Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (441. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: legacy of kain
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.893
Cevap
355
Favori
662.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yav..klık

Düşünmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 16 Kasım 2024; 1:39:49 >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

Telefon üzerinden android oto menüsüne girin orada ayar var nasıl başlaması ile ilgili.

• Arkadaşlar çalıştırma esnasında motor ısıtma devam ediyor uyarısı çıktığında hareket etmeden beklemek mi gerekiyor bir süre? 30 sn sonra uyarı gitti. CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

Tabiki sakın yazı gitmeden çalıştırmayın sadece bu araç için değil her araç için yapılması gerekir 2005 model atmosferik aracımla bile bu şekilde yola çıkıyorum

Beklemekte fayda var yağlama iyice düzene girmiş oluyor motor sıcaklığı bir tık artıyor, özellikle turbo gibi parçaların sağlığı için önemli... Çok acele işiniz yoksa bekleyin herzaman. 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar beklerim o zaman zaten uzun sürmüyor bilgi almış oldum.

Bu arada siz araçlarınıza PPF kaplama yaptırdınız mı burada bir çok fiyat aldım şu kendini yenileyen diye bahsettikleri SUV ppf kaplama için 45-55 arası fiyat istiyorlar fazla geldi şu an benim için nakitimde kalmadı. Acaba seramik kaplama filan yapsam nasıl olur ya da 1-2 ay aracı bu şekilde kullansam sıkıntı olur mu sizce?

Yaptırmadım yaptırmayı düşünmüyorum çok ince bi iş o aldığım bayi 10 k fiyat verdi düşün kim bilir ne kalitede idi mikron mikron onun değeri kalitesi kime güvencem ayrıca çok sıcaklarda erime boyaya yapışma durumu çok karmaşık iş çok yeterli bilgim yok iyi bilen birisinden bence bilgi edinin iyice

• Çoğu Chery bayisi "hediye" adı altında veriyor ya da az bir fark alıyor. Ancak onların pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Kime yaptırıyorlar, ne kadar garanti veriyorlar, herhangi bir durumda zararı nasıl karşılıyorlar? Ben de fiyat aldım aslında ama en iyisi herhalde düzgün bir bayi bulup oraya sadece PPF yaptırmak. Onun da fiyatı aşırı pahalı. Gerçekten gerekli mi değil mi hala çözemedim.

Aracı kapalı otoparka koymayacaksanız kesinlikle öneririm. Biz aracı sene başında almıştık, bize de önerdiler ancak gerek yok diyerek reddettik. Şimdi çok pişmanız, aracı sokağa park ettigimiz için sürtmeler oluyor,normal sürüş esnasında taş geliyor vs ufak ufak çizikler oluyor çok can sıkıyor açıkcası.

• hkntunga kullanıcısına yanıt
    Aracı almadan önce i20n almayı planlıyodum orda mesela liste fiyatını verdiler 120000 araç üstünde olduğu için 60000 bırakmıştı 10 sene Garanti vermişti Chery 10000 deyip 2 sene garanti verdi bilemiyorum hangisi doğru gerçekten kaliteli mi bilemiyo insan

Ppf yi herhangi bir yerden yaptırmayın. Sökülürken boya ile birlikte gelen çok vaka var. Ben kimseye güvenmediğim için seramik kaplama yaptırdım. Ufak sürtmelere karşı gayet iyi korudu. Ayrıca aracım siyah tavan olduğu için kuş pisliklerine karşı koruma sağlasın istedim.

• webster21 W kullanıcısına yanıt

Yani evet, bazı bayiler o fiyatı bile söylemeyip doğrudan "hediye ediyoruz" diyorlar. Onlar hiç güvenli gelmiyor mesela.

Benim konuştuğum "kaput PPF, ön camlara film ve kalan kısma seramik" paketi için yaklaşık 25 bin TL istediler. Pazarlıkla 15-20'ye düşürürler herhalde. Özellikle indirim yapamadıklarını ve hediye olarak sunamadıklarını çünkü taşeron bir firmaya yaptırdıklarını ve söz konusu firmanın Tesla'yla da çalıştığını ve onlara da seramik ve PPF kaplama hizmeti verdiklerini söyledi.

Açıkçası böyle deyince herhalde o hediye denilen kötü kaplamalardan daha iyidir diye düşündüm. Dışarıda her türlü daha pahalıya geleceği için tertemiz çıkmadan oraya mı yaptırmak bir yandan çok mantıklı geliyor ama bir yandan da işte sorun yaşayan örnekler de var. İnsan hangisine güveneceğini gerçekten bilemiyor.

• hkntunga kullanıcısına yanıt
    Hyundai de bu işe bakan kişi ile uzun uzun konuşmuştum anlattığından çok etkilenip ewt ya hangi araç olursa olsun muhakkak yapılmalı demiştim ama işte başka durumlar da ver ağır kaza olsa Allah vermesin tabi parça değişeceği için yaramaz çok sıcakta erime durumu olur boyaya ne kadar zararı var bilinmez ikilemde kaldım bende halen 🙄

• Sıfır araç alırken en büyük kafa karışıklığı bu zaten ppf kaplatayım mı seramik mi yapılsın olduğu gibi mi kalsın. Birde işin içine fiyatlar girince seyreyle gümbürtüyü. Aşağıdaki tablo Autoclup İnternet sitesinden alınma fikir olsun diye koyuyorum.
    Sıfır araca ppf yaptırmak iyi olabilir ama kalitelisi çok pahalı merdivenaltı ürün çok. Eğer profesyonel bir yerde kaliteli bir ürünle yapılırsa ufak tefek sürtme ve vurmalarda korur boyasız göçük düzeltme şansını da artırır.
    Ama bu ürünler ömürlük asla değil en kalitelisi bile max 3 yılda değişmeli deniliyor.

Seramik yaptırmak daha ekonomik tabi su iticiliği sağlar güneşe yağmura çamura direnci artırır kirler kolay çıkar.. Vs.
    İster seramik ister ppf sıfır araca hemen yapılmalı aradan zaman geçerse boya dış ortamla haşır neşir olunca yüz güldürücü sonuç için öncesinde çok hafife olsa pasta cila.. Vs. uygulamak gerekir buda masrafın artması demek...

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

• Arkadaşlar selamlar.

Bursa İnallar 2'den 2. El Tiggo 8 Pro Avantgarde almak üzereyim. PPF hakkındaki yorumlarınızı okudum ama yaptırsam mı bilemedim.

Ön Kaput için 5.500 TL

Ön Kaput + 2 çamurluk için 19.000 TL dediler.

Sizce bu fiyatlar normal mi? Siz olsanız yaptırır mıydınız?

• mertavcioglu M kullanıcısına yanıt

Hocam 2 çamurluk nasıl olur da kaputtan daha pahalıya geliyor ki? Kaput için 5.500 fiyat veren kişiler, çamurluğun tanesine bu hesapla 6.750 istiyorlar. Biraz fazla gibi geldi bana.

Konuyu çok bilmesem de, eğer çamurluklar kaputtan daha önemli olsaydı bu tüm bayiler kaputta PPF'le birlikte çamurlukları da yaptırırlardı herhalde?

• mertavcioglu M kullanıcısına yanıt

Ziebartta ppf in metresi 5 olan var 7 olan var 13 olan var. Tiggo 8 kaputa 2 mt. anca yeter herhalde ordan hesaplayın.

Ürünün kalitesi önemli llumar, stek, 3m. vs. gibi bu konuda kendini kanıtlamış bir marka tercih etmekte fayda var.

Size verdikleri fiyata bakarak ürün çok kaliteli bilindik birşey değil diyebiliriz ayrıca sade ön kaputun 5 olduğu yerde iki çamurlukla kaput 15 ten fazla etmez bence...

• iyi akşamlar 2023 temmuz ayından beri tiggo 7 pro ex kullanıyorum 33000 km oldu sorunsuz benzin şehir içi harcaması yüksek birde sunrof perdesi tıkırtısı bır türlü olmadı servise götürdüm yağlıyorlar ses ufak çukurlarda yapıyor bunu sorun etmiyorum başka bir şey den sorunum yok arkadaşlar alt karter koruma muhafazasını muhakkak taktırın vaya alıp kendiniz takın başımdan şöyle bir olay geçti kedi giriyordu ama ben arabaya binince sesten çıkıp gidiyordu bazen çişini yapıyor buda klima veya kalorifer açınca koku içeri geliyordu ama bir sincabın silecek hortumlarını yemesi beni hayrete düşürdü bir sabah arabaya bindiğimde sileceklerin çalıştığını ama su atmadığını fark ettim kendim motor üst plastiğini söktüm kontrol ettim hayret ettim özellikle silecek hortumlarını kemirmiş ve yemi arka silecek hortumu dahil baya uğraşlarım sonucu ek yaptım şu an ön sileceği kullanıyorum arka sileceğin hortumunuda sonra ekleyeceğim demem ooooki alt muhafazayı taktırın veya kendiniz takın birde şu dörtlüleri bi türlü kapatamadım milletin maskarası olduk resmen bilenler arkadan hızllı yaklaşıyorlar oyuncak olduk valla iyi varsa çözümü bilgi verirmisiniz teşekkürler iyi akşamlar.

• br251 kullanıcısına yanıt

bırakın arkadan yaklaşanlar dörtlüleri yaktırsın. kapatırsanız, yaktıracam diye uğraşan manyak daha da yaklaşır, vurur, al başına belayı. iki ucu çoklu değnek

• 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.