İnanmıyorsan gidip ölçüm yaptırabiliriz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (184. sayfa)

-
-
Fiyatlar Konusunda 1-2 Ay İçinde Normalleşme Başlar. Şuan Listenin 150 Bin Altında Araç Veriliyor. Diğer Firmalar Başlattı. İlk Yıl ve Rekabet Durumunda Chery de Fazlasıyla Yaptı. Yılı İyi Tamamlamak İsteyeceklerdir. 2023 Modeller Bitiyor. Döviz Kutuyla Yeni Araçlar Daha Farklı Gelir. Liste Fiyatından %3-6 Arası Kıpırdama Ocak Başında Gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu kapat sadece tiggo 7 lerde var diye biliyorum. tiggo 8 pro sahibiyim ve bu kapağın olmadığını biliyorum.
-
Tiggo 7 luxury aracım var bende var hocam o kapak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kapak sadece tiggo 7 de var.
-
Jaecoo 7 ve 8 ile alakalı bir gelişme var mı?
Arkadaşlar aracı garaja bırakıyorum garaj biraz rampa şeklinde autohold etkin vitesi boşa alıyorum sonra emniyet kemerini çıkarıyorum araç otomatik park frenini kaldırıyor sonra kapıyı açınca vites otomatik p ye geçiyor burda sıkıntı yok aracı çıkaracağım zaman emniyet kemerini takıyorum çalıştırıyorum aracı gaza verince otomatik el freni kendisi iniyor ama sonra araba rampada olduğu için başta bı geri salıyor sonra ileri gidiyor bizim araçlarda yokuş kalkış desteği yok mu geri neden sarıyor anlamadım onceki aracım Honda idi boyle bir durum yoktu
Chery kullancısı değilim ama ben olsam frene basar, ayağım frendeyken park frenini kendim indirirdim, tüm işi arabaya bırakmazdım.
Bu şekilde ayağınızı hafifçe frenden kaldırınca da araç hareket etmeye başlar diye düşünüyorum.
Tiggo 7 de Kayma Yaşamadım Gerçi Autohold Hep Aktif. Bi Ara Kapatıp Deneyeyim
Arkadaşlar bugün ben de tiggo 7 pro ile aranıza katıldım. Araç gerçekten çok güzel. Hem tasarım hem malzeme kalitesi açısından. Bir iki husus hakkında sizden bilgi almak istiyorum.
Araç şu an rödaj süresinde çok zorlamıyorum. ECO ile kullanıyorum ama gaz tepkimesi biraz ağıt geldi. Rodajda normal modda mı kullanmalıyım?
Önceki kullandığım otomatik araçlarda ayağımı frenden çekince araç kendiliğinden hareket ederdi. Bunda sanırım auto hold bunu engelliyor. Peki bu auto holdu kapatsam rampada araç geriye kayar mı?
Bu arada yaklaşık 50-60 metreden aracın kumandası çalışıyor bu özelliğe bayıldım. Yazın evden çıkmadan aracı çalıştırıp serinletebileceğim ki bu çok ama çok iyi bir özellik olmuş.
-
Aracı rampada durdurdunuz. Ayağınızı frenden çektiniz ve autohold aktif durumda (vites halen D konumunda). Hiç boşa almadan P ye bastığınızda otomatik park freni devreye girecek. Motoru durdurup araçtan indiniz. Tekrar bineceğiniz zaman motoru çalıştırıp emniyet kemerini taktığınızda park freni devreden çıkıp görevi autoholda devretmesi lazım. Gaza dokununca da ileri gidecek. Bu şekilde aracın geriye sarmamasi gerek.
Acaba siz P ye kendiniz almadan kapıyı açınca bir şekilde siz tekrar aktiflestirene kadar autoholdu devreden mi çıkarıyor?
Birde kontrollü olarak bu şekilde dener misiniz?
Düzeltme: Yokuş kalkış desteğide ayriyeten mevcutmus araçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent Onay -- 13 Aralık 2023; 18:59:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rodaj süresince ani hızlanmalardan, sürekli sabit devirde, hızda ve aynı viteste aracı kullanmaktan, yüksek süratten vb gibi durumlardan kaçınmak gerek hocam. Araci hangi modda sürdüğünüz pek önemli değil. Normal modda da rodaji tamamlayabilirsiniz kanaatindeyim.
Autohold daha önce kullanmadiysaniz alışması az zaman alır fakat vazgeçemeyeceginiz bir konfora dönüşür. Aracin gaz ve fren tepkimelerine alismanizda bunda etkili😊 Otopark giriş çıkışı gibi dar alan manevralarinda devredisi bırakmanız fayda sağlayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent Onay -- 13 Aralık 2023; 19:0:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yokuş kalkış desteği var araçta.
Autohold kapalı da olsa yokuşta durursanız ayağı frenden çektiğinizde 2-3 sn daha aracı frende tutuyor.
Bu autohold ile yokuş kalkış desteği ayrı şeyler zaten. İkisinin alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 12 Aralık 2023; 23:24:11 >
Eco modda olduğu için gaz tepkisi ölü. Normalde daha iyi. Sportta sıfır gecikme.
Autohold kapalı da olsa araç yokuşta 2-3 sn frende kendini tutuyor. Yokuş kalkış desteği autohold kapalıyken devrede olur.
Benim araç omoda 5 hocam. Emin miyiz yokuş kalkış olduğuna? Autohold zaten aynı işlevi görüyor, ekstradan yokuş kalkış desteği olmaması gerekir diye düşünüyorum. Rampada tekrar deneyeceğim yarın.
Kullanım kılavuzunda da yokuş iniş desteği var ama yokus kalkış desteği ile ilgili bilgiye rastlamadım.
Düzeltme: Teknik özellikler kısmında yokuş kalkış desteği var gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent Onay -- 13 Aralık 2023; 19:1:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben hayal görmüşüm o zaman
Peki 7’de olup 8’de olmamasının bi sebebi var mıymış? gayet güzel duruyor çünkü.
Onu Bizde Bilemiyoruz. İyi Bir Şey mi Kötü Bir Şey mi? Sıcak Havada Motor Çok mu Isınır, Kışın Daha mı İyi Olur? Tozdan Korur mu vb.
Görsel Olarak Güzel. Arada Temizlemek Gerekiyor İlk Günkü Gibi Kalsın Diye.
Yeni Gelecek 7 lerde Olacak mı Merak Ediyorum. Belki de Sadece 2023 lerde Olacak. Numune Olacağız:)
-
Hangi telefonda nasıl yaptınız acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X