
    Ama tam tersi olur da sıkıntısız problemsiz binersek, piyasada iyice tutulursa, servis ağı oturursa, ikinci eli hızlı olursa işte o zaman tadına doyum olmaz.
    Fazla kasmaya gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Avrupalı araçlarda olunca ismi DONANIM

Çinli araçlarda olunca ismi OYUNCAK öyle mi

işte sizi bu kibriniz bitiriyor

"Kibir ve inat bir kişinin kendini önce mükemmel görmesini sonra da sonunu oluşturur."

Avrupali araçların da sonu yakındır...

Ankara Mengerler Chery bayi buna güldü 😁

• Golfün baskı balatası bitmez, bakımı yapılır o hesap 🤭

• bravaman kullanıcısına yanıt
    183 beygir makinenin tutulmama lüksü yok hocam. Gençlerin gözdesi olur. Yeterki yolda koyucu kronik arızası olmasın. Rusya da görüldüğü kadarı ile bugüne kadar yok. Orayı takip etmek lazım ilerisi için fikir edinmeye.

• Melange kullanıcısına yanıt

İnce görmüşsün tebrikler  

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Ne rusyasi ya orda satılıyor mu chery

Ya yalan söylüyorsun yada rusya katar brezilya meksika kazakistan endonezya malezya bu ülkelerde satilan chery araclar ile turkiyeye gelenler aynı değildir bize gelenler kötüdür defoludur bozulur yani öyle olsun lütfen ya  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 21 Eylül 2023; 23:37:54 >
  • Elinde tuzlukla ölümlü chery kazası bekleyenler var. O kadar gözü dönmüş para pul için insanların.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.