Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.342
Cevap
40
Favori
278.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Portekizli teknik adam Mourinho, Fabregas transferinin perde arkasını anlattı.

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, yeni transferleri Cesc Fabregas'ın, Arsenal'e dönmek istemediğini söyledi.

Mavilerin 38 milyon avro karşılığında Barcelona'dan transfer ettiği Fabregas, Arsenal'i değil de Chelsea'yi tercih edince Londra'da olay olmuştu. Transfer hakkında Wenger'in deneyimli orta saha oyuncusunu istemediği haberleri yer almıştı. Diğer yandan Chelse patronu Jose Mourinho, İspanyol oyuncunun Arsenal'e dönmesinin mucize olacağını söyledi.

BT Sport'a konuşan Mou, "Onunla sadece 20 dakika konuştum. Bence gerçekten bize gelmek istiyordu. Bildiğiniz gibi Arsenal'in birkaç alternatifi vardı. Kesinlikle hefefimizdeki oyuncuydu. Benim için kolay oldu." dedi.

Felipe Luis ve Diego Costa'yla birlikte transferi bitirdiklerini söyleyen Portekizli, "Kulübümün fantastik bir iş çıkardığını söylemek zorundayım ama fantastik oyuncular aldığımız için değil de bu kadar kısa sürede bu kadar tranfer yaptığımız için." diye konuştu.

Şu anki kadrosunu çok beğendiğini söyleyen Mou, "Hedeflediğimiz , ihtiyacımız olan oyuncuları aldık. Kulüp çok kısa sürede iyi iş çıkardı." ifadelerini kullandı.

• Wimbledon karşısında 3-2 öndeyiz.
  • Maç Sonucu: Wimbledon 2-3 Chelsea
    Goller:Terry(2),Salah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 19 Temmuz 2014; 19:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Russell Crowe

Maç Sonucu: Wimbledon 2-3 Chelsea

2 gol yemişiz olacak iş değil

Neyse maçı geçelim de Salah umarım bir şekilde bu askerlik mevzusunu çözer ve takımdan ayrılmaz. Bu sene en çok fırlama beklediğim oyunculardan birisi. Giderse hem takımın alternatiflerinden biri eksilir hem de kendi gelişimi duraksar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

quote:

Neyse maçı geçelim de Salah umarım bir şekilde bu askerlik mevzusunu çözer ve takımdan ayrılmaz. Bu sene en çok fırlama beklediğim oyunculardan birisi. Giderse hem takımın alternatiflerinden biri eksilir hem de kendi gelişimi duraksar.

Çözer hocam, adamı İngiltere'de kolundan tutup Mısır'a getirip zorla askere mi alacaklar?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

quote:

Çözer hocam, adamı İngiltere'de kolundan tutup Mısır'a getirip zorla askere mi alacaklar?

Ben de öyle düşünüyorum ama profesyonel futbolculuk yapan birisine askerlik çağrısı gelmesine anlam veremedim. Resmiyet yüzünden galiba

• kurt zouma chelsea tarafından kiralanacak mı yoksa rotasyonda mı kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

kurt zouma chelsea tarafından kiralanacak mı yoksa rotasyonda mı kalacak

Kesin bir bilgi ya da söylenti duymadım ama David Luiz gittikten sonra takımda kalır sanırım. David Luiz'in yerine de stoper takviyesi de yapmadık çünkü. Yalnız yaklaşık 1 ay önce bir takımın (hangi takım olduğunu da unuttum) Zouma'yı kiralamak istediği haberini görmüştüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

kurt zouma chelsea tarafından kiralanacak mı yoksa rotasyonda mı kalacak

Kesin bir bilgi ya da söylenti duymadım ama David Luiz gittikten sonra takımda kalır sanırım. David Luiz'in yerine de stoper takviyesi de yapmadık çünkü. Yalnız yaklaşık 1 ay önce bir takımın (hangi takım olduğunu da unuttum) Zouma'yı kiralamak istediği haberini görmüştüm.

teşekkürler

kalırsa mourinho varane da olduğu gibi sık sık faydalanır kendisinden. tabi o ışığı göstermesi gerekecek
  • quote:

quote:

Adamlar daha 1.dakika da gol buldular,takım sonlara doğru kendine geldi.Salah konusuna gelirsek ise mutlaka bir çözüm bulunur.

• Holland: Lukaku, önümüzdeki hafta bize katılacak

Londra kulübü, geçen sezon Everton'da kiralık olarak forma giyen Lukaku'yu sezon öncesi kampına davet etti.

Chelsea Yardımcı Antrenörü Steve Holland, Belçikalı genç golcüRomelu Lukaku'nun kulüpten ayrılacağı haberlerini yalanladı.

Goodison Park'a geri döneceği söylentileri dolaşan Lukaku'nun öte yandan taliplileri arasında Tottenham ve Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg da bulunuyor.

Genç oyuncu ile yola devam etmek istediklerini belirten Holland ise, "Sezon öncesi kamp programının 2. haftasında bize katılmasını bekliyoruz. Planlamalarımız bu yönde..." şeklinde konuştu.

Öte yandan dün oynanan Wimbledon maçın 70. dakika görev alan Marco van Ginkel hakkında, "Marco gerçekten çok iyi bir dönüş yaptı. Normal biri o sakatlıktan sonra kolay kolay kendine gelemezdi. O azmi ve çalışması sayesinde Hollanda'nın Dünya Kupası öncesi kampına bile çağrıldı. Yeni sezonda patlama yapmasını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

• Drogba, gelecek hafta Chelsea ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak. 36 yaşında ki yıldız oyuncu sezon sonu teknik ekibe katılacak. (L'equipe)
  • Costa, Torres, Drogba ve Lukaku kağıt üstünde iyi bir forvet hattımız oldu. Gerçi Torres ve Drogba ne kadar yarar sağlayabilir ki?

Ayrıca James'i Real almış keşke biz Oscar yerine alsaydık.
  • quote:

Chelsea'nin 22 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusunun askerlik sorunu çözüldü.

Chelsea'nin yıldız oyuncusu Mohamed Salah'ın askerlik sorunu çözüldü.

Geçtiğimiz hafta başında çıkan haberlere göre, genç kanat oyuncusunun ülkesine dönerek askerlik hizmetini yapması gerektiği ifade edilmişti.

kingfut.com'da yer alan haberde ise Mısır Başbakanı İbrahim Mahlab, Mısır Milli Takım Teknik Direktörü Shawky Gharib ile yaptığı görüşme sonrasında sorun çözüldü.

Bu gelişmenin ardından Salah, 12 aydan 3 yıla kadar olan askerlik hizmetinden muaf oldu.

Neyse ki kısa sürdü

• Yeni transferlerimiz antremanda birlikte Yalnız Fabregas'a üç numara yakışmamış ama

• alınacak adam bırakmadınız
    mourinho hala cl de başarılı olamazsa bırakıp gitsin bir zahmet kusura bakmayın ama durum o hale geldi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

alınacak adam bırakmadınız
    mourinho hala cl de başarılı olamazsa bırakıp gitsin bir zahmet kusura bakmayın ama durum o hale geldi artık

Mou kariyerinde kupasız geçen iki sezondan sonra iki PL ve CL'nin ikisi için de çok büyük hırs yapmıştır zaten Bu sene de son yıllardaki en güçlü kadromuzu kurduk, başımızda da dünyanın en iyi hocası var. Premier ligi kazanmamak için hiçbir sebebimiz yok artık. Şampiyonlar liginin de en büyük 4 favorisinden biriyiz bana göre.

• James diger forvet arkası oyunculara gore skora cok fazla etki ederdi eger size gelmis olsaydi dogru ama bize geldi fakat oyunumyzda ki ayni etkiyi kesinlikle yaratmaz size oranla.Ayrica artik eski Fabregas in Arsenal versiyonunu izlemek guzel olacak şüphesiz.

Oscar biraz fizik ve istikrardan sonra cok cok uzun yıllar yaraticilikla ilgili her sorununuza care olacaktir ben şahsen çok beğeniyorum Mou onu cok farkli yerlere getirecektir

• Beni oynatmazsa
  • Güzel olduda ortasaha hiç sağlam değil
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.