Şimdi Ara

Chelsea Gözlemcisinin Tahmini Notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öyle merak ediyorum Not Defterini, acaba ne dedi, nasıl notlar aldı. Burak gerçekten seni yargısız infaz etmek istemezdik ama bu kadar gol kaçırmak bir sanat olmalı.

Geçen sene bizi CL'de taşıyan Burak nerde, ne oldu bu çocuğa böyle

• quote:

Chelsea Gözlemcisinin Tahmini Notları

Burak Lazio'ya doğru
    İtalyan basını Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın transferi için Lazio ile anlaştığı iddia etti. Lazio'nun Burak için 15 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü

Lazio'nun ısrarla kadrosuna katmak istediği Galatasaray'ın yıldız forveti Burak Yılmaz hakkında çarpıcı bir iddia geldi. İtalyan basını Burak'ın transferi için iki takımın el sıkıştığını öne sürdü. Sky Italia'da yer alan habere göre Galatasaray ile Lazio arasında süren pazarlıklarda sona gelindi ve 15 milyon euro bonservis bedelinde anlaşmaya varıldı. Haberde Lazio'nun gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalması halinde G.Saray'a ek ödeme yapacağı belirtildi.

5 YILLIK SÖZLEŞME
    Burak Yılmaz'ın ise Lazio ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve yıllığı 2.9 milyon euro kazanacağı ifade edildi. İki kulüp son pürüzlerin giderilmesinin ardından transfer bir-iki gün içinde açıklancağı kaydedildi.

• sırf senin için, uğraştım ve notları ele geçirmeyi başardım...

uçak biletleri : 1,000 £
    konaklama : 1,200 £
    yeme - içme : 400 £
    maç bileti: 100 £

boşa giden zaman : paha biçilmez
  • Not, Torres 2
  • ayağında top tutamıyor
    ikili mücadelede kırılgan
    ayağı düzgün değil (daha uygun bir kelime bulamadım )
    takım oyunu oynayamıyor

ben olsam en başta bunları yazardım
  • Burak'ın tek artısı malesef depar atıp karşı karşıya kalacak ve atacak. Onu her zaman yapsa yine sorun yok. E kimse o dediğimi her zaman yapamaz. Bu sefer başka özelliklerinde yoksa zaten kaybetmeye mahkumsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.