|
Sıkıcıdan da öte bana kalırsa. Neyse başkalarının hevesini baltalamayayım daha fazla |
|

1 Mobil
|
Sıkıcıdan da öte bana kalırsa. Neyse başkalarının hevesini baltalamayayım daha fazla |
|
Önce animeyi izleyip sonra merak edip mangaya bakanlar için bu durum geçerli olabilir belki. Ben de önce animeyi izleseydim mangayı sıkıcı bulabilirdim. Bunun nedeni mangadan ziyade animenin çok yüksek bütçeli bir iş olması. Şöyle de bir durum var. Bu seri Kimetsu no Yaiba gibi değil. KnY nin başarısı doğrudan animesi ile bağlantılı. Animesi çok başarılı olduğu için manga satışları patladı. Öncesinde aşırı popüler olan bir seri değildi. Chainsaw Man de böyle bir durum yok. Bu seri uzun zamandır bilinen ve popüler olan bir seriydi. Animesi çıkmadan önce ciddi bir kitlesi vardı zaten. Şu ana kadar izlediğiniz bölümlerden de anlamışsınızdır. Bu seri tipik bir shounen değil. İşleyişi daha farklı. Karakterler sürekli yaptığı şeyleri açıklamıyor. Bu da dediğiniz kesim için durumu sıkıcı hale getirmiş olabilir. |
The Little Magician #19 "It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!" |
|
Bugün tr altyazılı olarak bölümü çıktı ve anime ilk sezonunu tamamlamış oldu. Bazı japonyadaki fanlar remake yapılmasını istemiş mappa nın yaptığı animeyi nedense beğenmemişler. Cgi dan ziyade konu işlenişi ve akışında sorun olduğunu düşünüyorlar. Manganın o havasını vermiyor deniyor. Ama ben okumadığımdan size sadece bunu paylaşmak istedim. Anime hakkındaki görüşlerim ise hala aynı. Shounen animeleri komple elemem gerekiyor gibi gözüküyor. En iyilerinden dahi zevk alamıyorum ben(aot ve fmab hariç). Bir demon slayer kaldı onu da yeni sezon geldiğinde baştan izleyip deneyeceğim. O da olmazsa shounen lerle artık zaman kaybetmemeye çalışacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Aralık 2022; 23:51:12 > |
|
AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
|
|
Shounen bende de bitti hocam. Yaş ilerlediği için herhalde. Bu anime de pek keyif vermedi açıkçası. |
|
Aynen. Ama bence shounen sevenler bize bakmasınlar bir şanslarını denesinler. Shounen olarak bakınca müzikler olsun çizimler olsun yönetmenlik olsun güzel bir seviyede bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 28 Aralık 2022; 9:56:52 > |
|
AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
|
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
|
Mangada güncele geldim ama animesi gayet güzel uyarlanmış açıkçası. Beğenmeyen fanlar olmuş sanırım remake muhabbetini isteme sebepleri manganın, animeye göre fazla kasvetli bir havaya sahip olmasıdır. Animede böyle bir hava yakalayamadım ne yazık ki. Ama kötü bir uyarlama kesinlikle değil, gayet güzeldi. Ayrıca HunterxHunter izleyenler şu videoya baksınlar birebir aynısını almışlar son bölümde Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
|
Tatsuki fujimoto mangakalar arasında saygı duyduğum sayılı isimlerden biri sadece 33 yaşında olmasına rağmen çıkardığı eserler ile (chainsaw man,fire punch, goodbye eri, look back vs) rüşdünü ispat etmiş ve hatta çoğu mangakayı sollamıştır (tek bir mangayla efsane mangaka olmamıştır). Yakında chainsaw man reze filmi geliyor; film japonyada çok iyi karşılandı belli ki iyi bir film bizi bekliyor. Onun haricinde 8 kasımda amazonda yayınlanacak olan projede fujimotonun gençliğinde yaptığı one shotları toplu bir şekilde animeleştirilip yayınlanacak, fragmanı da burada ━━━━*\予告編公開/*━━━━
「チェンソーマン」、「ルックバック」原作の
#藤本タツキ が描いた短編8作品が
一挙アニメ化決定!!
11月8日(土) プライムビデオで世界独占配信
━━━━━━━━━━━━━━━━
藤本タツキが17歳から26歳の間に描いた読み切り作品を収録した短編集「藤本タツキ短編集 17-21」、「藤本タツキ短編集 22-26」。
この2冊に収められた全8作品のアニメ化が決定!
アニメ化されるのは、人類が滅亡した世界で生き残った2人の絆を描く「庭には二羽ニワトリがいた。」をはじめ、思春期の衝動がさく裂する「佐々木くんが銃弾止めた」、恋心が宇宙規模で暴走するSFラブコメ「恋は盲目」、ネジの外れた殺し屋少女の暴走愛「シカク」、海中のピアノが奏でる少年と人魚の恋「人魚ラプソディ」、ジェンダーの枠を超えて“自分らしさ”を見つける「目が覚めたら女の子になっていた病」、過酷な宿命を背負った兄妹の再生の物語「予言のナユタ」、絵に懸ける姉妹の嫉妬や葛藤、そして成長を描く「妹の姉」の8作品。
「チェンソーマン」、「ルックバック」の原型ともいわれる「予言のナユタ」や「妹の姉」など、純粋で、凶暴で、無邪気で、刺激的な藤本タツキの原点となった作品群が、今鮮やかに映像となって動き出す――
A complete anime adaptation has been announced for all eight stories from Tatsuki Fujimoto’s two short story collections: Tatsuki Fujimoto Before Chainsaw Man: 17-21 and Tatsuki Fujimoto Before Chainsaw Man: 22-26, which feature works he created between the ages of 17 and 26.
【STAFF|CAST】
📌「庭には二羽ニワトリがいた。」
監督/脚本:長屋誠志郎 キャラクターデザイン:Moaang 制作:ZEXCS
キャスト:小野賢章、桜井しおん、浦和希、斉藤貴美子、岩田光央
"A Couple Clucking Chickens Were Still Kickin' in the Schoolyard"
Director and Screenplay: Seishiro Nagaya | Character Design: Moaang |
Animation Production: ZEXCS
Voice Cast: Kensho Ono, Shion Sakurai, Kazuki Ura, Kimiko Saito, Mitsuo Iwata
📌「佐々木くんが銃弾止めた」
監督:木村延景 脚本:内海照子 キャラクターデザイン:小園菜穂 制作:ラパントラック
キャスト:熊谷俊輝、安済知佳、岡野陽一
"Sasaki Stopped a Bullet"
Director: Nobukage Kimura | Screenplay: Teruko Utsumi | Character
Design: Naho Kozono | Animation Production: Lapin Track Voice
Cast: Toshiki Kumagai, Chika Anzai, Yoichi Okano
📌「恋は盲目」
監督:武内宣之 脚本:内海照子 キャラクターデザイン:もりともこ 制作:ラパントラック
キャスト:堀江瞬、若山詩音、森川智之、山本高広、諏訪部順一、能登麻美子
"Love is Blind"
Director: Nobuyuki Takeuchi | Screenplay: Teruko Utsumi | Character Design: Tomoko Mori | Animation Production: Lapin Track
Voice Cast: Shun Horie, Shion Wakayama, Toshiyuki Morikawa, Takahiro Yamamoto, Junichi Suwabe, Mamiko Noto
📌「シカク」
監督/脚本:安藤尚也 キャラクターデザイン:MYOUN 制作:GRAPH77
キャスト:花澤香菜、杉田智和
"Shikaku"
Director and Screenplay: Naoya Ando | Character Design: MYOUN |Animation Production: GRAPH77
Voice Cast: Kana Hanazawa, Tomokazu Sugita
📌「人魚ラプソディ」
監督:渡邉徹明 脚本:小林達夫 キャラクターデザイン:島崎望 制作:100studio
キャスト:菊田千瑛、幸村恵理
"Mermaid Rhapsody"
Director: Tetsuaki Watanabe | Screenplay: Tatsuo Kobayashi | Character Design: Nozomi Shimazaki | Animation Production: 100studio
Voice Cast: Chiaki Kikuta, Eri Yukimura
📌「目が覚めたら女の子になっていた病」
監督/脚本:寺澤和晃 キャラクターデザイン:徳岡紘平 制作:スタジオカフカ
キャスト:榊原優希、河瀬茉希、山下誠一郎
"Woke-Up-as-a-Girl Syndrome"
Director and Screenplay: Kazuaki Terasawa | Character Design: Kohei Tokuoka | Animation Production: Studio Kafka
Voice Cast: Yuki Sakakihara, Maki Kawase, Seiichiro Yamashita
📌「予言のナユタ」
監督/脚本:渡邉徹明 キャラクターデザイン:東島久志 制作:100studio
キャスト:咲々木瞳、松岡洋平
"Nayuta of the Prophecy"
Director and Screenplay: Tetsuaki Watanabe | Character Design: Hisashi Higashijima | Animation Production: 100studio
Voice Cast: Hitomi Sasaki, Yohei Matsuoka
📌「妹の姉」
監督:本間修 脚本:米内山陽子 キャラクターデザイン:佐川遥 制作:P.A.WORKS
キャスト:中島瑠菜、中井友望、今井朋彦
"Sisters"
Director: Osamu Honma | Screenplay: Yoko Yonaiyama | Character Design: Haruka Sagawa | Animation Production: P.A.WORKS
Voice Cast: Runa Nakashima, Tomo Nakai, Tomohiko Imai
©藤本タツキ/集英社・「藤本タツキ 17-26」製作委員会
原作:藤本タツキ「藤本タツキ短編集 17-21」「藤本タツキ短編集 22‐26」(集英社ジャンプコミックス刊)
制作統括:FLAGSHIP LINE
製作:「藤本タツキ 17-26」製作委員会
作品公式サイト https://fujimototatsuki17-26.com
#藤本タツキ17_26
#tatsukifujimoto
#藤本タツキ
#anime https://www.youtube.com/watch?v=Fhfsxk-tT7M |
|