Şimdi Ara

Champions Online (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
790
Cevap
0
Favori
42.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet güzel açıkcası ben karakter yaratımı yapamayız, random bir tip seçebiliriz falan sanıyordum. Ama isteğin gibi karakterini yaratabiliyorsun. Archetypelar yeterli ileride yenileride eklenebilir. Zevkli tavsiye ederim. Yanlız biraz lag var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testq

quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

Ownl
    keşke torrent olsaydı bende çok isterdim, malesef yok, installere bugün başladıysan cuma günü filan biter
    köşede çalışsın installer yoksa, 2gb indirip her seferinde patch indirmek çok amelelik olur.

Kardeş gir torrente ındır 2.9 gb cok yakın obur 3.3 sanırım belkı sıkıstırılmıstır ben ındırıyorum 1000 de cekıyorum arkadas ordan ındırmıs sende indir aynı anda başlarız.

tamam, bu gece oyunda oluruz ozaman

Group msn geldınmı bırlıkte başlayıp aynı anda gelişsek iyi olur ben indirdim.

• Ben şimdi başladım indirmeye 2mb/sn çekio şuan biter birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Ben şimdi başladım indirmeye 2mb/sn çekio şuan biter birazdan.

şakacı seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Arkadaşlar 2 sorumu cevaplarsınız sevinirim.
    Ücretli ile ücretsiz üyelik arasındaki farklar nelerdir?
    Aylık ücreti varsa ömür boyu üyelik ne kadar?

Free üyeler kendi archetypelarını yapamıyor. Class kısıtlamaları var. Özel archetypelar aylık üyelere ücretsiz. Free üyeler parayla alabiliyor. Free oyunda 2 tane char. slotu var. Adventure Packs yani bazı questler, ek paketler free üyelere yok. Free üyelerde özel kostüm seçeneği yok falan, filan. Dışarıdan fazla kısıtlamalar yok ancak Champions Online'i Champions Online yapan özellikler kapalı. Mesela archetype, kostümler gibi.

http://www.champions-online.com/f2p_matrix

Milyonlarca quest var zaten birkaçtane olmasa ne olacak class kısıtlaması var demişsin bedava üyeler için özel classlar gelecek .Oyunun rakiplerinden para falanmı alıyorsunda hep kötü yönlerini söylemişsin

Cunku adam farklari sormus?
    Oyundaki hikaye senin icin onemli degilse bilemem ama bazilari onemsiyor.
    O classlar ne zaman gelecek, nasil olacak belli mi? Up olmayacagi ne malum?

• quote:

Bi indiriyim bakalım bende en geç yarım saate denerim.Merak ettim.Zamanında City of Heroes oynamıştım biraz.Bakalım bu nasıl.

Bende vakti zamanında City of Heroes oynamış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Champions Online CoH'dan çok daha iyi olmuş. Gerçek zamanlı dövüş sistemi benim ilgimi çeken en önemli özelliklerden biri zaten, bir de müzikler benim çok hoşuma gitti özellikle menüde çalan müzik favorim

Denemeyen arkadaşlarında en kısa zamanda denemelerini tavsiye ediyorum. Sonuçta daha önce CO'ı para vererek oynamadıysanız o zaman oyunun F2P olması sizler için hiçbir handikap oluşturmayacaktır. Yani 'aaa bu yokmuş, şu yokmuş' diyebilmek için oyunu gold üyelik ile oynamış olmanız gerekiyor o nedenle bu fırsatı kaçırmayın ve bu tür kahraman temalı oyunlardan hoşlanıyorsanız hemen deneyin

• quote:

quote:

Ben şimdi başladım indirmeye 2mb/sn çekio şuan biter birazdan.

şakacı seni

şaka değil gerçek
  • indirecek olan arkadaşlar bu adresten indirirlerse daha hızlı indirebilirhttp://www.fileplanet.com/206788/200000/fileinfo/Champions-Online---Free-Trial-Client i

Edit:Bir cümlede indirmek kelimesini üç kere kullanmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeSTeReS -- 27 Ocak 2011; 12:39:46 >
  •  Champions Online

Champions Online
  • @Kötü Kedi Şerafetttin benim karakter Blade fakat ikinci bir karakter daha açmayı düşünüyorum, özellik olarak da İnferno olsun diye düşündüm ama yine de sorayım sen memnun musun bu karakterden? 12. level e yükselmişsin gördüğüm kadarıyla, oynanışı rahat mı, ikinci karakter olarak tavsiye eder misin? Bu arada karakterin hoş olmuş, omuzluklar ve kanat iyi görünüyor.
  •  Champions Online

Yanımda birden bire şöyle bir şey çıkınca korktum.Bu arkadaşın ismi Grodna.Yaklaşık 1.1 m hpsi var.Cosmic olarak geçiyordu ünvanı.Kaçarke anca bu kadar çekebildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

@Kötü Kedi Şerafetttin benim karakter Blade fakat ikinci bir karakter daha açmayı düşünüyorum, özellik olarak da İnferno olsun diye düşündüm ama yine de sorayım sen memnun musun bu karakterden? 12. level e yükselmişsin gördüğüm kadarıyla, oynanışı rahat mı, ikinci karakter olarak tavsiye eder misin? Bu arada karakterin hoş olmuş, omuzluklar ve kanat iyi görünüyor.

İlk önce karakter benim değil Arkadaşın kendisi gayet güzel dmg verebiliyor yani açmak istiyosan aç derim
  • Beyler Bişey Sorcam Ben Bu Oyuna Yeni Kayıt Oldum İndi 6 Lvl Chraım Warda Bunun 5 Lvl Skıllerini Naısl Açtıracam Yardım Edermisiniz ?? 2 Skıli Var Hep Onla Oynuyroum Roket War Sırtında Uçma Yok Birde Kanatlı Chraım Var Onda 6lvl Oda Uçamıyor Skılleri Yok 6 lvl yardım dein lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMosTy

Champions Online

Yanımda birden bire şöyle bir şey çıkınca korktum.Bu arkadaşın ismi Grodna.Yaklaşık 1.1 m hpsi var.Cosmic olarak geçiyordu ünvanı.Kaçarke anca bu kadar çekebildim

Dungeondan çıktım bir baktım önümde yaratıklara saldırıyor hiç zaman kaybetmeden target alıp saldırdım ki ne göreyim 26 lvlmış arkadaş

• @Kötü Kedi Şerafetttin açıklama için teşekkürler.

@sarsbio şehrin anahtarını aldıktan sonra Millenium City yeniden yapılandırma ile kendine geliyor ve oyuna devam etmeye başladığında yepyeni bir Millenium City ile karşılaşıyorsun. Başladığın anda tam karşında büyük bir ışık hüzmesi göreceksin önünde metal bir çark var. Buraya yaklaş ve 'Z' ile giriş yap, Power House'a girmiş olacaksın ve buradan eğitmenler aracılığıyla yeni güçler alabilirsin. Karakterine uygun olan gücü eğitmenlerden sağlayabilirsin.
  • quote:

@Kötü Kedi Şerafetttin benim karakter Blade fakat ikinci bir karakter daha açmayı düşünüyorum, özellik olarak da İnferno olsun diye düşündüm ama yine de sorayım sen memnun musun bu karakterden? 12. level e yükselmişsin gördüğüm kadarıyla, oynanışı rahat mı, ikinci karakter olarak tavsiye eder misin? Bu arada karakterin hoş olmuş, omuzluklar ve kanat iyi görünüyor.

Karakter benimdi.
    İnfernodan oldukça memnunum yüksek damageler verebiliyor 1000+gibi
    Oynanış olarak bana çok rahat ve zevkli geliyor ayrıca göz zevkime uygun bişiler yapmaya çalıştım teşekkürler

• @Honou sağolasın, bende İnferno düşünüyordum zaten. Senin yorumunu da almam iyi oldu, hafta sonu karakteri yaratırım artık. Aksi halde akşam uğraşsam iki saatimi alacak Bir girdin mi en az iki saat geçiyor karakter yaratma ekranında zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honou

quote:

Karakter benimdi.
    İnfernodan oldukça memnunum yüksek damageler verebiliyor 1000+gibi
    Oynanış olarak bana çok rahat ve zevkli geliyor ayrıca göz zevkime uygun bişiler yapmaya çalıştım teşekkürler

Sabri oyunu önerir misin? İrisin patchını halledemedim denemek istiyorum oyunu

• Öneririm vakit geçirmek için zevkli bir oyun arada bir girip Hero games lere girip kafes maçı veya zombi moduna girebiliyorsun.
  • Saol yarın indiricem
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.