Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.324
Cevap
40
Favori
273.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Reacher

    Courtois'in hatası yüzünden yediğimiz kaçıncı gol bu sene?

    Adam sezonluk hata hakkını şimdiden ikiye katladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryomancer -- 31 Ocak 2015; 20:29:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShowDownN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Reacher

    Courtois'in hatası yüzünden yediğimiz kaçıncı gol bu sene?

    Adam sezonluk hata hakkını şimdiden ikiye katladı.

    Aynen öyle, herif iyi giden takıma gölge düşürüyor resmen. Cech çok daha iyi oynuyor şu ana kadar, keşke Courtois önümüzdeki sene alsaydı kaleyi.
  • Kızacaksiniz Ama De Gea>Courtois
    (Gelsin Eksiler)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C'MON CHELSEA
  • sizin saglikci kiz yine cikti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Willian çıkıyor,kral oyunda.
  • Remy çıkıyor,Cahill oyunda.
  • MS:Chelsea 1-1 City

    Maçın 1-1 bitmesinde katkısı olan Courtois'e teşekkürler(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimizde ilk puanımızı kaybettik geçmiş olsun. Kazanmayı da pek istemedik, City daha istekliydi bizden. Kontrollü bir oyun oynayıp geride durarak kontra ataklarla sonuca gitmek istedik. Planımız ilk yarıda iyi işliyordu ama Courtois'in hatası tüm planları bozdu. Yedeklerde kanatlarda ya da orta sahada kullanabileceğimiz iyi alternatiflerimiz de olmadığı için daha sonradan oyun içinde çok fazla hamle yapma şansımız olmadı. Ah ulan Courtois
  • chelsea BJK'yi iyi bilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chelsea FC Holiganları🏆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 31 Ocak 2015; 21:50:29 >
  • Hazard yine yaptı yapacağını. Bi maçımızıda boş geç be adam. Ya golün var ya asistin yada beklerimizi utanç verici durumlara düşürüyorsun. Yapma artık insafsız.
  • Chelsea FC Holiganları🏆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 31 Ocak 2015; 21:55:45 >
  • Kötü bir maç oynadık. Puan farkını koruduğumuz için şanslıydık, Chelsea Bridge'de böyle oynamaz.

    Ama takıma fazla yüklenmemek lazım. Costa ve Fabregas birden gidince oyun planı çok değişmiş oldu, oyuncular ne yapacağını bilemez gibiydi. Aslında hızlı oyuncularımız vardı, temponun arttığı anlarda iyi olabilirdik ama ilk yarının son 15 dakikası hariç pek hareketlenmedi oyun, orada da karşılıklı birer gol oldu zaten. Kontratak planı Remy ile tutmadı. Golden sonra şutumuz bile yokmuş, şutu bırak organize şekilde ileriye bile çıkamadık. Bunda alternatiflerimizin olmaması da etkiliydi, yokluktan Remy sağ kanatta oynadı.

    Sezonu ideal kadronun yanı sıra Courtois (olmasa da olur şuan için, çok formsuz Courtois normalde bu kadar kötü değil), Zouma (yeni yeni gelişmeye başladı, daha fazla süre almayı hakediyor), Luis (Azpilicueta'yı bugün hiç beğenmedim, bence Luis daha fazla şans bulmalı döndüğünde), Ramires, nispeten de Drogba ve Remy ile oynuyoruz. Yani toplamda 14-15 oyuncu ile sezon geçiriyoruz ki bu az, hele ki Premier Lig gibi tempolu bir ligde çok az. Bu yüzden Cuadrado gibi bir oyuncuya ne kadar ihtiyacımız olduğunu gördük, bunun yanı sıra Remy'den 1-2 gömlek üst düzey bir forvet oyuncusu da almalıydık bana kalırsa, Doumbia falan mükemmel olurdu, adam 14m'e gitmiş.

    Bu maçın bizim için tek olumlu yanı Terry'nin bile hata yapıp Agüero'yu karşı karşıya bıraktığı maçta Zouma'nın hatasız oyunu oldu. Hamleleri, kafa toplarına çıkışları yerinde ve 10 numaraydı. Ayrıca Matic'in iyi performansını devam ettirmesi de başka bir sevindirici etken.

    Dediğim gibi takımı gömecek bir durum yok, ama son maçlarda düşüşe geçtiğimiz de açık. Patron'a ve oyunculara güvenimiz tam. Şampiyon biz olacağız.

    Keep the Blue Flag Flying High!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Chelsea FC Holiganları🏆


    Chelsea FC Holiganları🏆


    Chelsea FC Holiganları🏆


    Chelsea FC Holiganları🏆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 31 Ocak 2015; 22:19:44 >




  • Ters Vole @tersvole
    Diego Costa : Geceleri rahatça uyuyabiliyorum çünkü biliyorum ki yanlış bir şey yapmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chelsea'nin yıldız futbolcusu Diego Costa, sahada bir "melek" olmadığını, ancak hiçbir rakibini de kasıtlı olarak sakatlamak istemediğini söyledi.

    Salı günü Liverpool ile oynanan Lig Kupası maçında Emre Can'ın ayağına kasıtlı olarak bastığı tespit edilen golcü oyuncuya İngiltere Futbol Federasyonu maç görüntülerine dayanarak üç maçtan men cezası vermişti.

    Daily Telegraph'a açıklamalarda bulunan Diego Costa, "Salı gününden bu yana evime gittiğimde, rahat bir şekilde uyuyabiliyorum. Çünkü yanlış bir şey yapmadım. Asla kasıtlı bir hareket değildi. Bunu görüntülerden de görebilirsiniz. Ama bu cezayı kabul etmek zorundayım. Elbette üzgünüm ama verilen karara saygı duyuyorum." dedi.

    "MELEK DEĞİLİM"

    "Bir melek olduğumu söylemiyorum. Melek değilim. Bunu görebilirsiniz." diyen Diego Costa, sözlerine şöyle devam etti: "Sahaya her çıktığımda aynı şekilde mücadele edeceğim. Çünkü ben böyleyim. Ailem, kulübüm ve taraftarlar için sahada her şeyimi vermeye çalışıyorum. Saha içinde farklı bir adamım ve değişmeyeceğim."

    İspanyol oyuncu sert oyun tarzıyla ilgili yapılan eleştirilerle ilgili olarak de şöyle konuştu: "Kaç kere birisini sakatlamışım? Hiç. Hiçbir meslektaşımı kasıtlı olarak sakatlamadım. Evet birçok olaya karışıyorum. Ama bu benim oyun tarzım. Ceza aldığım için de bunu değiştiremem."

    http://www.goal.com/tr/news/447/ingiltere/2015/02/01/8499372/diego-costa-melek-de%C4%9Filim-de%C4%9Fi%C5%9Fmeyece%C4%9Fim?CMPID=FBTUR_150201_diegocosta




  • Chelsea FC Holiganları🏆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 2 Şubat 2015; 14:03:47 >
  • WOLFSBURG BEKLEMEDE

    Chelsea'den Andre Schürrle'yi transfer etmeyi planlayan Wolfsburg, Londra ekibinin son kararını bekliyor.

    Alman ekibinin sportif direktörü Klaus Allofs, yaptığı açıklamada transfer adına her şeyi yaptıklarını, artık Chelsea'yi beklemeye geçtiklerini söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.