Şimdi Ara

Char Satın Alıcam ama bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaştan char alıcam ben o charı ı açtıgımda gizli soru die bişi yoktu dio böle bişey varmıdır eğer charı alırsam nasıl şifresini değiştirebilirm??? cevaplar için şimdiden çokk teşekkürler

• ben sana bnm charı satayım gizli sorusunuda biliorum istedğin kadar değiştirebilirsin şifreyi
  • bende char satiyorum sana anlatiim nasil deişcegini reset change pass var orda tikliyorsun senden gizli soru ve id yi istiyor ordan yeni sifreyi giriyorusun

sattigim char beramusta item karsılık takas olur arch mage pma tin
  • lvl 61 rogue war caypırda üstü boş 50m ye satıom master yapılmıştır gizli soru bilinir
    email:efdokuzdevil@hotmail.com mesajını bekliom bb
  • Gizli sorusuz char alınıp satılmaz hatta bence kasılmaz bile
  • 58 lwl mage ile 55+ bufer takas olur cyperdeyım mp 9 lu falan
  • olympia da lvl 64 mage satılık gizli sorusu dahil herseyini sölerim. satma sebebim oyunun hayatımı karartmasıdır. Satılık karakterin adı bAcAkSIzz dır.
    olympiada herkese sorabilirsiniz çk ii bi karakter yaptım kişilik olarak.
    eğerki gercekten almak isteyen olursa konusalım.
    herkese ii günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumu satın alıyım mı SS Lİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende olimpiada char satın almak istiyorum ama rogue yada warrior(60-64 arası) hee uygun bi fiyatta anlaşabilirsem magede olabilir
  • GIZLI SORUS BILINMEYEN CAR ALMA DERIM.AMA ŞÖLE BIR ÇÖZÜM VAR CARA PREMIUM UYELIK ALIRSAN VE SITEDEN ŞİFRENI GIRIP LOGON OLDUKTAN SONRA KO GIZLI SORUMU UNUTTUM DIYE YAZI YAZIP.UYELIGI ALDIGIN PAYPAL MAIL ADRESINI YADA UYELIGI ALDIGIN KREDI KARTININ SON 4 RAKAMINI YAZIP YOLLARSAN BIDE GIZLI SORU İLE CEVABIDA EKLERSEN SANA O CARIN GİZLİ SORUNUSU DEGİŞTRİP YOLLARLAR.BÖYLECE O CAR SENIN OLMUŞ OLUR.
  • ben adam almak istiyorum edanada 60 + masterlı 50 milyon veririm...
    pm atın... istanbul avcılar... human tercihimdir ve rogue...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 10 Temmuz 2006; 3:31:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.