Şimdi Ara

Check-up yaptıranınız varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
103.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam konuyu 1,5 sene önce açmıştım artık check-up yaptırmayı düşünmüyorum.Ayrıca devlet hastanlerinin çoğunda check-up hizmeti olacağını sanmıyorum.Zaten bu idrar tahlili , kan tahlili , EKG ve akciğer röntgenini işe girişlerde iş yerleri istiyorlar.Bunları her iş değiştirmizde yaptıyoruz.Misal geçen hafta 40 liraya hepsini yaptırdım işe girerken.
  • çakal senin içtiğin iyi ise sen ona devam et, boşver başkasının ne kullandığını..)

biz türkler o kadar garip bir milletiz ki, hayatta bizim basit dediğimiz, önemsiz dediğimiz şeylere düşman ÜŞENMEYİP YAPIYOR.
    İLLÜMİNATİ, SİYONİZM maalesef her alanda ve ilerliyor. belki her yerde herşey yapılmıyordur fakat çoğu yerde yapılıyor olabilir. neyse kısacası sen inanmazsın, ben inanıyorum. kimimiz inanmaz, kimimiz inanır. kimsenin inancına karışılmaz.

**diğer açıklaman için teşekkürler..

tedavi ettirmeyi düşündüğüm organlar hakkında, sigortalı iken tek tek fiyat alırsam toplamda kaç olur, önce onu da araştıracağım,, çekapın pek işe yaracağına dair düşüncem kalmadı, bölüm uzmanına görünürsem daha DETAYLI ve daha BİLGİLİ tedavi alabileceğime karar verdim.

• Sonuç hala fiyat belirten yok
  • çinliler ve ruslar kanımızı çalıyor
  • hmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabelderya -- 6 Aralık 2013; 1:03:59 >
  • arkadaslar izmir de ve ist anadolu yakasinda guzel bir yer onerirmisiniz?

fiyatlar nasil?
  • Mutlaka yaptır ne olur ne olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar antalyada check up yaptırmak istiyorum
    medical parkta check-up ücreti ne kadardır acaba bilen yaptıran var mı?
  • kampanyasiz check up 800 den başliyor istanbulda bende cheuck calişiyorum anlaşmali olarak yaptirdiğimiz check var hiç oyle tek kan tahlili değil müşterilerimde surekli ariyip teşekkur ediyor oyle olsa etmezler sorun yaşarim benim yönlendirdiğim checkup 275 tl. check ve agiz diş paketi . 29 parametrik test ve kanser taramalari. bilindik hastaneler istanbulda birde

check tam oldugunu yaptirdiğiniz testlerin isimlerini alarak sorabilirsiniz hastaneye dogru olani soyler
  • Bakırköy Sante Plus Hastanesinden Ayrıntılı CheckUp Fırsatı Sadece 149 TL

http://www.istanbulunfirsati.com.tr/detay-5284-bakirkoy-sante-plus-hastanesinden-ayrintili-checkup-firsati-sadece-149-tl
  • arkadaşlar benwww.dolunayassist.com dan akropol hastanesi adına checkup satın adlım 80 test den oluşan bir kampanyaları var fiyatı 350 tl tüm kanse tümör araştırmaları kalp ultrasonlar herşey var sizde yaptırabilirsiniz.
  • Tekrar yazıyorum,altını çizerek

Lütfen şöyle check-up işinde görünteleme işlemleri için birdaha düşünün,eğer doktorunuz gerekli görmüyorsa ASLA kendi başınıza karar verip yaptırmayın.
  • Ankarada uygun fiyatlı bir yer varmı
  • Memorial hastanesinde standart check up fiyatları nedir bilen var mı?
  • İnternette adam akıllı bir şey bulamadım. Anlaşma yada kampanya yoksa fiyatları sanırım 200-500 lira arası değişiyor. Hiçbir hastanede eklememiş ki sitesine fiyatlarımız budur kardeş diye. Yani fiyatı yazsalar randevu alıcam ama fiyatı göstermeden ne hakla randevu istiyon milletten.
  • ankara denge tıp aradı dün,kampanya varmış 475 tl/9 taksit.her yıl arıyorlar geçen yılda buna yaklaşık bir fiyat vardı.
    ben 1 kere devlet hastanesinde yaptırdım doktor istedi,bakılan şeyler burda daha fazla söyliyim.fiyatın bu kadar oynamasının sebebi bence bu ama aynı şeyleri yapıyorlarsa başka yere de bakılabilir.hepsi gereklimi?o da ayrı bir konu,uzamanına sormak gerekli.
    http://www.dengetip.com/check-up/
  • MERHABA BEN DENGE TIP LABARATUVARLARI ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİYİM YARDIMCI OLMAK İSTERİM
  • Ankarada Dolunay Asist
    Dolunay Assist
    Balgat Akropol hastanesi ile anlaşmalı
    Akropol Hastanesi

Gold paketine 375 TL diyorlar. tek çekime 350 olur dediler.
  • bende yaptırmayı düşünüyorumda bi yandanda çekiniyorum şimdi durup dururken birşey çıkacak diye korku var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.