|
Aynen öyle hocam. Özellikle dar yere park ederken can sıkıcı oluyor bazen. Şimdiye kadar duymadık bakalım cherylerdeki dct yüzünden sıkıntı yaşayan inşallah biz de yaşamayız. |
|

2 Mobil
|
Aynen öyle hocam. Özellikle dar yere park ederken can sıkıcı oluyor bazen. Şimdiye kadar duymadık bakalım cherylerdeki dct yüzünden sıkıntı yaşayan inşallah biz de yaşamayız. |
|
|
|
|
Eveeet, bayramda hısım-akraba ziyaretleri için edirne'ye 7 kişi yolculuk yaptık. O bagajda kalan azıcık yere de çantaları koyduk. Full + Full yani :) Şöyle ki , hava çok soğuktu ve yolculuk süresince araç içi ısınma ve sıcaklık ile ilgili bir şikayet almadım. yani daha önce şikayetçi olduğum klimanın soğuk üflemesi hadisesi aslında içerisi kalabalık olunca biraz da işe yaradı. Öteki türlü arabada çok insan varken baya bir bunalırdık. tam dolu olmamıza rağmen, arabayı normal modda 160-170 km sürat ile kullanarak git gel kullandım, yakıt tüketimi 11.5-12 litre / 100 km'de. Konfor tarafında kimse şikayetçi olmadı, ekip şöyle : 3. sıra koltuklar eşim ve çocuk, ön yan koltuk babam, ikinci sıra koltuk annem dedem ve nenem. 170 km/h sürate biraz hızlı diyebiliriz düşünüyorum, bu süratle giderken kimse de ne yol sesinden ne rüzgar sesinden rahatsız oluyoruz demedi. Hatta dönerken akşam saat 9'da çıktık, ben de sürücü koltuğu hoparlöründen müzik dinledim ve babam hariç herkes rahat rahat uyudu. Kimseyi rahatsız etmeden müzik dinlemek harika bi şey Aydınlatma gayet güzel. Kısalar harika, uzunlar şimşek gibi, tabi inşallah next generation araçta matrix far da olur. Arabaya yük binince daha iyi yola oturuyor, daha iyi yol tutuş sağlıyor gibi hissediyorsun. Motoru yeterli buldum. tork iyi. Apple car play görüntülemeye devam ederken, ekran bölünse de ayarları yapabilsek ne kadar harika olurdu. Yani klima ayarları, koltuk ayarları ya da herhangi bir başka bi şey için ekranı illa tamamen değiştirmek gerekiyor. halbuki yeterince büyük. Yarıya bölebilsek ne kadar kullanışlı olur. Yeni iç döşemeleri ve ışık oyunlarını her arabaya binen çok beğeniyor. arka aks'ın da dönebileceği bir çözümü umarım next generation'da koyarlar, ara dar sokaklarda hep çift manevra yapmak durumunda kalıyoruz. Edirne, istanbula yakın diye büyük teveccüh var. Tüm ciğerciler bayramda bayram etmişti, çoğunun önünde uzun uzun kuyruklar vardı. Lisedeyken arada bir yediğimiz zevkli bir şeydi, şimdi bu ciğer işi bambaşka bir noktaya geldi. Allah insanımıza akıl fikir versin, sosyal medyadan çok etkileniyorlar. ![]() |
|
|
Dct şanzıman şehir içleri çok dur kalkın olduğu yere bazen kararsızlık yaratiyor d r atinca vs bu şanzıman için genel karakteristik özelliği olduğu için sorun olmuyor frenden çekip kalkış yapacaksınız r atınca da tam bekleyip atın alisiyorsunuz 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Düşük hızlarda yumuşak yüksek hızlarda sert hocam da kast ettiğim tam olarak o değil açıkçası. Yani yüksek hızlarda viraj vs alırken direksiyon tepkisinden makine virajı iyi alıyor mu önden kayacak mı gibi hissiyatları görmeyi bekliyorsunuz ama bu araçta pek yok onu anlatmaya çalıştım. Direksiyon her zaman her şey yolunda gibi takılıyor ama bazen araba o kadar da direkt yol almıyor mesela. Biraz hissiyat meselesi. Diğer bir konu ise bence yüksek hızlarda gereğinden fazla sertleşiyor direksiyon o beni rahatsız etti işin açığı. |
|