Şimdi Ara

Char Takası Bİr Bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben silkroaddan char verip knighttan char alcam şimdi şu hususlar kafayı karıştırıyor::

1-)bana şifresini verecek arkadaş ama knightta şifre değiştiremiyoruz.
    2-)şimdi ben ona gizli yanıtı şifreyi wersem hemen değiştirebilecek çünkü sikroadda hiç bir hata yok
    3-)o bana gizli yanıtı werecek ama ben onun gizli yanıtının doğru yada yanlış olduğunu öğrenemiyeceğim
    4-)birde o bana dediki knigtta gir benim charı kendi adamına at itemleri güvenmiyorsan dedi.şimdi ben itemleri atsam bile o girip lvl düşürebilir.
    5-)her halükarda ben hep zararlı çıkıyorum galiba?çünkü şifresini değiştiremiyorum
    6-)arkadaşta cam felan açtı güvenmemi istiyor birde size soralım dedik

MyCooL ve erpachotoe arasında bi Takas gerçekleşecektir Bütün dh kullanıcıların bu takasa şahit olmasını istiyorum zarar veren taraf burda Kötümserlenecektir.

herkes görüşlerini yazsın benim ve arkadaşın hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orjin Carnibor -- 29 Nisan 2007; 23:48:12 >

• arakdaşlar dedimi gimi herşeyim dogrudur fakat arakdaş site bozuklugundan dolayı güvenemiyor ama sizin önübüde yeminediyorum ki hiç bir şekilde charara zarar verilmeyecektir
  • lütfen ne yapmalıyım fikir verin
  • guvenmek zor olsa gerek insanlar bir oyun icin kac yillik arkada$larini satiyorlar..yine de sizin aranizda kalmi$ bi$ey
  • Bütün dh Kullanıcalrın önünde Yemin ederim...... eger zarar gören kişi buraya ayzacak ve en kötü bir şekilde uyarılmaya layık görülmelidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

guvenmek zor olsa gerek insanlar bir oyun icin kac yillik arkada$larini satiyorlar..yine de sizin aranizda kalmi$ bi$ey

yani takas yapmı diyorsun?benim hiçbir çıkış yolum yok knightın sitesi yüzünden?

• quote:

Orjinalden alıntı: MyCooL

Bütün dh Kullanıcalrın önünde Yemin ederim...... eger zarar gören kişi buraya ayzacak ve en kötü bir şekilde uyarılmaya layık görülmelidir

yemin etmekle olmuyorki.sana bir zarar gelmicek soycan kngiht charını bakçan işine silkroad charını ben geri alamamki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil char alınacak!!!!!!!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardım lütfen
  • takasi yapip yapmamak size kalmi$..guvenebiliyorsan yap..
  • ama Ben ne yapabilirim bakın camera açtım tel verdim adres verdim yamin ettim bütün konuyu sizin önünnüze döktüm yapacak birşeyim kalmadı ger zarara ufrayacak biri olursa burda Küçük düşürülmeye layık görülsün haysiyeti 5 paralık olsun
  • Çok sakat bir durum ßnce şifre degiştirme açılmadan char alım satımı yapma.

Not : K2 nin istedigi de buydu amacına ulaştı sonunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

takasi yapip yapmamak size kalmi$..guvenebiliyorsan yap..

sen aynı benim yerimde olsan ne yaparsın ben onu söylemeni istiyorumve ilk mesajımda yazdığım maddeleri göz önünde bulundurarak
  • Charda Premium varsa kodunu al ticket at şifreyi değiştirmek için charın kayıtlı oldugu e-mailde lazım arkadaşın sana güveniyorsa şifreyi değiştirden sodna bütün bilgileri verirsin
  • şu anda şifre değiştirmede hata var , takas yapmak maltıklı değil , yüz yüze görüştüğün insanlara bile güvenemezken hiç tanımadığın birisine güvenme
  • hem adam dio itemleri al kendi charına at arkadaşın dedigi gibi pre warsa son alınan prenin bilgileriyle ticket atın şifre deişiene kadar itemLEr başka charda kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: spongeBOBi

hem adam dio itemleri al kendi charına at arkadaşın dedigi gibi pre warsa son alınan prenin bilgileriyle ticket atın şifre deişiene kadar itemLEr başka charda kalsın

en mantıklı çözüm bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

şu anda şifre değiştirmede hata var , takas yapmak maltıklı değil , yüz yüze görüştüğün insanlara bile güvenemezken hiç tanımadığın birisine güvenme

biz şöyle bişey düşündük.şimdi 2mizde ID PW wercez ama gizli yanıt vermicez yani 2 mizde şifre değiştiremicez.knight düzeldiği gibi gizli yanıtlar verilecek nasıl fikir?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: erpachotoe

quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

şu anda şifre değiştirmede hata var , takas yapmak maltıklı değil , yüz yüze görüştüğün insanlara bile güvenemezken hiç tanımadığın birisine güvenme

biz şöyle bişey düşündük.şimdi 2mizde ID PW wercez ama gizli yanıt vermicez yani 2 mizde şifre değiştiremicez.knight düzeldiği gibi gizli yanıtlar verilecek nasıl fikir?????

charınına lvl düşürürlerse ? hiç düşündünmü , eger bunu göz önüne alabiliyosan değiş
  • Yada Söle bişi Dene Sen ona cam ac ve char şifresini öğren presi warsa şifreyi öğrnmeye calıs o zamn sende ona werirsin
  • knightın düzelmesi mechul bence ticket atın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.