Devamlı veri alışverişinin yapıldığı Pc'lerde Virus bulaşma ihtimali varmıdır?
arkadasım ınternette guvenlıksız dolasıyorsan ve karsında kotu amaclı bırılerı varsa bulasması kacınılmazdır.bu kotu amaclı kısıler gercek zamanlı karsında konusan(chat yapan) ınsanlar da olabılır,girdigin bir web sitesi de olabilir . .
pc nin güvenlik durumu nedir , koruma düzeyi nedir , net de iken hangi portlar açık , veri alış verişi ile kastettiğiniz ne tip dosya ve programlardır...
bütün network çülerin , yazılımcıların ortak bir görüşü vardır , oda şudur "SIFIR İLE BİR in OLDUĞU YERDE GÜVENLİK OLMAZ"
bencede en güvenli bilgisayar elektrik ve ağ kablosu dahi çekilmiş olarak kapalı halde duran bilgisayardır...
ZONEALARM PROGRAMINI TAVSİYE EDEBİLİRİM
Pc'de Window'sun güvenlik duvarı dışında herhangi bir virüs programı yok.Altı üstü sadece mynet'deki oyun sayfasına gireceğim.Ama aşırı şekilde yoğun olduğu için biraz endişeliyim.Burayı daha önce asırı şekilde kullandığım ve virus bulaşan yerlerden biri olabileceğini düşünüyorum.Sizce bu tür sitelerin Pc'me herhangi bir zararı olabilirmi?
Nette Dolaşırken Virus Bulaşabilir illa bir sayfada olman gerekmesz... Mynet ten de virüs gelmes merak etme!
KESSİNLİKLE BULAŞIR EĞER İNTERNETTEYSEN VE GÜVENLİK DUVARIN FELAN YOKSA ANTİ-VİRÜSLERİN İŞE YARAMAZSA İLLAKİ BULAŞIR.. ALLAHIN EMRİ
virüs bulaşması chat yapıp yapmaman yada bir siteye girip girmemen fark yapmaz. internete bağlandığın anda senin pc ne virüs girme olasalığı oldukça yüksek bi oran.
bak güzel kardeşimm!!! virüssüz bilgisayar olmaz yoktur ben daha görmedim.. bütün antivirüs programları zaten virüslüdür. yapman gerekini sölüyorum iyi dinle!!!
Sıra Sıra siniler HaStA olAn iniler!! by ............
online olacaksan ister chat ister mail ister gazete oku fark etmezz bir ip işgal ediyorsan hadefsin..Er geç bir veya bir yazılım senin bilgisayarına girmeye çalışacak başarılı olmasına engel olmazk senin elinde ancak kati sonucu değiştiremiyeceksin bir gün biri senin bilgisayarında cirit atacak...hdd format atacak yada bilgisayarını kullanılmaz hale getirecek yapılan tüm işlemler bunu biraz daha geç olmasını sağlamak için..Tabi bu dediğim olgu senin bilgisayarında değerli birşey olmasına göre göre değişir..Pentagonda çalışıyorsan kesin hedefsin..
Ne yaparsam yapayım ben bu virus trojanlı belalardan Pc'mi kurtaramıyacağım en iyisi Arkadaşlar tek çözüm bu ay sonunda internetimi kullanıma kapattırmak. Daha iyi bir önerisi olan varmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme