Şimdi Ara

CHAR ALINMISTIR KONU KİLİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar izmir içinde elden olmasý kosuluyla zaten o yuzden ýzmýr ýcý dýyorum 80 lv full str char arýyorum server OASÝS olmasý gerekýyor ama baska serverda olabilir... sadece bi alternatif... charýn fiyatý makul olmalý uçuk kaçýk fiyatlar deðil. gunumuz turkiyesi ortada. satan varsa beklýyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quintina -- 4 Nisan 2008; 16:05:29 >

• hırsmı yaptın corci
  • ne hırs yapcam ben zaten char alcaktım ... ayrıca 80lvl intlerden tek yiyen 80 lvl sensin galba ....
  • bilader sen cok biliomussn gibi konuson ama hicbişe bilmiorsn ondn pek konusma .. pazarın önünü de kapatma ..! hadi allah versn ...!!
  • Oasis de lvl 80 glavier char ım var daha once satmak ıcın bu forumda konu acmıstım char ın adı boss69 aratırsan konuyu bulursun resımler filan hepsı vardı orda char ı beyenırsen teklıfınle bırlıkte pm atarsın .
  • Up arkadasım pm attım sana bı konusalım
  • UMARIM BULURSUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    11 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bırakın hayatınızda 80 lvl charınız olmamış böle palavralar sallayıp duruyosunuz yok yaşın kadar char kastım die anca laf icraat yok
  • bu forumda charımın resımlerı yok ama gır silkroadturkiye.org a orda bul charımın adı Padisah calındı burdakılerde bilir burdada war konu arka sayfalarda bak ara bul adam gıbı konus adanı takın... pazarın onunu kapama ;) kıyomu?"""""kOyem""" zuhah
  • 68 lvl war ama istersen pm at _?
  • up pm attım arkadasım konusalım
  • arkadaşım gecemavisimisn ulubatlımısn nesn ..! dediğm yasın kadar kastım lafı oturmus galba bayagı .. !
    sen emn ol kastm snn yasın kadar tekrar söliyom sen sokakta bombos gezerken ben char kasıodmm bunu aklına sok artk ..!
  • arkadaslar tum serverlara yas sınır koymaları lazım aslında ksrodaki gibi böle insanlar gelio laf yapıolar bosuna ..! zamanında abi 10k 20k lütfn ver pot alacam dediğiniz günleri hatırlıorm ... şimdi adam gelmiş bana kfr edio varmı böle bişe ..! gidin oks mi öss mi neye calıscaksanız calısın ne millet rahatsız olsn ne de
    siz...! ...................
  • 80lvl full str glavie var +7 glaviesi cadı kostümü var setide güzel

mert_bakioglu@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 23 Mart 2008; 21:32:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: coastguardian

arkadaslar tum serverlara yas sınır koymaları lazım aslında ksrodaki gibi böle insanlar gelio laf yapıolar bosuna ..! zamanında abi 10k 20k lütfn ver pot alacam dediğiniz günleri hatırlıorm ... şimdi adam gelmiş bana kfr edio varmı böle bişe ..! gidin oks mi öss mi neye calıscaksanız calısın ne millet rahatsız olsn ne de
    siz...! ...................

küfür etmedim 1 ben senden hiç bi zaman pot dilenmedim 2 oks öss çalışırım veya çalışmam bu seni hiçmi hiç ilgilendirmez buda 3 ama sen istersen gel pvp yapalım ben her zaman hazırım madem bir sürü char kastın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceMavisi18 -- 23 Mart 2008; 21:57:02 >

• -/emin ol pot dilenmişindir zaten charlarımın ismini de bilmiodun ... -/ eet bni iglilendirmez ama oyundaki davranıslara yansırsa ilgilenmek zorunda kalırm.. dedm sana adres ver gelecm ama sen vermiorsun .. Sizin zihniyetiniz bu zaten hersey pvp sanki pc den yazıp sanal ortamdan uygulamak kolay kocum önemli olan real hayat .... !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coastguardian -- 23 Mart 2008; 22:14:12 >
  • bu arada küfür ettin o yanındaki ezik arkadasınla ... bunu kanıtlatmak zorunda bırakma .. !
  • coluk cocuk oldugunuz oyundaki konusma tarzınızdan belli zaten orda birsuru yandasım var.. herkes de aynı düşüncedeydi ...! paso kfr paso kfr ... adam gibi konusmak yoq sizin gibilerde ... forumada kfr yazamassın gene de sen bilrsnn ...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coastguardian -- 23 Mart 2008; 22:09:35 >
  • Allah seni islah etsin ne deyim o günü deli etmiştiniz beni agzımdan bi kaç küfür çıkmış olabilir 4 kişi sövüyodunuz siz bana adres wermedin demişsin pm leri ii okuyamamışsın galiba tabi sürekli küfür ettigin için okuyamaman gayet normal
  • bak ilk olarak küfürleri ben deil yanımdaki dier arkadas etti ben onada pm attım ayrıca kfr etme die bu arada ben ve bnm arki dısında dier 2 kişi beni ilgilendirmio - bana pm atmadın Mc_Rush die biri vardı ona yazdıysan yazmıssındır bana pm gelmedi en sonra kontrol ettm ... ve gelen butun msglarıda rahat rahat okum rahat ol o konuda ...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coastguardian -- 23 Mart 2008; 22:26:54 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.