Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.323
Cevap
40
Favori
273.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Umarım Avrupa süperligden çekiliriz. Manchester city ve Chelseanin huzursuz olduğu çekilmek istediğine dair haberler var. Kabul etmelerinin sebebi diğer 10 kulüp gibi maddi sıkıntı yaşamaları değil herkes kabul ettiği için geride kalmamak adına deniyor.


    Gerçekten de öyle bizim liverpool olsun real madrid, Barcelona gibi çökmüş bir maddi enkazımız yok zaten iyi gidiyoruz manchester city de öyle ama diğer süperligde ki takımların açıklamalrına bakyırosun perez '' Barcelonayı ikna etmek kolay oldu onlar da maddi olarak kötü'' diyor kendileri itiraf ediyor sırf para için kulüplerini iyi yönetemedikleri için bu süperligi istediklerini.


    Kesinlikle Chelseanin bu fakirleşmiş, maddi zora düşmüş kulüpler ile anılmaması gerekiyor. İmza vs atıldı deniyor ama çekilmemiz lazım bence. Zaten Bayern ve Psg de katılmamışken 1-2 kulüp vazgeçip çekilse çorap söküğü gibi gelir gerisi. Zaten bu işler La ligayı sömüren 2 kulübün altından çıktı Real madrid ve Barcelona. Barcelona ekonomisini çöp etti kadrosunu da çöp etti, Real madrid de yeni barcelona olmaya yolunda tam gaz ilerliyorken kendilerini kurtarma peşindeler


    Bugün Brighton maçı var ve ben hiç hevesli değilim ilk 4 yarışı yok! Bir anlamı yok çoğu taraftar da böyle düşünüyor zaten.


    Pride of London a yakışmıyor böyle para için yapılan organizasyonlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 20 Nisan 2021; 14:42:37 >




  • Chelsea cekilirse digerlerinin de kalmasina gerek kalmaz zaten. Abramovicin odeyecegi tazminat ile hepsinin borclari kapanir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realin borcu o kadar çok değil. Stad nedeniyle borçlanma var. O borçlarin da ödenmesi kolay. İspanyada devlet Real ve barçanin arkasinda olduğu sürece ikisine de bir şey olmaz.ispanyada ekonomi spor ve turizme bağimli halde. Mecburen mali destek veriyorlar. Örneğin Sky gibi bir dev ispanya pazarina kar yapamayiz diye hiç girmedi. Mediaset, Rai gibi devlerin olduğu italyan pazrina girdi, ispanyaya girmedi. Devlet Tv gelirine ederinden fazla para veriyor. Reale Cayman adalarindan 200 milyonluk kredi verdirdiler geçenlerde Mbappe ve Haalandtan birini aldirmak için. Arkalarinda bu kadar destek veren devlet varken Real ve Barçanin 100 milyar borçu da olmaz onlara bir şey olmaz. Chelsea ve City iflas eder, onlar etmez.

  • Chelsea taraftarlarına helal olsun gösterdikleri tepki muhteşemdi. Dik durdular ve sonuç aldılar. Manchester United ve Liverpool taraftarlarından da aynısını bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier Lig'in 32. haftasında Chelsea, sahasında Brighton ile 0-0 berabere kaldı.

  • Evet bugün kötü oynadık , evet maçımız taraftarın takım otobüsünün yolunu kesmesi nedeni ile 15 dakika geç başladı, takım istekli değildi, odaklanmış değildi.


    Evet Milyarder kulübü dendi, Sözde diğerleri gibi Halk takımı değildi, Ama bir Halkın içindeki Yalnız yürüyen İrlandalı , bir amerikan şeytanları gibi Chelsea FC Holiganları🏆 (Kulüplerin taraftarlarına demiyorum herkes elele süperlige karşıydı bunu görmek sevindirici sadece Ayrılan kulüpden bir yöneticinin liverpool ve man utd nin bu organizasyonun başını çektiği söylemesine dayandıryıorum)

    sahne arkasına gizlenmedi bugün süperligin koltuğu çatırdadıysa Chelsea ve citynin ligden ilk çıkmak isteyen kulüp olmaları haberleri ile çatırdadı.


    İşte taraftar işte Pride of London. Resmi olarak bir an önce açıklar kulüp çekilmemizi umarım.


    Cech taraftarı sakinleştirmeye çalışırken.

    Chelsea FC Holiganları🏆
    Chelsea FC Holiganları🏆
    Chelsea FC Holiganları🏆








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 21 Nisan 2021; 1:27:31 >




  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt

    Şu pankartı açanlar neyin kafasında çok merak ediyorum. Chelsea'yi alarak para babalarının futbola girmesine öncülük eden Abramovic'i kapitalizme karşı savaşan Che zannetmişler herhalde Chelsea FC Holiganları🏆 


    Gerçi bu ikiyüzlüler 2003'te Abramovic'e sallayıp 2005'te EPL şampiyonluğu gelince Abramovic'e tapmaya başlayan kitle, çok mantık aramamak lazım.

  • @Sadece Ölüler Görür Biliyorum avrupa süperligininin kurulmasını destekliyordun ben de bir ara kararsız kaldım ama 15 takımın her yıl 300 400 milyon euro 20 yıl boyunca kazanması normal mi ?


    Perez gibi adamın çıkıp maç süreleri kısaltılabilir izlenmiyor demesi, Futbolun iyileşmesi için değil maddi çıkarlar için bu ligin kurulduğu bu kadar ortadayken hala nasıl destek çıkabiliyorsunuz. Dünya futbolu kurtuldu bugün resmen üzüntülü hissediyordum böyle saçma para için değerlerin hiç edileceği bi turnuva için.


    Guardiolanın dediği gibi Eğer kaybetmenizin bir önemi yoksa Spor değildir bu haklı, garanti paralarla biryere mi varılcaktı ?


    Alman ekolü yine kalitesini belli etti Bayern münih avrupanın en gerçek kulüplerinden gerisi yalan açıkcası. Ceosu güzel açıklamalarda bulundu daha fazla para kazanıp daha fazla harcamak hiçbir işe yaramaz.


    Yinede organizasyonu destekleyenlere saydı duyuyorum.





  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt

    Ben izleyiciyim, formattır, katılacak takımlardır, dağıtılacak paradır benim kafam basmaz. Beni ilgilendirmez de. Eğer bu oluşuma karşı olanlar nerelerin yanlış olduğunu belirtip orta yol bulmaya çalışsaydı eyvallah derdim. Ne yazık ki 2 gündür tek yaptıkları kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklamak.


    x kişisi, kardeşim sen bu oluşumun neyine karşısın? 15 takım olmasına mı? Fikrini söylersin, 20 takım olur, 15'erden 2 lig olur 30 takım olur, 40 takım en doğru, herkesin yararına olan yol bulunur.


    y kişisi sen neresine karşısın? Küme düşme olmamasına mı? A ligi olur, B ligi olur, küme düşme - çıkma konulur. Bunlar zamanla en mantıklı hale getirilecek şeyler.


    Perez'in düşüncesi maddi çıkarlar için doğru. Peki Uefa futbolun gelişimini amaçlayan bir hayır kurumu mu? Hırsızlardan oluşan bir suç örgütü. Orta yol bulmak yerine saldırgan olmasının sebebi de bu. Karşısındaki proje, kendi saçmalıklarından çok daha fazla izlenip daha çok seyirci çekerek yıllar içinde Uefa'nın sonu olacağını kendileri de biliyor. Çünkü nasıl bir suç şebekesi olduklarını en iyi kendileri biliyor.


    Eğer Süper Lig, sadece 3-5 godomanın tutması mümkün olmayan projesi ise buyursun yapsınlar, iflas edip rezil olsunlar. Madem gerçek futbolseverler bu 'saçmalıkları' değil, Şampiyonlar Ligini, nostalji futbolu seyredecek, Şampiyonlar Ligi yine popüler olurken Süper Lig tarihe karışırdı.


    Ama hepsi adı gibi biliyor Süper Lig dünyanın her tarafından insan tarafından izlenirken Malmö - Cluj maçını sadece oynayan futbolcuların anne babasının açıp seyredeceğini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 21 Nisan 2021; 2:17:48 >




  • Chelsea resmi olarak çekildiğini açıkladı.

    Mesele burada UEFA nın kötü veya iyi olması değil oturulur lig düzenine geçilir ki 2024 de yenileme olucak.


    Gidip 10 15 ağababası ben yılda hiç çabalamadan 300 400 milyon euro istiyorum futbolun doğasının(Hırs ,rekabet, arzu)içine edicem para için derse orada dur derler adama.


    Ben başka takımlar ayaklanır kendini gösterir derken Chelsea ve onun Asil taraftarı beni gururlandırdı. Futbolu kurtardığımız için sevinçliyim. Çocukluğumdan beri Chelsea taraftarıyım ve maçlarını izlerim İstanbul soma turnuvasında geldiğinde dahi gitmiştim. Bilmiyorum burakiler nasıl takip ediyor avrupa futbolunu ama perezin açıklamalarını 15 yaşındaki birine okutsak bu bunamış, buna yönetim vermeyin der :) Zaten futbolcular, teknik adamlar, büyük para avcısı olmayan ekol kulüpler (bayern) yanlış, perez haklı tabi canım :)


    İşte Taraftar işte Takım

    We saved Football :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 21 Nisan 2021; 3:14:28 >




  • Mount daha ne yapsın. Adam 2 gol pası veriyor bizim forvetler değerlendiremiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SkyTech74 Aynn mount yine müthiş bir maç çıkarrdı, uzaktan 2 şutu mükemmeldi kaleci iyi kurtardı. Bence dinlendirilmesi gerekiyordu. Real madrid vinicius vs dinlendirdi ki mount madrid maçında 2 yönlü yine çok yüksek efor koyması gereken oyuncuların başında geliyor. West ham maçının olması kötü oldu madrid maçı öncesi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 25 Nisan 2021; 13:58:4 >
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Abi sanki takımda tek oyuncu Mount var da öyle konuşuyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @SkyTech74 Malesef hocam mount gizli kahraman. Kanteden sonra 2. en çok top kapan oyuncu ve biz hücumunu ne kadar övüyoruz. 2 yönlü olduğunu takım savunmasına katkısını unutuyoruz bazen ve bunu %100 efor koyarak koşarka yapıyor mount. Geçiş oyununda tek sorumluluk alan adam olması gibi vs. city maçında wernere asist pası vermesi gibi.


    Pulisic, ziyech, werner, açıkcası bekleneni veremiyor. Ziyech mücadeleci değilçok fazla top kaybı yapıyor. Pulisic geçen seneden eser yok bir palace maçında sorumluluk alıp adam geçmeyi denedi, geçen sene en çok foul yapılan oyuncuydu. Şimdi top almaya gelmiyor. Werner desen gol atamıyor, ama werner her ne kadar gol atamıyor olsada takım oyununa sadık oynuyor giroud , ziyech ve pulisic gibi oyunun bazı bölümlerinde maçtan kopmuyor.


    Bizi bu sezon hücum oyuncularının yeteneklerinden ziyade(malesef hücum organizasyonlarında yer alamıyorlar) takım savunmasına , topun arkasında nasıl taktiğe sadık kalarak mücadele etmeleri ileri götürüyor takımı ve ben pulisic , ziyech giroud da bu mücadeleyi görmüyorum bazen.Onun dışında hücum gücümüzdeki tek lider mount açıkcası.Chelsea FC Holiganları🏆 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 25 Nisan 2021; 14:47:37 >




  • Azpilicueta west ham maçında ne kadar yavaş olduğunu gösterdi vinicious ve marcelonun karşısında azpilicuetayı düşünmek kabus gibi. Arkaya atılacak hiçbir topa yetişeceğini onların temposuna ayak uyduracağına dair şüphelerim var. Tabii Tuchel bilir bir yandan james ne kadar hızlı ve atletik olsada savunmada saçma hatalar yapaibliyor ama madridin tek umudu hızlı oyunlarıyken bilemedim bu karar doğrumu.

  • Pulisic sapladı. Madrid çöpü zaten buraya kadar gelmesi baldı. Haydi Chelsea!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow VI -- 27 Nisan 2021; 22:16:44 >
  • Marcelo' nun kanat otoban oldu içinden geçtiler.

  • Faulden gol atıldı, incelenmedi bile.Böyle böyle şl alıyor adamlar

  • Chelsea cok iyi basladi ama adama kalenin dibinde kendi topunu indirip vurma pozisyonu verilmemeliydi.

    Bu arada Kante ne oyle ya, canavar gibi oynuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef, real madrid bu sonuca sevinen taraf oldu tüm maç oyunun kontrolü bizdeydi fakat handikaplı bitirmemiz gereken maçı hediye ettik.(Şimdi perezin niye kırk takla attığını anladım) Madrid sadece duran top, yan toptan medet ummuyor. Yazık oldu güzelim futbola, pas hatasız çıkışlarımıza.


    2.maç her türlü tehlikeli, bu skor bir avantaj mı kesinlikle değil.Madrid uzatmalara götürür diye düşünüyorum bu maçı bu kadar domine etmişken kazanmamız lazımdı.İzlerken yapılan son kötü paslarda çıldırmam mı dersin, kaçan gollere bağırmam mı hop otur hop kalktım maç boyunca. Bu oyunun hakkı final, finale çıkmak istiyorum diyen bir takım vardı sahada, lütfen gerekeni 2. maçta yapın aslanlarım.



    2.maç her şey olabilir ama görünen köy klavuz istemez bu 2 takımdan sadece Chelsea Sürpriz yapıcak potansiyele sahip finalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 28 Nisan 2021; 0:51:0 >
  • 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.