< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (519. sayfa)

-
-
Zaten işçilik uçuruyo fiyatları ama her markada böyle artık. Ben hiç ucuz bakım ücreti görmedim. Fiat bile chery ile aynı nerdeyse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oraya kaliteli bir kaportacı güzel bir işçilik yapabilir sigorta için çok kayıt açmaya gerek yok. Ama yok olmuyorsa komple boyanacaksa filan sigortadan olabilir
Öyle hocam maalesef ekonominin durumu zaten benzin fiyatları da uçmuş keyifle Arac kullanamaz hale geliyoruz
İlk zamanlar bakım ücreti makuldu ama onlar da modaya uydu diğerleri ile aynı yaptı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim fabrikadan gelen filtre beyazdı ve üstünde chery logosu vardı. 1 senede inanılmaz kir pislik içinde kalmıştı. İlk bakımda servisin taktığı ise üstünde hiçbir yazı yazmayan basit bir filtre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında polen filtresini senede 2 defa değiştirmek en iyisi. Önceki aracımda yıllık bakımda servisin değiştirdiğinden hariç 1 defada kendim değiştirirdim.
Orijinal silecek polen filtresi vs. satan güvenilir siteler yada pazaryerlerinde güvenilir satıcılar bulmak lazım bazı şeyleri kendin yapmak en güzeli...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
T8 promax de bugün kontağı çalıştırdım açılış müziği çaldı ekran açıldı görsel yani ama orda kaldı (bilgi eğlence tarafı) dolayısıyla ayar yapamadım bu arada araç kapalı garajda idi soğuk yani araç ses düğmesine bi müddet basılı tuttum kapandı kadran da dahil olmak üzere modu sport a almıştım sora tekrar ses düğmesine bastım açıldı ekran bu sefer ama modu Eco ya almış tekrar ilk kez oldu böle bişi hem bilgilendirmek hemde başına gelen oldu mu böyle bişi diye sormak istedim.
Hocam bende de tiggo 7 pro var , bir kez bendede oldu ekran dondu , kendisi kapandı ve açıldı , eco moda almış kendini , Trip B yakıt ortalaması sıfırlanmıştı ve kişisel ayarlarda sıfırlanmıştı maalesef, 9k km oldu tekrar olmadı . Bir kaç kişide daha duymuştum buna benzer olay , ben çok sorun etmedim açıkçası.
Tabiki bilgisayar telefon ekranı gibi işlemci normal karşıladım da hem ayar yapamıyoruz hemde kameraya ulaşamıyoruz sıkıntı yani bide çalıştırdım ICCS hatası dedi araştırdım hemen pisti araç sensör kirli diye olmuş aracı mümkün olduğunca temiz tutmak lazım ☺️
Daha 3 bin kmde olan 8 pro max araçta sürekli sensör arızaları uyarısı görüyorum anlık yanıp sönüyor sonra arıza listesinde falan gözükmüyor
bu arıza uyarılarını haftada 1 falan kesin yapıyor bazen ilk çalıştırmada bazen kullanım sırasında mesela aracı kapatıp kitleyip 2 dk markete girip çıktım diyelim gelip geri kontağa bastığımda anlık sensör hataları gösteriyor
Mesela Şerit takip asistanı arızası yazıyor o sönüyor ICCS arızası yazıyor 1 kere esp arızası yazdı söndü
Bazende ilk kontak yaptığımda vitesi p ve ya n ye alın uyarısı veriyor bakıyorum viteste ışık yok kontak bastığımızda p nin yeşil yanması gerekiyor o yanmıyor kontağı kapatıp tekrar açınca düzeliyor
Bütün bunları servise 2 kere söyledim ilkinde incelendi sorun yok dendi
2. Sefer araca güncelleme atıldı ve vites tanımlama öğretme ve alıştırmaları yapıldı sorun giderildi diye not düşmüşler servis kağıdına ama servisten aldığım 2 gün tekrar ıccs sensör arızası ve vites uyarısı verdi araç
Bence kirle tozla alakası yok çünkü araca asla kirli binmem ya sensörlerde ya da elektrik tesisatında bir sorun var gibi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdgn96 -- 13 Temmuz 2025; 23:6:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ewt o şanzıman P ye alın yazısı 1 2 kere benimde başıma geldi bugün hatta oldu 10 gündür çalışmıyordu araç kapatırken de çok dikkat ederim P ye alır kaparım kontağı ztn oto vitesi zor kabullendim sürekli aklım burda ne zmn giedecek diye diğer aracımı da sattım manuel bulma da zorlaştı 2 alternatifim var ya egea cross yada type r kafamdan geçmiyor değil 🤔
gençler ağır trafikte frenden ayağı çekince kendi ilerliyor mu?
-
Autohold açıksa ilerlemez, kapalıysa ilerler.
-
yanıt için teşekkürler. peki yokuş aşşağı gazdan çekince fly modda yani boşa atıp ilerliyor mu? vitesde olup yavaşlıyor mu?
-
Yelkon modu Chery'lerde yok. Her daim viteste kalıyor. Pro için konuşursam Normal ve sport modda yokuş aşağı ayağı gazdan çekerseniz vites düşürüp motor freni yapıyor. Eko modda bırakırsanız vites düşürmeden en üst viteste akıyor.
-
Selam arkadaşlar,yetkili serviste 3 numara cam filmi taktırdım fakat güneşli havalarda yan aynalara iç mekanın bir kısmını yansıtıyor ve görüşu engelliyor 3 numara cam filmi kullanan arkadaşlar sizdede aynı sorun varmı fazla koyumu yaptırdım acaba
Gri kısım yansıyor.
-
Aynen öyle normalmi bu eski aracimdada cam filmi vardi ama herhangi bir yansıma yoktu.gerçi o 3 numara değildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X