Şimdi Ara

Challenger SoloQ Stream #8 Stream! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
6.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dakika 21 90 farm adc ezreal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield*

Dakika 21 90 farm adc ezreal

TR serverinin problemi olsa gerek bronz dan çilingir e farm yapılmıyor arkadaş. yapmak istiyorsun engel oluyorlar durmadan trade isteği var.
  • Botlane'de cok pressure vardi karsi takimndan gorduysen bot gelip durdular.. Thresh geride kaldi tek basima orda farm yapiyorum karma pokeluyor surekli... Farm olmasa bile oyun hiziyla birlikte gitmeye basardim ama riven cok guclu oldu 2-10 oriiana midlane cok fena yenildigi icin riven bot geldi durmadan.
  • Ezreal şuan için pek iyi seçim değil bana göre daha iyi şampiyonlar var o pozisyon için, siz daha iyi bilirsiniz tabiki ama benim düşüncem bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi ADC ilere bakarsan Ezreal aslinda cok guclu! Tier 1 liste olarak Jinx, Lucian ve Vayne ( Lane disi) - Ezreal Q'lerini vurursan Tier 1. Tier 2 bakarsan Caitlyn,Tristana ve Sivir. Ama cogu zaman supportuna bagli tek basina bot lane yenmek zor..
  • Vayne hariç katılıyorum . müsait zamanda takip edicem iyi yayınlar

• benim Main Vayne oldugu icin oyle dedim hehe.. Vayne lanede cok eziliyor jinx/lucian'a karsi.. O yuzden cok safe oynamalisin earlya ama early yenersen tek basina carry liyebiicek bir hero vayne!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie_Blaze

Simdi ADC ilere bakarsan Ezreal aslinda cok guclu! Tier 1 liste olarak Jinx, Lucian ve Vayne ( Lane disi) - Ezreal Q'lerini vurursan Tier 1. Tier 2 bakarsan Caitlyn,Tristana ve Sivir. Ama cogu zaman supportuna bagli tek basina bot lane yenmek zor..

Jinx, Lucian,Draven ve Caitlyn bir tık öndeler bana göre ama önemli olan oynayanın yetenekleri olduğundan oyunlarda farklı sonuçlar çıkabiliyor.

• draven'i unuttum bak.. Draven early ide ezilmesse tek basina oyunu bitirir bottdan :D
  • istikrarlı yaparsanız iyi izlenir bence stream
  • başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie_Blaze

benim Main Vayne oldugu icin oyle dedim hehe.. Vayne lanede cok eziliyor jinx/lucian'a karsi.. O yuzden cok safe oynamalisin earlya ama early yenersen tek basina carry liyebiicek bir hero vayne!

Dostum izliyorum şu anda. Challenger'sın ama takımında 2 plat var. Tr'deki saçmalık bu oyuncu sayısı az
  • destegniz icin tskr ederim son 4 oyun yendildim malesef kotu score yoktur ama yinede yenildim.. ama oyuna devam olabilir boyle seyler! :D
  • mobilim izliceğim

• Takip
  • tskr ederim rynset ve bloody
  • takip e aldım geceleri yaparsan sürekli izlerim
  • İzliyorum .
  • Cok iyi ya devam et yorum yazmaya da stream yapmaya da

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.