Şimdi Ara

Champions League FANTASY LEAGUE #kapisalim# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: musty17

quote:

Orjinalden alıntı: koko_

Taktik nerden ayarlanıyor??
    Takımı kuruyorum taktik otomatik 4-4-2 oluyor..

defanstan bi oyuncunun altındaki sarı oka tıkla o aşağı inince yedeklerden bi o.saha oyuncusunun küçük okuna tıkla o yukarı çıksın taktiğin 3-5-2 olur o zaman mesela

saol musty..
  • quote:

Orjinalden alıntı: añgelus

@koko_

katilmamissin lige...

senide aramizda görmek isteriz, ligin çekismeli geçmesi açisindan tabi...

sadece 5 kisiyiz su anda, ilgi az malesef...

Takımı kurduktan sonra katılıcam lige hala takımla uğraşıyorum..
  • beyler ben yeniyim fazla kimseyi tanimiyorum forumda, sizin arkadaslarininz falan warsa söyleyinde onlarda katilsin... spor bölümüne fazla kimse ugramiyo gördügüm kadariyla...
  • bu hafta tuncay oynamayabilir..defansif takım çıkaracaktır fener..onun için yedeklere düşünün derim size..

alakasız ama fener milandan aklıma geldi..dün ahmet çakara hasta oldum. fener milanın üstünde bitirecek grubu dedi..adam işi biliyo..milanın fenerin üstünde bitirme şansı çok..bitirse kimse iplemeyecek ama tersi olura adam dahi olur..
    gerek teknik kadro gerekse futbolcular bakımından fenerin milanı geçeceğini söylemek futbol cahilliğidir bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

bu hafta tuncay oynamayabilir..defansif takım çıkaracaktır fener..onun için yedeklere düşünün derim size..

alakasız ama fener milandan aklıma geldi..dün ahmet çakara hasta oldum. fener milanın üstünde bitirecek grubu dedi..adam işi biliyo..milanın fenerin üstünde bitirme şansı çok..bitirse kimse iplemeyecek ama tersi olura adam dahi olur..
    gerek teknik kadro gerekse futbolcular bakımından fenerin milanı geçeceğini söylemek futbol cahilliğidir bence..

basarmak için önce hayal etmek gerekir
  • adam yorumcu hayal etmesi değil realist düşünmesi gerekir..herkez hayal edebilir..hiçbir dayanağı yokken bu lafı etmesi falcılıktan başka birşey değildir..
  • neyse konuyu dagitmayalim, zaten diger bütün topiclerde kawga ediliyo... bu temiz kalsin...
  • beyler ben de lige katildim zar zor takim kurdum ya elde yarim milyon kaldi isteyen varsa verebilirim.
  • ben de katıldım
  • hosgeldiniz beyler, yukarda da belirttigim gibi bu tür olaylari sewen arkadaslariniz warsa onlarida çagirin
  • Bu da benim takımım..

Champions League FANTASY LEAGUE #kapisalim#
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty17

quote:

Orjinalden alıntı: añgelus

musty sen bjk li degilmiydin, tuncayi almissin

napim ucuzdu

hehe baya güldüm bu measaja belirtmeden geçmek istemedim :)
  • Aklıma isim gelmeyince Galatasaray koydum

Yedeklerde Kuranyi,Proovost,Gallas,Vonk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 13 Eylül 2005, 0:20:33 >

• @Erwin o ne defans öyle..adam gallası bile yedek soyundurmuş
    onu bırak kuranyi bile yedek
  • tuncay'a bence haksizlik yapilmis, geçen sene sampiyonlar liginde 5 gol atmis bi oyuncunun degerini 5.5 olarak belirlemisler... bunun yaninda zafer biryol'u da 5.5 ve semih'i de 5.0 yapmislar...
  • adriano insallah hayal kirikligi yaratmaz kisitli butceyle alabildigim tek forvet o oldu.Sheva'yi alacaktim ama FB'nin beni sasirtacagini tahmin ettigim icin simdilik Adri ile basladim ..
  • bu akşam shevayı almadıına pişman olacaksın
  • hojalar bende girdim lige, cezam bitti en sonunda...
  • bende katıldım.takım adı worldclassfener!

ya beyler siz nasıl koydunuz takımı ben beceremedimde...
  • yani buraya resmini nasıl koydunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.