Kodlama sakat değilde elimizde yazılım yok.Yazılım olsa neler neler çıkar Allah bilir 😀. Ben o sitede başka bir başlıkta servisteki cihazla kodlama dan bahseden birşeyde gördüm ama şimdi bulamadım. Kodlamadızda olabilecek birşey aslında bende bu işlemde kodlama gerektiğini düşünmüyorum çünkü menüde zaten kablosuz şarj açık sadece üniteyi değiştiriyoruz. O tuşlar metal değildir herhalde gri plastik kaplamadır ama görünüm hoşunuza gittiyse diyecek birşey yok👍🏻👍🏻👍🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (459. sayfa)
-
-
Kaza yapıpta parça bekleyen oldu mu? Daha önce kaza yaptığımı paylaşmıştım burda tüm parçalar gelmesine rağmen son 3 parça hala yurt dışından bekleniyor bir ayı geçtik, parçaların bu kadar uzun sürmesi can sıkıcı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her aldığım arabaya değişik şeyler yapıp para harcıyorum. Omoda 5'e de 50w kablosuz yapmak istiyorum ama Temmuz'da satmak da istiyorum Tiggo 8 Pro Max Excellent için.
Ona belki birşeyler yapabilirim :)
İki arada bir derede kaldım.
-
Satacaksanız uğraşmaya değmeyebilir. 6 ay göz açıp yumuncaya geçiyor🤷🏻♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi parçalar eksik olanlar mereka ettim😔 üzücü bir durum.
aslında bu şarj modülünün yeni soğutmalı versiyonunu sipariş edebilmemiz ve neticesinde getirmeleri gerekir ama yardımcı olurlar mı sanmam.
parası neyse de veririm yani aşırı ısınıyor diye kullanamıyorum ki
Sol ön iç rüzgarlık
Tampon braketi
Vakum pompası rekorları
Bunlar çok basit parçalarmış nasıl yokmuş ki hayret doğrusu... Mesela Google da tampon braketi arattım belki sizde bakmışsınızdır her 3 chery modeli içinde bilindik sitelerde satışı var🤦🏻♂️piyasada satılan birşey için sizi bekletmeleri olacak şey değil 😔😔😔
Bizimkiler 15w yanılmıyorsam bu 50w zaten... bu daha hızlı şarj eder işin birde o kısmı var... Servislere sormak lazım getirir misiniz diye ama sanmıyorum getireceklerini.
Bende anlamadım ki
Bayiden bayiye çok fark oluyor. Geçen wp grubunda bir arkadaşın parçası sizin gibi 1 aydır yurtdışından bekleniyordu. Aynı parçası arızalanan diğer bir kişi bayinin elinde olduğunu direkt değişim yaptığını söyledi. Parça birebir aynıydı kodları vs.
Tüm servislerin elinde hazır tuttuğu parçalar farklı anlaşılan.
-
Sorunu ben chery merkezine de bildirdim. Hala bekliyorum sonuç olarak genel merkezde olmayan bir parça bence servislerin elinde olmamasj de normal geliyor anormal olan şey kendi markalarının bu şekilde kötülülenmesinin önüne geçememeleri. Nasıl olurda bu kadar basit parçalar yedek parça depolarında bulunmaz. Ve nasıl olurda yurt dışından tedariki bu kadar uzun olur.
Parçanın ellerinde olmayışı daha çok can sıkıcı durum bence.
Yurt dışından parça sipariş verilirse diğer tüm markalarda da bu şekilde uzun sürüyor
Tüm markalarda süreç bu şekilde ilerliyor hocam. Yurtdışından gelecekse en az 1-2 ay sürüyor.
-
Genel merkezi arayıp istemek lazım
Bende de var aynı araç bazen araca girerken dediğiniz gibi welcome animasyonu açılıyor bazen açılmadan direkt ekranlar geliyor ben de anlamadım bu welcome yazan animasyon neye göre açılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni gelen ÖTV muaf satışı ile Chery gümlemiş bulunmakta. Fabrika açmadan bu sene satış zor.
-
Hepsi gümledi hocam. Psa grubu, kore grubu,çinliler, almanlar. İyi oldu bence. Artık yatırım yapan kazanır dedi devlet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
iyi olmuş hocam kime sorsam anneannesi dedesi babaannesi üzerinden araba almış, tek enayi bizdik herhalde de vergi ödedik bizim yaşlımız yoktu sanki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X