Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (454. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: maydin006 , webster21 , alparslan03
3 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
369
Favori
723.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ewt benimki intelligent bu donanımda yok sanıyorum halbuki donanım listesinde yazmıyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Omoda 5 mesafe 3420 km ort tuketim 8.6 ortalama hiz 30.6 bayiden cikistan itibaren B verisi sifirlamadim hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Bakımda sıfırlanıyor benim 9.2 İstanbul içi ortalama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

sifirlamak zorundalar mi acaba,ben hic sifirlamayi dusunmuyordum 

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Otomatik sıfırliyor maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben de yeni T7 Promax intellegent kullanıcısıyım. İki sorum var. Ayarlar bölümünden ne kadar arasam da bulamadım:

1. Aracı her çalıştırdığımda Eco modda başlıyor. En son seçtiğim modda çalışması için herhangi bir ayar yapılabiliyor mu?

2. Start-Stop özelliğini kapatsam bile her çalıştırmadan sonra yeniden aktif oluyor. Bu özelliği sürekli olarak devre dışı bırakmak mümkün mü?

• xkeshin X kullanıcısına yanıt
    Aynı dertlerden müstaribiz maalesef ayarlar araç kapatıldığında kendini resetleyip sıfıra alınıyor yani her çalıştırdığımızda tekrar yapmak zorundayız zannediyorum yan ayna eğilmesi bizim donanımda yok maalesef 7 madde çıkardım 5000 km kontrolde sorucam bunları sizlerinde bilgilendiricem arkadaşlar

Yeni güvenlik regülasyonları gereği hiçbiri kalıcı kapatılamıyor.

Maalesef ikisinin de ayarı yok her çalıştıma esnasında sıfırlanıyor.

1700 km oldu bende 1 aydır kullanıyorum T7 PM gayet memnunum tek şikayetim araçta sıfır özelleştirme var. Yani özellikler bol ama benim bu özellikleri kendime göre ayarlamamı sağlamıyor ayarlarda çok az seçenek var. Kardeşim ben mecbur muyum her başladığımda Normal moda almaya adı üstünde normal mod sport da değil yani en azından ayarlarda Normal ve ECO arasında seçim yapabilmeliydik.

2 çeşit kadran var bunlar çok yetersiz. Ekranı yukarıdan aşağı kaydırınca kısayollar açılıyor ama buraya mesela ben şerit takip ac kapat eklemek istiyorum veya hız sınırı aşım sesini kapatmayı eklemek istiyorum böyle bir şey yok illa her çalıştırmada tek tek gidip kapatmam gerekiyor. Güvenlik için deniliyor olabilir ama şeritte tutma asistanı uzun yolda güzel özellik ama şehir içinde özellikle Türkiye gibi yerlerde güvenlikten çok kaza sebebi adam lastiğin altına gelecek şekilde kocaman çukurda kalan rogar kapağı koymuş girmemeye çalışıyorsun veya iki şeritli yolda sağa seritin yarısını kaplayacak şekilde park etmiş gibi gibi. Her startta tek tek tek git bunları kapat.

Yani ekranlar çok güzel evet ama özelleştirme seçenekleri yok mesela örneğin gece yolculuk yapıyorum yolda aracı ihtiyaç oldu sport moda aldım multimedya ekranda kocaman tam ekran araç resmi çıkıp sport mode diye söylüyor araçtaki herkes istisnasız oraya bakıyor ne oldu diye sonra tekrar normal moda alıyorsun yine aynı şey yahu zaten önümdeki ekranda gösteriyorsun mod değişimini bunu yan ekranda kocaman tam ekran göstermenin ne anlamı var benim bunu kapatabilmem lazımdı.

Android auto bağlıyorsun araç her açıldığında otomatik AA to başlatıyor koysana bir ayar otomatik başlasın mi başlamasın mi diye. Telefondan AA nin ayarlarına giriyorsun araç karar versin yazıyor araçta her seferinde otomatik başlatıyor. Yani ben her seferinde AA yi başlatıp boşuna şarj yiyip şarj etmek istemiyorum belki. Telefon uygulama kısmından AA yi devre dışı bıraktım sadece ihtiyacım olunca tekrar aktif ediyorum böyle çözüm buldum.

Araçta anlık tüketim gösteren bir şey yok bu olmalıydı bakan bakar bakmayan ilgilenmeyen bakmaz. Ayrıca Trip A nin her startta sıfırlanması acayip saçma iş. Ben mesela Trip B yi bakımdan bakıma kullanmak istiyorum sıfırlamak istemiyorum ama uzun yola giderken Trip A her startta sıfırlanıyor bunun yerine süre olmalıydı mesela araç stop etti 1 saat yarım saat neyse tekrar çalışırsa Trip A kaldığı yerden devam edecek şekilde. Bunu da basit bir ayar ile yapabilirlerdi.

Zaten aracın gündüz modu yani ekranların beyaz olduğu mod cidden çok kötü tasarlanmış hiçbir estetik yok sürekli gece modunda kullanıyorum.

Genel olarak aracın gidişinden görünüşünden konforundan gayet memnunum ama bu ekranların özelliklerinden hiç memnun kalmadım. Bilmiyorum kendimde yazılım mühendisiyim belki de yüzden çok batıyor gözüme ama şu ekranlarda kullanılan UI in bana kodlarını verseler 1 aya efsane şeyler yapar koyarım oraya çok zor şeyler değil bunlar. Koskoca firmasın bu kullanıcıyı rahat ettirecek UI tasarımı yapmak zor olmamalı kesinlikle.

• Tiggo Pro max serileri ve omoda 5 proda güvenlik özellikleri her defasında kapatmanız gerek aracı her çalıştırdığınızda yeniden çalışır nedeni yeni gsr2 standartları sebebiyle (en azından firma öyle diyor). Sürekli eco modda başlaması ve modun sabit kalmamasınıda chery bizim yakıt hesabı eco moda göre yapıldı yakıt sarfiyatı azalsın diye öyle yaptık diyor.
    Bizim 183hplik omoda 5 ve tiggolara güncelleme gelince bizimkilerde böyle olacak haberiniz olsun😲😲

• hep sorcam unutuyorum,Omoda 5 exc paket torpido da aydinlatma yok mu ?

ekran vs özellikleri konusunda evet bazi sikintilar var.AA nin kendi kafasina start almasi gereksiz iş.yakit ortalamasi A nin her start stop sifirlamasi gereksiz.benim arac omoda 5 son sürüm zaten eco da basliyor,seceneklerde bile yok.muzik çalarda ekolazyr koymuş ama animasyonu yok mesela,koca ekrana mod degistiginde görsel vermekle ugrasacagina eko animasyona vakit ayirsaymis keske yazilimci teyze.radyo da sarki dinlerken ambians isiklari rengarenk oluyor güzel ama usbden hafizaya attigim sarkilarda ambians isiklari yesil mavi takintisi var sürekli.

• gençler selamlar,

tiggo pro 8 excellent silecek suyu uyarısı var mı yok mu? bizim silecek suyu bittiğini su gelmeyince anladık.

herşey olan araçta bunu koymamış olabilirler mi? yoksa bizde mi sıkıntı var?

hayır omoda da olan şey bizde nasıl olmaz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insane1907 -- 13 Aralık 2024; 8:49:3 >
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    Galiba yok hocam bende de ayni arac var benim de su fiskirmamaya baslayinca haberim oluyor. Hayir depoyu da kucuk yapmislar daha once toyota Corolla vardi 2022 model 4 litreye yakin aliyordu. Bu 1.5 litre civarinda alıyor...

Bende omoda var , silecek suyu uyarısı olduğunu bilmiyordum , hep dolduruyorum gerçi . En son 2004 model opel aracımda vardı , bu zamana kadar güncel piyasa araçlarına bindim bu özelliği hiçbir araçta görememiştim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Omoda 5 de yok pro da var mı bilmiyorum.

• Yukarıda da belirttiğim gibi, yeni bir T7 kullanıcısıyım.

Arabanın kapılarında şöyle sinir bozucu bir sorun veya kusur var:

Arabanın üç kapısı normal bir şekilde kapanabiliyorken, bir kapıyı kapatmak için daha fazla kuvvet uygulamak gerekiyor; aksi takdirde kapı tam kapanmıyor.

Bu durumla karşılaşan başka biri var mı?

video:

Chery T7 promaxvimeo
    Chery T7 promax
    https://vimeo.com/1038865981

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkeshin -- 13 Aralık 2024; 11:43:35 >

Zor kapanan kapıyı kapatırken diğer kapılar kapalı mı?

• Triptofan kullanıcısına yanıt

Prolarda cam suyu haznesi 1.5 litre bile değil. Çok çok küçük.

Ancak sonraki gelen modellerde yaklaşık 4 litreye çıkartılmış.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Evet, diğer kapılar kapalı.

Ancak diğer kapılarda bu sorun olmuyor.

Showroomdaki bir test aracı olan T7 Promax Exceptional'ın kapısını kontrol ettim, onda böyle bir sorun yoktu.

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.