Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (503. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.184
Cevap
375
Favori
761.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim dikkat edeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar alalı daha 2. Günüm olan 8 pro max aracımla ilgili öncelikle sinyal vermedende kamera açılmıyor demiştim açılmaya başladı manevra yaparken ve bardaklığı kapatan kapak kafasına göre bi tam açılıyor hiç sorun yok bazen yine takılıyor iş yerinde arkadaşlar arabanın içi sıcakken açılmıyor belki içerde sıcaktan esneme yapıyor olabilir parça dedi bilemiyorum artık birde belirtmek istediğim ve sizde durumun nasıl olduğunu merak ettiğim şeyler var

1- klima açıkken sanırım sadece tek yönlü üflüyor örneğin camı seçiyorum yolculara üflemeyi kesiyor yolcuları seçince camı kesiyor iki seçenek aynı anda aktif olmuyor bu zamana kadar dijital klimalı kullandığım hiç bir araçta bu olmadı yani ayak yolcu ve cama üçüne aynı anda üflüyordu hepsi bunda 2 yere aynı anda üflemiyor bunun sebebi nedir sizdede öylemidir durum

2- aynada beliren kör nokta takip uyarısının verimli çalışmadığını düşünüyorum sıkışık trafikte 3 şeritli yolda ben ortadayım diğer iki şeritte ful dolu ama aynada uyarı ışığı yakmıyor arada bi kafasına göre yakıyor ve bugün yağmurlu bir havada otoyolda 80-90 km hızla giderken yan şeridimden gelen aracı takip ettim yanımdan geçene kadar ve adam yanımdan geçip gitti hiç kör nokta uyarısı yakmadı ayna belki yağmurdan dolayı olabilir sizde durum nedir

Aslında ben sorun etmem ama eşim kullanırken ona güvenirse sorun yaşayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdgn96 -- 2 Mayıs 2025; 21:52:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sdgn96 S kullanıcısına yanıt
    kamera ayarlarına baktım bugün ben de hepsi seçili sinyal vermeden de yavaş dönerken olsun veya ağır trafikte kameraları kendi açıyor.
    öğlen önüme biri atladı zank diye durdu gavurun malı 😁
    klima maalesef hepsine vermiyor havayı, önceki aracım makyajlı life poloda da aynı mantık vardı. kör nokta ara ara bug a giriyo olabilir %90 tam çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Kamera ayarlarına nasıl bakıyoruz

• webster21 W kullanıcısına yanıt
    orta konsol kamera tuşuna basın (avm) kameralar açılacak ekranda ayarlar kısmına girin hocam

• yol kamerası yeri de var orjinal kamera takılıp + 4 taraftaki kamerayla beraber tesla vari kayıt alsa hiç fena olmazmış. işlemcisi kötü sayılmaz yeterli alan da mevcut hardiskte.

• Tiggo 7 Pro Sedefli beyaz rötüş boya kullanan oldu mu? Bir kazaya karıştım, göcük düzeltme ile hallettik fakat baş parmak ucu kadar alanda boya kalkması var.

Ustalar sedefli olduğu için hiçbir boya tutmaz,buna yakın bir şekilde boyarız ancak yine de belli olur diyor

• Şöyle bir özellik varmı araçta varsa nasıl yapılıyor acaba Max hız 120 km/sa olsun bu hızı aşmasın taki dip gaz yapana kadar eskiden Ford focus kullanmıştım orda yapılıyordu

hız limitleme vardır kesin.

dediğinizi denemedim de. hız uyarısı yaptım, hedef hıza geldiğinde ekranda kırmızıya dönüyor sayılar o iyi görünüyor 😁

• Tiggo 7 pro
    75-80 den sonra benim araçta da bayağı sarsıntı oluyor
    Hız artinca kesiliyor
    Şikayetleri okudum ama tam çözüme kavusan yanitlayabilir mi sorun aks değişimi ile mi çözüldü lastik değişimi ile mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • julias J kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda lastik değiştirip balansı bozulmadıysa belirttiğiniz hızlarda %99 aks sorunlu.
    Garantiden değiştiriyorlar 1 hafta içinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 👍
    Bugün balansa götürdüm ayarlattim
    Teste çıktık sorun devam
    Yarın artık servisten randevuyu alırız

• Merhaba . Tiggo 7 pro max aldım , bir sorum olacak . Yavaş hızlarda sağa sola dönerken arabanın resmi çıkıyor ekranda onu nasıl kapatabilirim ? Navigasyon felan açıkken direk ekranı değiştirip araç resmini getiriyor ekran

• Jadame J kullanıcısına yanıt

20 km düşük hızlarda sinyal verince otomatik AVM modu açılıyor. Araç ayarlarında AVM modanın kapatmalısınız.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Ciddi mi ya bu arkadaşı engellemisim mesajını göremedim ne değişti acaba neden kötü diyordu sonra niye aldı çok merak ettim skskskskksm

• Şunu kullanan var mı? Güzel bir şeye benziyor.

Chery Tiggo 7 Pro Konfor Seti Araç Içi Eşya Saklama Cepleri Fiyatı

• Jadame J kullanıcısına yanıt

Kamera ekranı açılınca üstte ayar kısmına giriş yap orada ne zaman açılsın ayarları var oradan değiştirebilirsin

Hocam 30 kmh den sonra açılmıyor o özellik.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Omoda 5 aracıma ilk yaptığım şeylerden birisi bu uygulama. Tavsiye ederim 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum bir sıkıntı da yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.