Şimdi Ara

champ secme yerinde sürekli leave atıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne zaman maca girsem sürekli blind pick yapıyolar.3 kişi birden mid champ pickliyor.jungle yok.bazen ad cary bile olmuyor.dün nocturne bot a gitcem diye tutturdu.bende screw you guys diyip cıkıyorum.bu ara cok fazla yapmaya başladım.ban yermiyim sizce?

• birşey olmaz zaten 5dk ban ile cezasını çekiyorsun
  • i m going home niye demiyorsun? bir işe kalkıyorsun madem düzgün bir yap.
  • "ne zaman maca girsem sürekli blind pick yapıyolar."a kadar okudum.
  • RANKED GİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur M. -- 13 Eylül 2012; 20:55:45 >
  • En iyisini yapıyorsun ben son ana kadar bekliyorum ki belki başkası çıksın diye. Takımda ad carry yok diye vayne aldım annie bot or feed diye tutturdu. Sonra yenildik nereli olduğunu sordum polonyalıyım diyince orda ipler koptu. W/L oranını düşürme, direk çık kurtul.
  • Draft gir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zugurt Aga

RANKED GİR

Orada da troller var. Junglesız geçen oyunlar vss.. Ranked yeni başlayanlar için işkence be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cave Johnson

En iyisini yapıyorsun ben son ana kadar bekliyorum ki belki başkası çıksın diye. Takımda ad carry yok diye vayne aldım annie bot or feed diye tutturdu. Sonra yenildik nereli olduğunu sordum polonyalıyım diyince orda ipler koptu. W/L oranını düşürme, direk çık kurtul.

ha w/l dedin aklıma geldi.bu win lose oranı ranked daki elo gibi mi.yani winim ne kadar lose dan yüksekse gelen playerlar ona göre iyi mi oluyor.yoksa normal game takımları rasgele mi atıyor
  • anlamadım biri açıklasın blind pick nasıl yapılıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: Zugurt Aga

RANKED GİR

Orada da troller var. Junglesız geçen oyunlar vss.. Ranked yeni başlayanlar için işkence be

Evet takımsız girmek işkence gibi oluyor feeder , leaver kaynıyo genelde oyunlar
  • Blind pick yapıyorlar ne abi , Ya blind pick girersin ya normal draft yada ranked.Senin tercihine bağlı oyun seni zorla normal blind picke sokmuyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatb

anlamadım biri açıklasın blind pick nasıl yapılıyo?

Kapatıyosun gözlerini. O şekilde bir karakter seçiyosun. Lee Sin'i seçmeyi başarana 2xIP veriyolar. Maksat halden anlamak. Bir nevi centilmenlik.

Hocam nasıl bi soru o gözünü seveyim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

Orijinalden alıntı: Cave Johnson

En iyisini yapıyorsun ben son ana kadar bekliyorum ki belki başkası çıksın diye. Takımda ad carry yok diye vayne aldım annie bot or feed diye tutturdu. Sonra yenildik nereli olduğunu sordum polonyalıyım diyince orda ipler koptu. W/L oranını düşürme, direk çık kurtul.

ha w/l dedin aklıma geldi.bu win lose oranı ranked daki elo gibi mi.yani winim ne kadar lose dan yüksekse gelen playerlar ona göre iyi mi oluyor.yoksa normal game takımları rasgele mi atıyor

Evet wl ratio ya göre geliyor, rastgele değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Blind pick yapıyorlar ne abi , Ya blind pick girersin ya normal draft yada ranked.Senin tercihine bağlı oyun seni zorla normal blind picke sokmuyor ki.

demek istedigimi anlamadın.atıyorum biri ahri pickliyor.başkası gelip im mid diyip direk anivia pickliyo.sonra bakıyorum 2 tane ad cary alıyolar.biri almıs ashe biri almıs graves takılıyolar kafalarına göre
  • quote:

quote:

Blind pick yapıyorlar ne abi , Ya blind pick girersin ya normal draft yada ranked.Senin tercihine bağlı oyun seni zorla normal blind picke sokmuyor ki.

demek istedigimi anlamadın.atıyorum biri ahri pickliyor.başkası gelip im mid diyip direk anivia pickliyo.sonra bakıyorum 2 tane ad cary alıyolar.biri almıs ashe biri almıs graves takılıyolar kafalarına göre

Draft pick gir.Biz artık öyle yapıyoruz blind girmiyoruz.Maçlar daha kaliteli geçiyor.Ayrıca hem karşıda hemde sizde aynı heronun olması kadar iğrenç birşey yok.
  • quote:

quote:

quote:

Draft pick gir.Biz artık öyle yapıyoruz blind girmiyoruz.Maçlar daha kaliteli geçiyor.Ayrıca hem karşıda hemde sizde aynı heronun olması kadar iğrenç birşey yok.

Draft gir diyorsunda kardeşim draft pick'de eziyet be. iki saat ban yerinde bekliyoruz sonra pickler yapılıyor geliyor .......'nin biri oyundan çıkıyor o daha da sinir bişey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.