|
Hocam görüştüğünuz müşteri temsilcinin numarası var mı acaba birde kırmızı siyah renk var mı biliyor musunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Hocam görüştüğünuz müşteri temsilcinin numarası var mı acaba birde kırmızı siyah renk var mı biliyor musunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Android Auto Özellleştir Kısmında Gözüküyor mu? Paly Storeden Android Auto ve Spoty Güncel mi Bakın İsterseniz. Spoty de Ses Az Çıkıyor. Ben Kaçak Youtube Revancem Excented Kullanıyorum. Albüm Kapakları da Geliyor Tam Uyumlu. Direksiyondan da Değişiyor. Fermata Auto ile TV de İzleniyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam bayidide exc paket kırmızı siyah varmiydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O Renkleri Sormadık. Tiggo 7 İçin Beyaz Siyah ve Gri Görüştük. Beyaz Siyah 10-15 Gine Teslim Edilebilir Durumdaydı. İstenen Renk Yoksa Bu Şekilde Geliyor Excellent İçin. İsmail Bey ile Görüştük. Kabin Gibi Camekan Ayrı Alanda Bir Süredir. Benimde Satış Temsilcimdi. Diğerleriyle Görüşmedik. Fiyat Konusunda Hemen Hepsi Benzer Rakamı Veriyor. Yönetim Dip Fiyattan Veriyor Zaten. Son Yapacağını Yaptı Bize de Çift Renk Fiyatından Bayi Masrafını Düşerek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yok dostum orada çıkmıyor YouTube da birisi yazmış hakkında kısmına basıp geliştirici seçeneklerinden dış kaynaklara güven gibi birşey varmış yarın onu denicem artık teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Tiggo 8 de maalesef orda USB yok bir kapak var ama içi boş görünüyor ben elektronikçiyim kutuyu açabilsem hertürlü halledrim bana 12v olsun yeter uğraşsam açarımda sıkıntı olmasın diye şimdilik uğraşmadım. Neyse artık müsait bir zamanda bakıp sonucu paylaşırım Teşekkürler. |
|
Excellent paketde varmiydi gri hrmen teslim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 23 Kasım 2023; 22:32:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Vardı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kullanımdan Kullanıma, Yoldan Yola Farkediyor. Sakin Kullanım Önemli. Yüksek Vites Düşük Devir. Özellikle Kalkışta Çok Yakıyor. Pedala Az ve Ucundan Dokundukça Düşüyor. Ayakkabısız Daha Yaz Yakıyordum Mesela:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
halletim hocam olayı andorid otonun içine girince bilinmeyen kaynaklara izin ver var geliştirme seçeneklerinde onu aktif yapınca direk geldi spoti araç şuan daha güzel oldu :) |
|
Gözünüz Aydın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler |
|
Evet bencede güzel bir özellik, fakat trafikte çok acayip insanlar var. Sıft bu dörtlü yakma yüzünden kavga çıkarabilecek tipler var :) |
|
- Bu medya yazılımı baya kötü olmuş, hiç test etmemişler anlaşılan. Araç ile senkron çalışmıyor. Iphone'un bluetooth unu açtım. Arabaya bindim. Carplay ile bağlantı kurarken dondu. Araçı kapatıp tekrar çalıştırana kadar öyle kaldı :) - Birde yeni bir şey farkettim. Aracın start stopu açık. İşyerine geliyorum durduğumda motor susuyor. Park düğmesine basıyorum. Aracın motorunu kapatmak için start düğmesine tekrar bastığımda aracı kapatması gerekirken yeniden çalıştırıyor. - Geçen gün aracı otoparka koyacaktım. Araç çalışır vaziyette iken park butonuna bastım, el frenini aktive ettim. Araba anahtarı cebimdeydi, araçtan indim otopark kapıyı açmak için... Tekrar arabaya bindiğimde araç çalışır vaziyette ama motor stop modunda bırakmama rağmen yürümedi, el fireni aktive değildi. (Anahtar dışarı çıktığı için aracı durdurmuş) Araba çalışmadığı içinde geriye kaçırdı, fren baya sertti. Çalışır şekilde bırakıp, anahtarı cebinde dışarı çıkıldığında kesinlikle park frenini açmaması gerekir, ciddi kazalara neden olabilir. |
|
Araca Alışıp Kullandıktan Sonra Sorun Yok Bence Çalıştırma Kısmında. İlk Hafta Bizde de Benzer Aksiyonlar Oldu. Sonrası Ezbere. Direk Stop Ettiğinizde Parka Alıp El Frenini Çekiyor. Hatta Kemeri Çıkarınca da Çekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|