Bildirim
CHAMPİONSHİP MANAGER 2005
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
daemon tools adlı virtual drive'ı indir ve .cue dosyasını
"mount" et.. tamamdır... -
Veya cue ve bin dosyalarnıı aynı klasöre at. Sonra neroyu aç. Sihirbazdan create a cd from an image file'yi seç. Sonra dosyaların olduğu dizine git ve cue dosyasını seçip burn de.
Not: Eğer dediğin cm5'se direk o dosyaları sil. İğrenç bir oyun... -
evet katılıyorum bugün oynadımda berbat bişi iğrenç ötesi edios u ve cm5 kınıyorum
NOT:( çünkü benim oynadığım takımda bi oyuncudan iki tane vardı.hemde bir oyuncuda deil bütün yabancılardan iki tane vardı) -
HADİ YAA.
demekki oyunun içine etmişler.
ben 2001 den beri takip ettigim ve sıkça oynadıgım 1 oyundu. 2005inide alıcaktım ama şimdi almıyimmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 7 Ağustos 2005, 23:06:03 > -
kesinlikle alınası bir oyun değil cm05...
zaten asıl cm iskeleti ayrılıp fm 2005'i çıkardı..
kalanlar da ancak bu kadar ..oktan birşey yapabildi... -
bencede hiç almaya değmez fm 2005 100 kat daha ii bi oyun -
cm 5 i oynamak bile yüklemesinden daha kolay ben yükledim hiçde güzel olmamış bencede fm 2005 1000 kat daha güzel sanal disc kur crağını tanıt oo oyunu oynarken bile bu kadar wakit kaybı yok -
fm 2005 çıktımı -
quote:
Orijinalden alıntı: TEKnaKILLAH
fm 2005 çıktımı
arkadaşım oyun çıkalı aylar oluyor sen daha görmedin mibence sen bizimle geyik yapıyorsun fm 2005 çıktımı ne demek ya yok yok sen kesin geyik yapıyorsun yada bu bir espiriyse
ama gerçekten bilmiyorsan çıkalı aylar oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Summer_715
quote:
fm 2005 çıktımı
arkadaşım oyun çıkalı aylar oluyor sen daha görmedin mibence sen bizimle geyik yapıyorsun fm 2005 çıktımı ne demek ya yok yok sen kesin geyik yapıyorsun yada bu bir espiriyse
soruyu yanlış sormuşum. hata bende. dalga gecmek yada espri yapmak gibi 1 niyetim yok.
benim aradıgım oyun tam olarak şu= 2005-2006 sezonu fm manager. yada total club manager.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Summer_715
quote:
fm 2005 çıktımı
soruyu yanlış sormuşum. hata bende. dalga gecmek yada espri yapmak gibi 1 niyetim yok.
benim aradıgım oyun tam olarak şu= 2005-2006 sezonu fm manager. yada total club manager.
ole sorsana sen fm 2005 yazmışsın sen fm 2006 yazacaktın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X