Şimdi Ara

Chelsea'yi TT Arena'ya gömdüm :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • drogba , chedjou ve antonelli 9.1 rating aldılar. Her ne kadar chedjou maçın yıldızı gözükse de benim gözümde maçın yıldızı YENİ TRANSFER LUCA ANTONELLI'dir.

Nedeni ise şudur ; 20 tackle denemesi yapmış ve hepsini kazanış :D 20 adet top kapmış , oscar'a göz açtırmadı aslanım benim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 2 Kasım 2013; 20:49:49 >

• Şu koşu mesafelerini niye düzgün yapmıyolar anlamıyorum. Drogba mesela 9 km anca koşuyor hadi az kassın 10 olur, oyunda 13 km. Burak ta maşallah 15 kafa topundan 10 nu almış helal

Full uzun top mu oynuyosun napıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniorhonour

Şu koşu mesafelerini niye düzgün yapmıyolar anlamıyorum. Drogba mesela 9 km anca koşuyor hadi az kassın 10 olur, oyunda 13 km. Burak ta maşallah 15 kafa topundan 10 nu almış helal

Full uzun top mu oynuyosun napıyosun.

hayir kenarlardan orta yapiyorum cok fazla buyuk ihtimal onlari almistir :) Drogbaya verdigim gorev o sekilde , kondisyonu yetmiyor zaten 2 oynatip 1 mac dinlendiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel galibiyet
  • bu kadar yabancı hafta sonları mangalamı gidiyo kardeş hayrına 1-2 türk oynatsaydın AB ayarı çektiysen bence bu bir başarı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanaltug

bu kadar yabancı hafta sonları mangalamı gidiyo kardeş hayrına 1-2 türk oynatsaydın AB ayarı çektiysen bence bu bir başarı değil.

farkeder mi sampiyonlar ligi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi de zevk almış gibi konu açıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alex'den Vaslui'ye Mesaj Var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uurll U kullanıcısına yanıt
    farkeder tabi sınır olsa o kadar yabancıyı kadronda bulundurmazsın heralde. ama herkes farklı şekilde zevk alır oyundan tebrikler
  • quote:

farkeder tabi sınır olsa o kadar yabancıyı kadronda bulundurmazsın heralde. ama herkes farklı şekilde zevk alır oyundan tebrikler

Şampiyonlar Liginde yabancı sınırlaması yoktur.
  • quote:

bu kadar yabancı hafta sonları mangalamı gidiyo kardeş hayrına 1-2 türk oynatsaydın AB ayarı çektiysen bence bu bir başarı değil.

• hll qnq spr dvm
  • full türk kadro hedefim var benimde umarım gerçekleşir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.