< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
CGN IP (Sanal IP yada 100lü IP) (4. sayfa)

-
-
Türk Telekom CGN IP havuzuna müşteri eklemeye devam ediyor. Modem arayüzünde 100lü IP görüyorsanız malesef bu havuza eklenmişsiniz demektir. Port açılamıyor ve ping değerleri kötüleşiyor. Modem arayüzünde 100lü IP varsa ve whatsmyip gibi sitelerde IP adresi sorgulattığınızda modemdekiyle farklı görünüyorsa CGN sistemindesiniz demektir. Türk Telekom kullanıcılarının kontrol etmesinde fayda var. Bu aralar bir çok kişiden bunu duydum. -
Eklemeyen firma yok. Müşteri hizmetlerine Talep edip de gerçek dinamik ip alabildiğin bir tek kablonet varquote:
Orijinalden alıntı: ipodlover
Türk Telekom CGN IP havuzuna müşteri eklemeye devam ediyor. Modem arayüzünde 100lü IP görüyorsanız malesef bu havuza eklenmişsiniz demektir. Port açılamıyor ve ping değerleri kötüleşiyor. Modem arayüzünde 100lü IP varsa ve whatsmyip gibi sitelerde IP adresi sorgulattığınızda modemdekiyle farklı görünüyorsa CGN sistemindesiniz demektir. Türk Telekom kullanıcılarının kontrol etmesinde fayda var. Bu aralar bir çok kişiden bunu duydum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen.quote:
Orijinalden alıntı: unununium
Eklemeyen firma yok. Müşteri hizmetlerine Talep edip de gerçek dinamik ip alabildiğin bir tek kablonet var
Alıntıları Göster
birazda sabit ip'ye zorlayıp para topluyorlar gibi. -
Ya kim acacak asil su kota mota yerine su ping sorununa kamuoyu olustutmalaliyizi! Bir bilgili konuyu acsin toplanalim! Hizin 2000 olsa nolur deli gibi ping var ! Cgnatta ayri bir bela ping yapiyot direk! Artik su cgnat ve ping e isslerin cozum bulmalari lazim! Kotaya hayoir yerine ping. E hayir basligi olmali! Instagram bile acilmiyor! Eksisozluge bile girmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
superonline fiber 100mbit kullanıyorum bende de cgn var sorunu nasıl hallederiz? müşteri hizmetleri Nuh diyor peygamber demiyo. sözde platinium müşteriyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cgnat havuzdan çıkmak mümkün değil. Müşteri hizmetleri teknik olarak ne olduğunu bile bilmiyor. Verdikleri cevap internetinizde sorun yok normal gözüküyor güle güle kullanın oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: m-99Cgnat havuzdan çıkmak mümkün değil. Müşteri hizmetleri teknik olarak ne olduğunu bile bilmiyor. Verdikleri cevap internetinizde sorun yok normal gözüküyor güle güle kullanın oluyor.
Şaka gibiler yemin ederim. Bilen bir temsilciye denk gelemedim hiç, daha önce 1 defa bilen birisi denk gelip sorunumu çözmüştü..
ferrarimiz var ama kullanamıyoruz
-
Bende türktelekoma yeni geçen biriyim CGN havuzundayım fakat ping değerlerim baya iyi gibi geliyor bana
Bunlar aktif olarak oynadığım oyunlar ve aldığım ms değerleri
Lol euwest 51-55ms arası serverlar amsterdamda sanırsam
Poe 48-54ms arası bunlar frankfurt için.
bdo 49-50ms amsterdamda serverları sanırsam
apex legends 55ms civari frankfurt ve amsterdam pingleri aynı
Eğer sabit ip alarak veya başka bir yolla havuzdan cıkarsam bu pinglerde dahada iyileşme yakalayabilirmiyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyrou -- 19 Ekim 2020; 2:17:11 > -
Daha kötü de olabilir ne olacagi belli olmuyor pek mesef. Bulunduğunuz sehir içi ping degeri 4 -5 gibi bir seyse ve internet kullanimda genel bir sorun görmüyorsaniz kurcalamayin derim. Saniyorum bu cgnat olayindan hicbirimiz kurtulamayacagiz ta ki ipv6 sistemine herkes geçene kadar ki onun da ne olacağı muamma durumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı problemi yaşıyorum, MH havuzdan cıkmanın statik ip satın almak dışında mümkün olmayacağını belirtti malesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X