Şimdi Ara

Char silinmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yıl pathosta ardream char kasmıştım. Char soyuldu birdaha girmedim uzun süre. Id şifre giriyor şuanda yan charlar duruyor. Sağda olması gereken rogue char yok oraya geldiğimde yeni char açma kısmı açılıyor enterlayınca. Bilmediğim yeni birşey mi çıktı ?

• adam doğru sölüo beyler beraber oynamıştık şimdi yok
  • Yok duyan, bilen ?
  • belki salağın biri yüzük atmıştır
  • Anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

Anlamadım ?

css
  • 59 lwl char boş, np si yok bişeyi yok bundan başka bişey olmuş olamazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

59 lwl char boş, np si yok bişeyi yok bundan başka bişey olmuş olamazmı ?

bence olmaz yanı
  • Ama şöyle bi durum var. Charı kastık 59 a. Sonra soyuldu. Ben şifreyi değiştirdim char duruyodu. Bi süre girmedim geçenlerde açtığımda yoktu :S Ticket falan atsak gelir mi geri veya ne olduğunu bulabilirmiyiz ?
  • Aynı nick ile bir char açmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 16 Temmuz 2010; 13:30:01 >
  • Id yi tam hatırlamıyorum ki
  • sen uğraşma boşuna bence
  • Ticket falan atsak millet char silmeye uğraşır bizimki durduk yere gidiyo :D
  • Id bulundu. Denedim açılmıyo char
  • Hesaba rollback falan atılmış olabilir mi diyorum ama o id de char açılmıyormuş.
    İlginç bir durum
  • El atında bi ticket yazalım :D
  • yav 59 lvl charı napcaksın npsi yok itemi yok nikini bilmiyosun ticket atıcagına yeni hesap aç
  • Normal duran char neden gitsin ?
  • gitmiş sonucta bir şekilde kaybettiğin hiç birşey yok ticket atıp 3 gün bekleyeceğine 3günde 59a kas
  • Ben yine ayrı kasıyorum zatende neden gitti merak ettiğim şey o ? Bunun üzerine kaç tane char geldi geçti aklıma geldi bakayım dedim yok. K2 nin bi hatasıysa neden peşini bırakayım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.