Şimdi Ara

Check Signal Cable Hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
20.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su anakartini vermis olsaydin belki daha rahat cevap alabilirdin... onboard ekran kartin varmis... onboard ekran kartina monitorunu bagla biosunda first graphical adapter yada first ile baslayan onboard yazan yeri peg yada pci-e ye cevirip kaydedin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Su anakartini vermis olsaydin belki daha rahat cevap alabilirdin... onboard ekran kartin varmis... onboard ekran kartina monitorunu bagla biosunda first graphical adapter yada first ile baslayan onboard yazan yeri peg yada pci-e ye cevirip kaydedin...

cevabınız için teşekkürler fakat onboard ekran kartım yok olsa eminim farkederdim ama dediğim gibi şuan ekran kartını ve psu'yu çıkardım ve onboard ekran kartı falan göremiyorum
  • o zaman ekran kartinizi tekrar taktiginizda biosunuzu sifirlayip takin. eger ramden 1mb gitseydi bios dosyasi yaziyor derdim 9mb gidince 1mb bios + 8mb vga diye dusundum ayrica. biosunuz sifirlanmadan goruntu gelmeyebilir.
  • tamam şuan yukarıda ki arkadaşın dediği gibi eski ekran kartımı ve eski psu'mu takıyorum bakalım görüntü gelicek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardina

anakartında dahili vga çıkışı var mı?
    eğer varsa harici ekran kartı takmadan monitörü o çıkışa bağla.açılıp açılmadığına bak
    eski power supply ve eski anakartını takıp ram belleklerini kontrol et yerinden oynatmış olabilirsin.

psu değiştirdiğini söylüyorsun kabloların anakarta takılı olduğunu teyit et.
    açma düğmesine ilk bastığında ekranda görüntü var mı(bios ekranını görebiliyormusun ?)
    son olarak vga dönüştürücüyü çıkar ve öyle dene eski ekran kartın ve eski güç kaynağınla
    yine yapamazsan bir bilgisayar tamircisine git sorunun ne olduğunu tespit etsinler.

anakarta sadece 1 kablo takılmıyormu zaten 4 delikli olan takılıyor ? Eski vga kablomu,eski psu'mu ve eski ekran kartımı taktım.Şimdide monitör sadece siyah ekran.Yani kapalı durumda

Ekleme : eski ekran kartı takılı eski psu ve vga kablosu takılı halde önce ekran kartını çıkartıp biosu sıfırladım sonra taktım ve ramlerin yerini tekrar değiştirdim ve görüntü geldi.Şimdi yeni psu ve ekran kartı ile tekrar deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa -- 10 Ocak 2013; 20:39:52 >

• Şimdide tüm bağlantıları yaptığım halde yeni psu çalışmıyor
  • power dugmesi kapali olabilir mi?
  • Hayır açıktı.Problemi hallettim herşeyi denememe rağmen sanırım biostaymış çözüm.Bios sıfırlanınca herşey düzeldi ve pc açıldı.İçim rahatladı diyebilirim yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum bir daha sorun çıkmaması dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reservedd

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

Herkese merhaba bugün yeni aldığım hd 7850 1 gb 256 bit ekran kartını bilgisayara monte ettim.Tüm kabloları takılı olduğu halde check signal cable hatası alıyorum.Monitorum vga girişle.Kartın yanında gelen dvi to vga ek kablosuda kartta takılı vaziyette.Yani vga kablosunu rahat bir şekilde bağlayabiliyorum.2 farklı vga kablosu denedim ama hata hala devam ediyor.Çok moralim bozuldu acaba sorun ne olabilir ?

monıtorde mı check sıgnal alıyorsun. monıtorun eskı tuplu mu?

Monitör tüplü değil ve hatayı monitörde alıyorum.Güç kablosu prize takılı ve vga kablosuda karta takılı bu hatayı almaktayım.Eski ekran kartımı takıp denedim aynı hatayı aldım.HDMI takıp başka televizyonlarda denedim görüntü hiç yoktu.Ekran kartını takmadan önce böyle bir sorunum yoktu eski ekran kartı tıkır tıkır çalışıyordu.Şimdi eskisini taktığım halde çalışmıyor

takarken tam takmadın da slotu mu yaktın acaba? su an benım pc de goruntu vermıyor ben de kafayı yıcem laptopdan ayzıyorum. takarken saglam taktın mı? ekran akrtını nerden aldın?

sağlam taktım eminim ya ekran kartını vatandan aldım ama ekran kartıyla ilgili bir sorun olmadığı belli yani yoksa eski ekran kartımda sağlık bir şekilde çalışırdı şuan oda çalışmıyor

belli olmaz kasayi goturme ihtimalin varsa bi götur problemin ne oldugunu anlayabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şeftalili Ruj

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şeftalili Ruj

quote:

Herkese merhaba bugün yeni aldığım hd 7850 1 gb 256 bit ekran kartını bilgisayara monte ettim.Tüm kabloları takılı olduğu halde check signal cable hatası alıyorum.Monitorum vga girişle.Kartın yanında gelen dvi to vga ek kablosuda kartta takılı vaziyette.Yani vga kablosunu rahat bir şekilde bağlayabiliyorum.2 farklı vga kablosu denedim ama hata hala devam ediyor.Çok moralim bozuldu acaba sorun ne olabilir ?

biostan goruntuyu ekran kartina verdinmi?

Nasil yapildigini soylerseniz yapabilirim

pc acilirken del tusu ile biosa giriyoruz.. devamini biliyom ama biosta yazan yazilari bilmiyom yani baska kisilere sorun yada siz bi girin biosa ordaki mavi ekrandaki yazilari bna okuyun

Ha tamam o olayi biliyorum zaten ama sorun su guc dugmesine bastigimda kasa aciliyor sorun yok ama ne ses var hoparlorden acilis sesi gelmiyor nede goruntu var.

anakarti kasaya doğru taktigina emin misin.icine kurt düşürmek gibi olmasin ama herangi bi parça kısadevre yemiş olabilir

• monitorden olmadigi kesindi... uyarida zaten soluyor.. sinyalin olmadigini yani....

zaten sorunda asilmis.. gecmis olsun...!
  • bende de yakin bir sorun var 3 vga kablosu denedim. kablo takili degil yaziyor ama saglamca takili monitor baska kasada calisiyor ayni sekilde kasa da baska monitorde calisiyor. ne olmus olabilir ne yapmaliyim.

• Keşke sorunu nasıl çözdüğümü hatırlayabilsem dostum. Bana yapılan önerilere göre sende dene istersen
  • Bndede ayni hata oluyor bu iskerden fazla anlamiyorum lutfen yardim monitorum tuplu.2mavi kablom var birini taktigimda check signal cable birini taktigimda power save mode hatasini aliyorum lutfen yardim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Check Signal Cable Hatası

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.