Şimdi Ara

Challenger ligi hakkinda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sistemi hala cozemedim. Mesela bizdeki DP takimi uyeleri turkiye challenger liginde degil mi. Veya skt t1 uyeleri. Burdaki oyuncular takim kurup turnuvalarda basarili olursa mi turnuvalara gidiyorlar. Dun baktim i ligde bir suru oyuncu var. Dp takimi tum bu oyunculardan iyi mi. Ben o ligde boyle clan ismi olanlari gormedim. Veya boyle ismi duyulmus kisiler yok. Challenger liginde daha kaliteli oyuncular olmasi disinda herhangi bi farki oluyor mu uluslararasi anlamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• solo q farklı bi alemdir. o oyuncuların çoğu o yollardan geçti artık kendini kanıtladı

• Öncelikle şunu karıştırma. Birisi solo q diğeri ise competitive play. Evet, solo q'da Challenger liginde bireysel yeteneği çok iyi olan oyuncular var ama Competitive çok farklı bir şey, bir takım oyunu. Takım arası iletişim, verilen call'lar, takımın shotcallerı vs. bunlar önemli şeyler. Mesela ben sana yabancı olup solo q da iyi olan oyunculardan birkaç tane sayayım: Nightblue3 ve hi im gosu. Bu oyuncuları competitivede görmen mümkün olmaz. Çünkü klasik solo q oyuncuları ve solo q kafasında oynuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Öncelikle şunu karıştırma. Birisi solo q diğeri ise competitive play. Evet, solo q'da Challenger liginde bireysel yeteneği çok iyi olan oyuncular var ama Competitive çok farklı bir şey, bir takım oyunu. Takım arası iletişim, verilen call'lar, takımın shotcallerı vs. bunlar önemli şeyler. Mesela ben sana yabancı olup solo q da iyi olan oyunculardan birkaç tane sayayım: Nightblue3 ve hi im gosu. Bu oyuncuları competitivede görmen mümkün olmaz. Çünkü klasik solo q oyuncuları ve solo q kafasında oynuyorlar.

Benim baktigim ligteki oyuncular soloq dedikleriniz mi. Solo q ne demek onu da bilmiyorum Yani klasik oyun arayip sansina hangi oyuncular gelirse onlarla takilan mi. Bizim bildigimiz oyuncular da holy naru gibi oyuncular takim oyunculari o listede gorunmuyorlar yani. Veya bireysel olarak takilmiyorlar. Dogru mudur

• calibrane kullanıcısına yanıt
    Görünüyolar canım niye görünmesinler. Her oyuncu (ister profesyonel olsun ister olmasın) dereceli oyun oynar. Profesyonel oyuncuların da bireysel hesapları var. Fakat turnuvalar farklı bir client ile oynanıyor. Yani TR, West, NA gibi sunucularda değil de turnuva clienti ile oynanıyor. Anlayacağın oradaki hesaplar farklı. Şuan oyuna girip TR Sunucusu'nda Challenger ligine bakarsan Thaldrin'in 2. sırada, Crystal Meth'in 14. sırada olduğunu görebilirsin mesela. Ama bizim profesyonel oyuncularımız genelde West'de takılıyor oranın seviyesi daha iyi diye. Bu arada solo q demek tekli dereceli demek.
  • Şu an listeyi açıp 10. sıraya bakarsan beni görebilirsin ancak benim herhangibir takımım yok.Çok farklı şeyler soloq ve takım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle şunu karıştırma. Birisi solo q diğeri ise competitive play. Evet, solo q'da Challenger liginde bireysel yeteneği çok iyi olan oyuncular var ama Competitive çok farklı bir şey, bir takım oyunu. Takım arası iletişim, verilen call'lar, takımın shotcallerı vs. bunlar önemli şeyler. Mesela ben sana yabancı olup solo q da iyi olan oyunculardan birkaç tane sayayım: Nightblue3 ve hi im gosu. Bu oyuncuları competitivede görmen mümkün olmaz. Çünkü klasik solo q oyuncuları ve solo q kafasında oynuyorlar.

nightblue olmayabilir de gosu yu gorebiliriz sooner or later. doublelift in yedegi bildigim kadariyla eger dl ayrilirsa clg den sozleri var gosuyi alacaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Reklam için alındı. Nightblue3'da TSM'e yedek olarak alınmıştı. Takımın adını daha çok duyurmak/ön plana çıkarmak için yapıyorlar. Takım streamerı diye geçiyor hatta. gosu'nun competitive için uygun olduğunu düşünmüyorum. En azından benim düşüncem böyle. Bilmiyorum belki de görebiliriz belli olmaz ama adam daha kendini bile göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 29 Aralık 2014; 15:12:43 >
  • quote:

Reklam için alındı. Nightblue3'da TSM'e yedek olarak alınmıştı. Takımın adını daha çok duyurmak/ön plana çıkarmak için yapıyorlar. Takım streamerı diye geçiyor hatta. gosu'nun competitive için uygun olduğunu düşünmüyorum. En azından benim düşüncem böyle. Bilmiyorum belki de görebiliriz belli olmaz ama adam daha kendini bile göstermiyor.

iw dominate te oyleydi streamer olarak baslamadi mi bildigim kadariyla ? hatta crs iw dominate diye yayin yapiyordu twitch te yedegim diyordu sv yi attilar onu aldilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 29 Aralık 2014; 15:59:17 >
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam IWD hakkında pek bilgim yok. Dediğiniz gibi gosu için de aynısı olabilir kesin konuşmamak lazım doğru söylüyorsunuz.
  • quote:

Doğrudur hocam IWD hakkında pek bilgim yok. Dediğiniz gibi gosu için de aynısı olabilir kesin konuşmamak lazım doğru söylüyorsunuz.

gerci gosu nin doublelift in ta kendisi oldugu hakkinda teoriler de var ben hala bu sekilde dusunuyorum hatta. doublelift stream yaptiginda gosu kapali gosu yaptiginda dlift kapali. bir iki kere karsi karsiya geldiler onda da gosu sacma sapan oynuyordu zaten vermislerdir clg evinden birisinin eline al oyna demislerdir. oynayis falan zaten benziyordu dikkatimi ceken olay gecen yakaladim doublelifti azubu tv de playlistleri %95 ayni sarkilardan olusuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

gerci gosu nin doublelift in ta kendisi oldugu hakkinda teoriler de var ben hala bu sekilde dusunuyorum hatta. doublelift stream yaptiginda gosu kapali gosu yaptiginda dlift kapali. bir iki kere karsi karsiya geldiler onda da gosu sacma sapan oynuyordu zaten vermislerdir clg evinden birisinin eline al oyna demislerdir. oynayis falan zaten benziyordu dikkatimi ceken olay gecen yakaladim doublelifti azubu tv de playlistleri %95 ayni sarkilardan olusuyor.

Yanlış düşünüyorsun gosu ve dlif çok kez aynı takımda ya da karşı takımda oynadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.