Şimdi Ara

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
7
Favori
176.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sertar nereye codescouk yazıyoruz promotional code olan yere yazıyorum herhangi bir indirim uygulamıyor nasıl yapcaz yönlendir bizi
  • Bvlgari Aqva almak istiyorum ama korkuyorum...Kart annemin ters bir şey olursa...Birisi bana Bvlgari Aqva satar mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdem2602

Bvlgari Aqva almak istiyorum ama korkuyorum...Kart annemin ters bir şey olursa...Birisi bana Bvlgari Aqva satar mı acaba?

Bence Sanal kartı aftif edip sanal kartı kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: åziz

quote:

Orjinalden alıntı: Erdem2602

Bvlgari Aqva almak istiyorum ama korkuyorum...Kart annemin ters bir şey olursa...Birisi bana Bvlgari Aqva satar mı acaba?

Bence Sanal kartı aftif edip sanal kartı kullanın

Yazınızda yazdığı gibi Garanti'nin sanal kart uygulamasını kullanmak için 3D güvenlik uygulamasını felan aktif etmek gerekiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kırda

sertar nereye codescouk yazıyoruz promotional code olan yere yazıyorum herhangi bir indirim uygulamıyor nasıl yapcaz yönlendir bizi

30 pound un üstüne uyguluyor o indirimi.
  • Ben finansbankı kullanıyorum

Sanal kartın aktivasyonu çok kolay internet sayfaısndan aktif ediyorsunuz .

Siz sanal kart ile girin sanal kartın limitini alacağınız ürün miktarınından 20-50 TL fazla yapın CS de kart bilgilerini girin Tabi normal kart gibi CVV no v son kullanma tarihini soracaktır internet sayfasından öğrenebilirsiniz

3D yi aktif etmeden pas geçebiliyormusunuz emin değilim sanki Aktif et /etme seçeneği vardı gibi geldi ama siz aktif edin
  • aziz walla zor işin allah kolaylık versin... anladın sen anladın.

erdem dostum bende garanti sanal kartı kullanıyorum, azizin dediği gibi limitini sürekli netten değiştiriyorum.
    3D secure denen olay ise zaten alış veriş esnasında ödeme sayfasında karşına geliyor. sana yol gösteriyor yani. bankayı arayıp ya da gidip herhangi bir başvuruya gerek yok..
  • quote:

quote:

aziz promotional code denilen yere ne yazcam

varsa codu ama ben kullanmadığım için fazla bilmiyorum kod olarak "codescouk" vermişti bir arkadaş oluyormu bilmiyorum

Ben iki gün önce sipariş geçtim.Hem linkten girerek , hemde verdiğim code ile indirim kazandım.
    40 küsur olan tutar , 40'a düştü. Ee üzerine birde 5£ civarı VAT iadesi alınca toplamda 35£ vermiş oldum.

Aldığım ürünler , Jil sander sun ve Bvlgari Aqua

• quote:

sertar nereye codescouk yazıyoruz promotional code olan yere yazıyorum herhangi bir indirim uygulamıyor nasıl yapcaz yönlendir bizi

Yukarda arkadaşın yazdığı doğrudur ozaman. 30£ sınırı olabilir.
    Benim siparişimin tutarı 40£'ı geçiyordu.
  • Resimde de gözüktüğü üzere , kargo dahil toplamda 44.35£ tutan siparişim, indirimler ve VAT iadesi ile bana 35£'e geldi

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA
  • -2 £ Voucher OK %5 indirim almışsınız
    -2 £ offer discount indirimi nasıl aldınız
  • quote:

-2 £ Voucher OK %5 indirim almışsınız

aziz sende unuttuysan işimiz var.
    bir kodumuz var, bir linkimiz var, birde VAT var işte...
    bu arada benim yazdıklarımı pek sallamıyorsun ayıp oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

-2 £ Voucher OK %5 indirim almışsınız

aziz sende unuttuysan işimiz var.
    bir kodumuz var, bir linkimiz var, birde VAT var işte...
    bu arada benim yazdıklarımı pek sallamıyorsun ayıp oluyor.

Ahahah yaşlılık işte kodu biliyorum da linki unutmuşum ürünü alırken hiç indirim almadım Vat hariç
    Tatil dönüşü derken hemen bastım siparişi

Edit: denedim kod Voucer tamam da link indirimi alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 14 Temmuz 2009; 23:47:11 >
  • arkadaşlar şu indirimlerden bizide yönlendirin bencil olmayın milliyetçi olun neden başka ülkelerden alıyolar biz bu fırsatlardan yararlanamıyoruz bizede yardımcı olun lütfen niye fazla para verelim haksızlık diilmi
  • Arkadaşlar linkte , code'da son sayfalarda mevcut.
    Koca siteyi tekelimize almış değiliz , elimizden geldiğince paylaşıyoruz sizinle zaten.

Tekrar edeyim;

Bende ki siteye girdiğim indirimli link;

http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?brand=Rochas&productSex=him&category=&pricerange=

İndirim kodu: codescouk

Önce linkten siteye girin , sonra ödeme adımında , code bölümüne de yukarda ki codu yazın.
  • code yanlış diyor.Niye bende çalışmıyor codelar.Milliet alıyor indirimini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teacher

code yanlış diyor.Niye bende çalışmıyor codelar.Milliet alıyor indirimini.

değerli forumdaşlar, şimdi deneme yaptım indirim kodu codescouk çalışıyor ama toplam sipariş 30 sterlinin üzerinde olursa işe yarıyor.

aziz kardeş TWİST_oF_FaCe' nin dediği gibi topiği açan olarak sende unuttu isen

offer discounta gelince Ser_tar kardeşim linki yanlış vermiş link bu:

http://www.shopcodes.co.uk/shopdirect/go/cheapsmells

denedim çalışıyor ve % 5 indirim veriyor

denemek için 30.54 sterlinlik parfüm voucher: -1.53, offer discount: -1.53 indirm ile 29.63 e VAT iadesi ile de 25.77 ye falan malolacak.

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA

not: bu arada unuttum geçen siparişte banada indirim kodu ve şifre göndermişler ama şarap için sanırım aramızda şarapçı varsa kullanabilir:

kod: CHEAPSMELLS
    password: WINEBANK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 15 Temmuz 2009; 9:00:10 >

• Bankadan havale,eft gibi bir ödeme şansımız yok mu? Kredi kartı kullanmıyorum, banka hesabım var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ser_Tar

Resimde de gözüktüğü üzere , kargo dahil toplamda 44.35£ tutan siparişim, indirimler ve VAT iadesi ile bana 35£'e geldi

bu arada parfüm zevklerimiz benziyor gibi bu parfümleri ilk denemenmi olacak sürekli kullanıyormusun, kullanıyor isen yorum alalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: 1299

Bankadan havale,eft gibi bir ödeme şansımız yok mu? Kredi kartı kullanmıyorum, banka hesabım var.

ödeme şekli bunlar dediklerinden yok galiba paypal diyor ama onun içinde kredi kartı gerekebilir... illa alayım diyorsan ücreti bana havale et ben kendi kredi kartım ile alıvereyim sana...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.