Şimdi Ara

Checkpoint aralarını uzun tutup oyunu zorlaştırma şekline ayar olanlar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan mafia 2 de sinir bozucu birşey var 27 bin dolar görevindeyim ama öldüğüm zaman en baştan başlıyo hani dereek in ofisinde çatışıyoruz ordan soğudum resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Demon Soulssssssssssssssssssss yeahh..

oyun ne kadar güzel olursa olsun kim nederse desin sırf bu oyunun checkpoint i olmadığı için herkes zor diyor bu olay olsa herkesin görüş açısı çok değişirdi bu oyun hakkında ben bu olay olmadığından ve çok aksiyon olduğundan sıkıldığım için 1 kere bitirip bıraktım bir daha başına oturup kasamam kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Zuma Revenge var ölünce 5 bölüm geriden başlatıyor

aslında chekpoint yok o oyunda. 3 hak veriyor 5 bölüm ard arda geçmen gerekiyor 3 hakla. bence güzel birşey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimevren

Bazı oyunlarda bir checkpointten sonra 25-30 dakika ilerlemenize rağmen yeni checkpoint vermez ve o ara ölürseniz aynı yeri geçmek için tekrar bir 25-30 dakika harcarsınız...hele bir de benim gibi oyunları en zor derecede oynayan biri için konsol kırdıran bir durumdur bu...

Mesela GTA serisinde bu çokk olur(bir GTA hastasıyımdır bu arada )....Görevler hep taaa en baştan başlar, hani bazen oyun bırakasım dahi gelir

COD serisinde de buna benzer durumlar oluyor, ki çok kral bir oyundur kendisi...

bu konuda oyuncuya en çok anlayış gösteren God of War serisi bence...bol sıklıkta checkpoint atar ve bol bol save etme imkanı tanır bize

Bu checkpoint mevzusunda birtek ben mi böyle düşünüyorum acaba

God Of War ' da atsın artık Hard, Very Hard onlarda can dostu Checkpointler :)

• Resistance: Fall of Man. Özellikle oyunun sonlarına doğru zorlaştığı için Checkpoint aralıklarının uzun olması adamı delirtiyor.

Star Ocean: the Last Hope. Genel olarak checkpoint aralıkları uzun, ölüp baştan başlama mevzusu yok fakat oyunu kapatıp çıkamıyorsunuz diğer checkpoint'e gelmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Demon Soulssssssssssssssssssss yeahh..

oyun ne kadar güzel olursa olsun kim nederse desin sırf bu oyunun checkpoint i olmadığı için herkes zor diyor bu olay olsa herkesin görüş açısı çok değişirdi bu oyun hakkında ben bu olay olmadığından ve çok aksiyon olduğundan sıkıldığım için 1 kere bitirip bıraktım bir daha başına oturup kasamam kendimi

artık seneye yazın vakit bol iken oynarım

• Atari zamanında oyun oynarken olay daha da beterdi.Hiç save yoktu.Bir kere kapattınmı en baştan başlıyordum.Oyunları bitiremiyordum o yüzden.Tam bitiricem,annem temizlik yaparken aleti yeriden oynatırdı ve baştan başlamak zorunda kalırdık.Bazende,bütün gün oynar oyunun sonlarına geldiğimde saat gece yarısına gelirdi ve bu nedenle yatmak zorunda kalırdım.Ne günlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

hepsi faso fiso bunların ninja gaiden sigma oynayan bilir

kesinlikle milletin sinirini bozmak icin yapmışlar

• GTA IV'e baya sövdüm bugün.
  • Dökelim içinizi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.