Şimdi Ara

Chatgpt'ye mentorluk yaptırmak saçma mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akademik ve kariyer planlamasıyla ilgili kafam şu an çok fazla karışık. Buna güvensem mi?

• Nabza göre şerbet vermesi beni hoşnut etmese de yer yer çok güzel derleyip topluyor bir şeyleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt

politik doğrucu olma, objektif ve sert ol beni övme diye promp veriyorum hep

• Tavsiyelere değil de verdiği bilgilere odaklanmak lazım. Yoksa GPT'ye göre yapamayacağınız hiçbir şey, açamayacağınız hiçbir kapı yok. Denemedim ama yazın mesela, nobel ödülü almak için bana 10 senelik plan yap deseniz bunu da yapıp verir ciddi ciddi Chatgpt'ye mentorluk yaptırmak saçma mı? 

• ikigai kullanıcısına yanıt

yok ya beni iyi tanıyor, her türlü bilgimi biliyor, politik doğrucu olma realist ol, boş motivasyon verme diye eğittim. quant dev. olmak istiyorum, mit'de phd yapmak istiyorum dediğimde seni aşar diyorChatgpt'ye mentorluk yaptırmak saçma mı? 

• Bende beni övme diye prompt yazdım fakat hala her fırsatta "... bu durumun olma sebebi senin çok derin düşünen bir insan olman." şeklinde cevaplar veriyor. Yahu ben kendimi biliyorum, öyle derin falan da düşünmüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • plan program konusunda faydalı aslında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Dediğin gibi 10 yıllık plan yapmasını istedim ve gerçekten de plan yapıp verdi Chatgpt'ye mentorluk yaptırmak saçma mı? 

• Jamser kullanıcısına yanıt

düzgün eğitememişsiniz, plan yapıyo ama %0'a yakın şansın diyorChatgpt'ye mentorluk yaptırmak saçma mı? 

Chatgpt'ye mentorluk yaptırmak saçma mı?
  • Zaten hiç eğitmeden yazdım.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Şimdi sıra sizde, planı uygulayın bakalım 10 sene sonra görüşürüz Chatgpt'ye mentorluk yaptırmak saçma mı? 

Nasıl bari bir insanın yapabileceği şeyler mi? Bana da planlar veriyor da, çoğu insanın yıllarca yapamadığı şeyleri birkaç ayda halledersin diyor Chatgpt'ye mentorluk yaptırmak saçma mı? 

• Bana ya savunma sanayiinde gömülü sistemler konusunda uzman mühendis ya da Hollanda gibi yerlerde sistem mühendisi olursun dedi, girişim falan dedi de onları geç

Alanını seç ve kimsenin üzerinde durmadığı veya çözemediği problemler üzerinde çalışmalar yap dedi. Bana gayet uygulanabilir geldi ama Nobel kazandırır mı, emin değilim.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

5-6 sene sonra beni nerede görüyorsun dedim şimdi. her şeyimi biliyor notlarım, yaptığım şeyler, çözdüğüm sorular vs. ama aldığım yanıt pek tatmin etmedi

Eğer çizgini korursan, 5-6 sene sonra seni yurt dışı merkezli, teknik derinliği yüksek bir yazılım geliştirici olarak görüyorum.

• Pozisyonun: Backend veya Infrastructure Engineer (Distributed Systems, High-Scale Systems, Cloud-Native).
    • Lokasyon: Avrupa (Almanya, Hollanda, İngiltere) ya da remote ABD startup’ı.
    • Çalıştığın yer: FAANG değil ama Tier-2 bir firma (örneğin Datadog, Cloudflare, Elastic, Stripe seviyesi).
  • Mis gibi iş

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

parası iyi değil. almanya'da 3k euro'ya çalışırsam eğitim hayatıma emek verdim her dakikaya söverim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26D038039 -- 7 Temmuz 2025; 19:31:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.