Şimdi Ara

CHAMPİONSHİP MANAGER 2005

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben bu oyun dün gece başladım inidirmeye ve nihayet sabah 8 de bitti. ama ben bu younu kuramıyorum yada nasıl kurulacağını bilimyorum.içinde üç tane dosya var

1-reloaded.info
    2-rld-cm5.cue
    3-rld-cm5.bin

ben bu oyunu nasıl çalışıtırım lütfen yardım

• daemon tools adlı virtual drive'ı indir ve .cue dosyasını
    "mount" et.. tamamdır...
  • Veya cue ve bin dosyalarnıı aynı klasöre at. Sonra neroyu aç. Sihirbazdan create a cd from an image file'yi seç. Sonra dosyaların olduğu dizine git ve cue dosyasını seçip burn de.
    Not: Eğer dediğin cm5'se direk o dosyaları sil. İğrenç bir oyun...
  • evet katılıyorum bugün oynadımda berbat bişi iğrenç ötesi edios u ve cm5 kınıyorum

NOT:( çünkü benim oynadığım takımda bi oyuncudan iki tane vardı.hemde bir oyuncuda deil bütün yabancılardan iki tane vardı)
  • HADİ YAA.
    demekki oyunun içine etmişler.
    ben 2001 den beri takip ettigim ve sıkça oynadıgım 1 oyundu. 2005inide alıcaktım ama şimdi almıyimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 7 Ağustos 2005, 23:06:03 >
  • kesinlikle alınası bir oyun değil cm05...
    zaten asıl cm iskeleti ayrılıp fm 2005'i çıkardı..
    kalanlar da ancak bu kadar ..oktan birşey yapabildi...
  • bencede hiç almaya değmez fm 2005 100 kat daha ii bi oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 2012 Steam Key
    4 yıl önce açıldı
    Pes Club Manager
    10 yıl önce açıldı
    Football Manager 2012 Yamalar
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cm 5 i oynamak bile yüklemesinden daha kolay ben yükledim hiçde güzel olmamış bencede fm 2005 1000 kat daha güzel sanal disc kur crağını tanıt oo oyunu oynarken bile bu kadar wakit kaybı yok
  • fm 2005 çıktımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKnaKILLAH

fm 2005 çıktımı

arkadaşım oyun çıkalı aylar oluyor sen daha görmedin mi bence sen bizimle geyik yapıyorsun fm 2005 çıktımı ne demek ya yok yok sen kesin geyik yapıyorsun yada bu bir espiriyse ama gerçekten bilmiyorsan çıkalı aylar oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Summer_715

quote:

fm 2005 çıktımı

arkadaşım oyun çıkalı aylar oluyor sen daha görmedin mi bence sen bizimle geyik yapıyorsun fm 2005 çıktımı ne demek ya yok yok sen kesin geyik yapıyorsun yada bu bir espiriyse ama gerçekten bilmiyorsan çıkalı aylar oluyor

soruyu yanlış sormuşum. hata bende. dalga gecmek yada espri yapmak gibi 1 niyetim yok.
    benim aradıgım oyun tam olarak şu= 2005-2006 sezonu fm manager. yada total club manager.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Summer_715

quote:

fm 2005 çıktımı

soruyu yanlış sormuşum. hata bende. dalga gecmek yada espri yapmak gibi 1 niyetim yok.
    benim aradıgım oyun tam olarak şu= 2005-2006 sezonu fm manager. yada total club manager.

ole sorsana sen fm 2005 yazmışsın sen fm 2006 yazacaktın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.