Şimdi Ara

Champ taktik ve tanımlarım ►Rengar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Champ taktik ve tanımlarım ►Warwick
    Rengar ile devam ediyoruz arkadaşlar bu kedicik ile kha'zix'in karşılıklı birer passive'i mevcut bildiğiniz gibi. olay birbirlerini öldürme üzerine kurulu. kha tüm evoluation pointlerini kullandığında rengarda da bonetooth necklage var ise her iki şampiyona da birer yan quest geliyor. quest basit karşıdakini öldür. öldüren taraf eğer rengar ise bonetooth necklage'i head of kha'zix adında yeni bir item'a evriliyor ve stackları kaybolup kalıcı bonetooh necklage'in 20 stacklı halini alıyor. eğer öldüren taraf kha'zix ise 4. evoluation point'ini alıyor ve tam olarak evrilme şansını yakalıyor. ayrıca bir de win we defeat diye buff alıyorlar kazanıp kaybetme durumlaruna göre ki bu sadece görsel bir ayrıntı. şu ana kadar bildiğim en derin karşılılıklı şampiyon etkileşimi ve sanırım en sevdiğim de bu. diğerleri genelde /taunt üzerinden laf sokmayla sınırlı neyse geçelim.

Arkadaş benim anlamadığım şey, bu rengar ile kha-zix ebedi düşman iki karakter. bunların birbirine rakip olabilmesi için, ikisinin de güçlerinin eşdeğer olması gerekir. kha-zix bu oyununun hayvani güçlere sahip ender karakterlerinden bir tanesiyken, rengar harbiden bildiğin kedi oldu artık. bari kha-zix vs rengar saçmalığından vazgeçin en azından. çünkü oyunun 40.dakikalarında filan karakterler için özel bir sahne açılıyor. bu iki karakterden kim birbirlerine karşı galip gelirse, özel geliştirme kazanıyor oyun içinde. bahsi geçen geliştirmeyi yukarıda yazdım tekrar yazmak istemiyorum. ezcümle, adalet meydanlarında adaletsiz bir dövüşme mevcut. ayıp ediyorlar.

Gelelim taktiklere;
    şu an için rengara en büyük sorun build gibi. bayağı sordum soruşturdum genelde 2 tarz build öneriliyor. tanky yada kanasusamış, infinity edge gibi itemlerle hasar ağırlıklı buildler. ben ise hasara daha çok yönelmenin iyi olacağı kanaatine vardım. ancak bir donmuş balyoz+warmog yada duruma göre warmog yerine randuin çıkılmalı. adc gibi dolaşılmamalı. takım savaşlarında kesinlikle geriden ulti ile girilmeli. ulti tflere ve ganglere saklanmalı onun haricinde oyun başında karşıdaki şampiyona göre sıçra ile birlikte kaçmak için saklanmalı. biraz daha alışınca favori şampiyonunuz olacak ve rengar her nerf yediğinde foruma konusunu açacak kadar fanı olacaksınız
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MATERYALIST -- 23 Ocak 2014; 18:08:48 >

• çılgınsın meen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.