Şimdi Ara

CHERY KIMO HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
133.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 2011 model kimo almayı düşünüyorum.15500 tl değişen yok 52000 km'de biraz pazarlık yapıp almayı düşünüyorum.Bu paraya başka alternatif var mı?
  • SELAM arkadaşlar buradaki yorumları okudum üzüldüm. ben 2 yıla yakındır chery kimo 2011 model otomatik bir araç kullanıcısıyım.

yorumlarda bulunanların %90 ' nı kullanıcı değil ve araç ilk çıktığında yapılmış yorumlar .

ben size yardımcı olacağım inşaALLAH

+ Tüplü aracım sıralı sistem yakıtı inanılmaz düşük 18 krş 19 krş
    + Bakımları harici sanayiye gitmedim
    + Parcaları ucuz ve istenildiğinde gün içersinde geliyor
    + Kullanışı zevkli ve araç yerden yüksek , kontrol ve rahat park etme olanağıda artılarından
    + Yol bilgisayarı,park sansörü,4 cam otomatik , katlana bilir koltuklar,ABS, hız sabitleme gibi özelliklerde bu fiyatlara alına bilenecek en iyi araç
    + Bu aracı şöyle değerlendire biliriz. 1.geçiş aracı için idael 2.kadınlara daha özgü ve güven Verici 3.ekonomik her yönden,şehir içi araçı

EKSİLERİ

- Şehir dışı yolculuklarda verim beklemeyin 120km , 130km sakin sakin giderim derseniz sıkıntı yok:)
    - LPG li olanlarda kışın araçını iyi ısındırmalı sonra radyosunu veya klimasını acmalı
    - İnsanların ön yargılı kelimelerine hazırlıklı olmalı :)

• saygın34 S kullanıcısına yanıt
    Saygın Bey hangi şehirdesiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya bak ya. Ölü konuyu hortlattıkları yetmiyormuş gibi yeni hesaplarla reklam yapmaya çalışıyolar. Yer mi bunu anadolu çocuğu.

• 6 senedir satamamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 21 Temmuz 2017; 20:31:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşağı yukarı bir yıldır kullanıyorum.
    fiyatına göre binilebilecek en iyi araba
    en büyük kusuru motoru yokuşlarda çekmiyor
    değişik bir motor sistemi var
    dizel motorlar gibi geç ısınıyor
    ısındımı performansı gayet iyi düz yolda
    hız limitleri çok güzel
    yokuşlarda yüksek devirli kullanırsanız hızı biraz artıyor
    yakıtı ekonomik iç donanımı çok güzel
    dört cam otomatik

daha ne istiyonuz :)))
    yol bilgisayarı vs.vs yok yok
  • 3 yıl kullandım. 2012'de aldım 2015'de sattım. O zaman ucuz die 4-5 bin civarı bir kilometrede 12 bine hatasız almıştım. Bir iki bi şey karalayayım bakan eden olur.

1- Öncelikle Chery Türkiye'den çıktı, Mermerler distribütörlüğü bıraktı. Dolayısı ile parça konusu sıkıntılı olur, çıkmacı ararsınız. Alacak olan bunu göze alsın.
    2- 2015 yılında satmadan evvel plastik dış kapı koluna 350 lira bayıldım, boyası hariç. Aynı gün triger setine 650 lira istediler. (aracı satmaya niyetlendiğim gündür o gün)
    3- Motoru 1-2 yolcuya kadar ekonomik diyebilirim ama tam kapasite hem düşük torkundan dolayı hem de o sınıf bir araç için kendi ağırlığından dolayı inanılmaz yüksek yakıt tüketiyor. 5 kişi ve klima açıkken 9 litre civarıydı şehirler arası. Fakat 1-2 kişi binerseniz 6 litreye kadar düşüyor.
    3- Konfor olarak Palio gibi diyebilirim, trim kalitesi berbat tamamen sert plastik.
    4- Yol gürültüsü sınıfını düşününce idare eder.
    5- Agresif falan kullanamazsınız, zaten o kadar güçlü değil, yol tutuş da ona göre. Limitler içinde sıkıntı yaratmıyor fakat 150 km/h civarı çok kötü (bu hız da ulaşabildiği en yüksek hız). Ha unutmadan yan rüzgarlardan biraz etkileniyor.
    6- Kullandığım dönemler kaporta parçaları ucuzdu.
    7- Ses sistemi iyi değil ama usb girişi var. Hafiften tıngırdasın derseniz idare eder.
    8- Arka diz mesafesi iyi, tavan yüksekliği güzel, bagaj hacmi oldukça küçük.
    9- O zamanlar bile satışı çok problemliydi, şimdi bayiisi de kalmadı ne durumdadır bilemiyorum.

Bu kadar yazdım, alacak olan kendisi karar versin.

• arkadaşlar 25 bin lira civarında param var. Arabayı genelde tek başıma ben kullanıyorum. Şöyle baktığım zaman Chery kimo, lada kalina alabileceğim en yeni araba olarak görünüyor. Ama lada'da klima olmadığı için o seçeneği eledim. Eldeki paraya bakınca alabileceğim en iyi araba Chery Kimo gibi duruyor.

Siz ne dersiniz arkadaşlar
  • Konu hazır hortlamışken sorayım. Sitelerine baktığımda yeni Alia güzel görünüyor. Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diatta1903

3 yıl kullandım. 2012'de aldım 2015'de sattım. O zaman ucuz die 4-5 bin civarı bir kilometrede 12 bine hatasız almıştım. Bir iki bi şey karalayayım bakan eden olur.

1- Öncelikle Chery Türkiye'den çıktı, Mermerler distribütörlüğü bıraktı. Dolayısı ile parça konusu sıkıntılı olur, çıkmacı ararsınız. Alacak olan bunu göze alsın.
    2- 2015 yılında satmadan evvel plastik dış kapı koluna 350 lira bayıldım, boyası hariç. Aynı gün triger setine 650 lira istediler. (aracı satmaya niyetlendiğim gündür o gün)
    3- Motoru 1-2 yolcuya kadar ekonomik diyebilirim ama tam kapasite hem düşük torkundan dolayı hem de o sınıf bir araç için kendi ağırlığından dolayı inanılmaz yüksek yakıt tüketiyor. 5 kişi ve klima açıkken 9 litre civarıydı şehirler arası. Fakat 1-2 kişi binerseniz 6 litreye kadar düşüyor.
    3- Konfor olarak Palio gibi diyebilirim, trim kalitesi berbat tamamen sert plastik.
    4- Yol gürültüsü sınıfını düşününce idare eder.
    5- Agresif falan kullanamazsınız, zaten o kadar güçlü değil, yol tutuş da ona göre. Limitler içinde sıkıntı yaratmıyor fakat 150 km/h civarı çok kötü (bu hız da ulaşabildiği en yüksek hız). Ha unutmadan yan rüzgarlardan biraz etkileniyor.
    6- Kullandığım dönemler kaporta parçaları ucuzdu.
    7- Ses sistemi iyi değil ama usb girişi var. Hafiften tıngırdasın derseniz idare eder.
    8- Arka diz mesafesi iyi, tavan yüksekliği güzel, bagaj hacmi oldukça küçük.
    9- O zamanlar bile satışı çok problemliydi, şimdi bayiisi de kalmadı ne durumdadır bilemiyorum.

Bu kadar yazdım, alacak olan kendisi karar versin.
    bu türkiyeden çekilen her marka için geçerli mi peki ? mesela chevrolet de çekildi türkiyeden yıllar evvel ama ben parça bulabiliyorum yan sanayi felan olarak.İleride sıkıntı olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7DF5D07B0

bu türkiyeden çekilen her marka için geçerli mi peki ? mesela chevrolet de çekildi türkiyeden yıllar evvel ama ben parça bulabiliyorum yan sanayi felan olarak.İleride sıkıntı olur mu ?

Alıntıları Göster
    Konu madem hortlatılmış cevap verelim.
    bu aracı 1 yılı aşkın zamandır memnuniyetle kullanıyorum.
    bu arkadaşın yazdığı çoğu şeye katılmıyorum. aracın kapı kolu 75 lira. triger seti 260 lira tanıdığım 4 tane parçacı var ülke çapında iş yapan bugune kadar her parçasına ucuz bir şekilde ulaştık ulaşıyoruz. aklında soru işareti olan varsa chery Türkiye fan club grubumuzda kendi parçacımız da var gelip görebilirler.
    araç 150 yi rahat geçiyor ben 175i gördüm defalarca. yol tutuşu gayet iyi çünkü sınıfının en ağır aracı.
    yakıt tüketimi ise lpg ile 27 kuruş dolaylarında.

memnuniyet sebebine gelince bu paraya bu ayarda araç yok ülkemizde. kimoların çoğuna bakın ilanlarda hep temiz arabalardır.
    bilindik markaların turşu olmuş araçlarına bakacağınıza temiz kimo bulursanız alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kergit -- 6 Şubat 2020; 17:35:51 >

• Biraz geç oldu ama cevap vereyim, Chery Kimo Türkiye'de çok sayılıdır ama Chevy kullanıcısı daha çok. Siz müteşebbis olsanız hangi aracın parçalarını ithal edersiniz? Bir üstte yazan arkadaş zaten fan club üyesi dediklerine katılmamakla beraber aracı olumlasını doğal karşılıyorum. 3 yıl kullandım bu aracı gözlemlerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cretor

şu an 64000 deyim çok memnunum allah a şükür bir problem yaşamadım ... bayramda 1500 km yol yaptım hiç problem olmadı edirnede mıcırlı yoldada çanakkalede geliboludada banamısın demedi ... uzun yolda 6 -7 lt arası yakıyor... ben tavsiye ederim temiz düşüren olursa tereddüt etmesin kalıbının arabası... her türlü soru için pm atabilirsiniz İstanbul için ...

merak ettim son durum nedir araba ile ilgili neler yasadınız

• Yıllar geçti araba hala bende 110 bin kilometredeyiz akü değişimi yaptık 100 bin km de

• Araba çalışıyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Chery kimo 2002 model civicten iyi.
    Ama 2002 model Civic 150 bin TL.
    Kimo daha ucuz

• konuyu hortlayayım evim şirketinin birisinden 150 lira alacağım üzerine de 50 koyup 200 e kadar araç bakıyorum bir yakınım yıkık dökük araç alacağına modelli bu aracı öneriyor kullanan var mı acaba hala forumda olup

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.