Evet ARKADAŞLAR sonunda buda oldu... logosda 4KORSAN diye biri yapior... nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama böyle birşey var NPC felan keserek degil..
anlattıgı kadarıyla np olmayan çardan np geliyormuş vs...
NPC de yapınca ban riski vardir dedi..
Benim anladıgım kadarıyla başka bişi kesıyor ama ne onu bilemıyorum.. K2 NETWORK XTRAPI KALDIRDI ÇEŞİT ÇEŞİT BUGLAR ÇIKTI BU OYUNUN SONU NEREYE GİDECEK ARKADAŞLAR?
k2 network ne zaman japkodan kopyala yapıştır yapmazsa o zaman resmen hırsızlık yapıyorlar ve çıkan sorunlar karşısında bir yavru kedi gibi çaresiz kalıyorlar. orayıda geç dikkatinizi çektiyse hileleri tek türkler yapıyor tmm oyunun açığı tbl chaet engine onu anladık koxpa ne demeli oyunun açığı oldukca herkes istediği gibi kullanır hakkıdır açık bırakmıcaklar adam gibi yapıcaklar hırsızlıkla yapılan oyun buraya kadar. bakın japkoya türk ip görünce ban adamlar başlarına neler geleceğini biliyorlar da ondan.
quote:
Orjinalden alıntı: OminousDaqqers
Evet ARKADAŞLAR sonunda buda oldu... logosda 4KORSAN diye biri yapior... nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama böyle birşey var NPC felan keserek degil..
anlattıgı kadarıyla np olmayan çardan np geliyormuş vs...
NPC de yapınca ban riski vardir dedi..
Benim anladıgım kadarıyla başka bişi kesıyor ama ne onu bilemıyorum.. K2 NETWORK XTRAPI KALDIRDI ÇEŞİT ÇEŞİT BUGLAR ÇIKTI BU OYUNUN SONU NEREYE GİDECEK ARKADAŞLAR?
Başka türlü ejder çıkmaz o adamda :)
Bununda sonu olur myko
GB uretme programı cıkmıs bide bacak kadar veletler GB uretir oldu bide utanmadan abi sana satalım demezlermi c artık herkeste item olacak PVP den bi farkı kalmadı oyunun.