Şimdi Ara

Charım sebepsiz yere soyuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kronosda 5 tane charım var bir tane charımda 50 gb +7 eagle eye +7 shard ring of life falan vardı onun yan charında 20 gb vardı bugün baktım wolfden manasına potundan okuna kadar herşeyiyle soyulmuş. Şifreyi kimsede bilmiyor key logger deseniz diğer charda hell breaker vardı öyle olsa o alınırdı ama bu da normal bir soyulmaya benzemiyor normal olsa potlar dururdu en azından kökten gitmiş char.

Benimde Harunla enteresan bir olay geldi başımıza yine forumdan tanırsınız kendisini .Trade den item veriyodu bana iron belt vs. old opal earn. trade den gordum verdigini ama inn e gelmemiş anlamadım ne oldu yok oldu item. Allahtan belte bişey olmadı. Sorun oluşmus olabilir ticket at derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 26 Haziran 2012; 0:30:12 >

benim arkadaş yanlıskla tıklamış işte virüs uyarısı felan geldi sil demiş pc tarattırmış zaten deep freze varmış pc de ama oyuna hiç girmedi 1-2 gündür char ne alemde bilmiyor belkide soyuldu.

birşey olmuş olabilir mi ?

Orijinalden alıntı: Mishakal

hani 1-2 gündür forumda trade hack hayırlı olsun felan konular var onlara tıkladıysan yanlısıkla soyulmustur.

benim arkadaş yanlıskla tıklamış işte virüs uyarısı felan geldi sil demiş pc tarattırmış zaten deep freze varmış pc de ama oyuna hiç girmedi 1-2 gündür char ne alemde bilmiyor belkide soyuldu.

Bende o chara 3-4 gündür girmemiştim fakat öyle birşey olsa başka id şifremde olan Hell breaker ve scorint de giderdi onlarda tık yok sadece asas da gitmiş 50 gb değerinde silver bar vardı almışlar +7 eagle eye'yi +7 shardları shelleri bi ring of life kalmıs oda trade yapılmıyor. Yan char 1 leveldi ona 20 gb aktarmıştım onuda çalmışlar

Orijinalden alıntı: Diamantes

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

hani 1-2 gündür forumda trade hack hayırlı olsun felan konular var onlara tıkladıysan yanlısıkla soyulmustur.

Bende o chara 3-4 gündür girmemiştim fakat öyle birşey olsa başka id şifremde olan Hell breaker ve scorint de giderdi onlarda tık yok sadece asas da gitmiş 50 gb değerinde silver bar vardı almışlar +7 eagle eye'yi +7 shardları shelleri bi ring of life kalmıs oda trade yapılmıyor. Yan char 1 leveldi ona 20 gb aktarmıştım onuda çalmışlar

Belki zamanı yetmemiştir.

Sen yine hb li charın şifresini değiştir.

• Charı böyle buldum tamamen sıfırlanmış sadece ezik itemler kalmış. Küpelikler ezik itemlerdi aslında 5-10 m ediyordu onları bile almışlar açıkçası inventoryde de bir sürü saçma sapan item vardı pot wolf vardı onlara kadar almışlar. Bankada ki 2. sıradan sonrakiler ful silver bardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CHARIM SİLİNİR Mİ?
    17 yıl önce açıldı
    LoL Haksız Yere Ban.
    9 yıl önce açıldı
    CS GO SUÇSUZ YERE BANLANDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soyup invetorydekileri silmişlerdir alabildiğini almıştır ama onları silen adam rolleri felan neden silmemiş ticket konusunda birisi yardım eder benim bilgim yok ama oyunla alakası olduğunu düşünmüyorum.
    Birkaç arkadaşım da zamanında soyulmuştu aynı şekilde herşeylerini almışlardı.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.