Şimdi Ara

CHAMPIONSHIP MANAGER 2006 Çıktı... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirdim ama oynamadım çünki pek ilgilenmiyorum managerlikle sadece arşivlik olsun diye indirdim
  • oyun 2006 değilde 1996 ya ait olmasın günümüzde bu boyutlarda oyunmu var be . rezalet
  • HERKESE SELAM FM 2006 YA DEVAM
  • oyun bence fena deil arkadaslar.En son kadrolar var.Denemeye değer.
  • quote:

HERKESE SELAM FM 2006 YA DEVAM

Seni Seni sen yokmusun sen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dagoberto

oyun bence fena deil arkadaslar.En son kadrolar var.Denemeye değer.

bıraz daha ayrıntılı anlatsana
  • aslında yine de indirecem boyutu çok az puanı da fena değil 75 almış öylesine dursun hiç değilse :)))
    quote:

Orjinalden alıntı: bolsoru

quote:

HERKESE SELAM FM 2006 YA DEVAM

Seni Seni sen yokmusun sen...

• arkadaslar oyunu ne indirdim ne oynadım ama size sunu söleyim incelemsini okudum oyun cok az ayrınıtya yer veriomus zaten boyutundan da belli ayrıca 3d olmus böle bi oyundan hiç bişi beklemeyin bence fmye devam hade ii oyunlar
  • Abi öle torrent die böğürme yahu yasak kapatdırcanmı konuyu
    ben daha bilgiye açım bu cm de gözünüzü sevim sormayın böle şeyler
  • yaw bu cm5 iğrençti indirenler yorum yapabilirmi çünkü bu cm5 te bjkde iki tane ahmed hassan vardı onun yüzünden oyundan soğudum
  • REZALET !!

evet tek kelime ile rezalet, nerede cm 03/04 ??!

FM 2005 bile bundan daha oynanabilir, teması midemi bulandırdı, quit butonunu bulamana kadar sinir krizleri geçirdim

İNDİRMEYİN ARKADAŞLAR
  • Kötü olacağına eminim ama bi deneyelim bakalım.
  • ya arkadaslar pc bi yana cm5 solo varya cm mobile,onun ustune update gelmiş cm6 solo die resmi sitesinde de acıklıo bunu ama herhangi bi download yok.bulan ya da elinde olan varsa ilgilenebilir mi acaba.simdiden tesekkurler herkese.bu arada cm2006 pc de cıkmıs bulunmakta.tum cm ailesine hayırlı olsun ancak oyun neden 200mb anlamıs diilim.soylentilere gore bu patch miş.gerci biraz sacma ama.ya da eidos 1 nisan sakası yapmıs.nese indirmeye gerek yok herhald bu kadar ufak databaseli oyunu.adam gibi cıkarırlar herhalde bi kac gune.herkese slmlar yukarda belirtiiğim konuyla ilgilenen arkadaslar olursa minnettar kalırım.gorusmek uzere..
  • bende dün demosunu indirdim cm6 nın ama bi deişiklik yok yine berbat fm ye devam edcez artık
  • bı hayal kırıklıgı daha
  • Eidos istediği stüdyoya yaptırsın genede FM'i ve eski CM'yi yakalayamayacak!
  • ya arkadaşlar bırakın ne cm si. FM varken... cm 2005 almıştım sivassporu aldım. bi de ne göreyim. kalecimiz orta saha defansımız forvet hiçbiri gerçek mevkide değil. böyle rezillik görmedim. zaten türkçe yama da çıkmıyo. 2006 ondan daha rezilmiş duyduğuma göre. hiç uğraşmayın bence.
  • nerden indirdiniz cm 2006 yı bi sölerseniz sevinirim bende bi indiriyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigido06

ya arkadaşlar bırakın ne cm si. FM varken... cm 2005 almıştım sivassporu aldım. bi de ne göreyim. kalecimiz orta saha defansımız forvet hiçbiri gerçek mevkide değil. böyle rezillik görmedim. zaten türkçe yama da çıkmıyo. 2006 ondan daha rezilmiş duyduğuma göre. hiç uğraşmayın bence.

fenerbahceyi aldım iki tane mahmut hanefi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutsason

ya arkadaslar pc bi yana cm5 solo varya cm mobile,onun ustune update gelmiş cm6 solo die resmi sitesinde de acıklıo bunu ama herhangi bi download yok.bulan ya da elinde olan varsa ilgilenebilir mi acaba.simdiden tesekkurler herkese.

ilgilenen yok galiba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.