Şimdi Ara

CGN IP (Sanal IP yada 100lü IP) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bence de cgnden oluyor bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom CGN IP havuzuna müşteri eklemeye devam ediyor. Modem arayüzünde 100lü IP görüyorsanız malesef bu havuza eklenmişsiniz demektir. Port açılamıyor ve ping değerleri kötüleşiyor. Modem arayüzünde 100lü IP varsa ve whatsmyip gibi sitelerde IP adresi sorgulattığınızda modemdekiyle farklı görünüyorsa CGN sistemindesiniz demektir. Türk Telekom kullanıcılarının kontrol etmesinde fayda var. Bu aralar bir çok kişiden bunu duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodlover

Türk Telekom CGN IP havuzuna müşteri eklemeye devam ediyor. Modem arayüzünde 100lü IP görüyorsanız malesef bu havuza eklenmişsiniz demektir. Port açılamıyor ve ping değerleri kötüleşiyor. Modem arayüzünde 100lü IP varsa ve whatsmyip gibi sitelerde IP adresi sorgulattığınızda modemdekiyle farklı görünüyorsa CGN sistemindesiniz demektir. Türk Telekom kullanıcılarının kontrol etmesinde fayda var. Bu aralar bir çok kişiden bunu duydum.
    Eklemeyen firma yok. Müşteri hizmetlerine Talep edip de gerçek dinamik ip alabildiğin bir tek kablonet var

• quote:

Orijinalden alıntı: unununium

Eklemeyen firma yok. Müşteri hizmetlerine Talep edip de gerçek dinamik ip alabildiğin bir tek kablonet var

Alıntıları Göster
    aynen.
    birazda sabit ip'ye zorlayıp para topluyorlar gibi.
  • Ya kim acacak asil su kota mota yerine su ping sorununa kamuoyu olustutmalaliyizi! Bir bilgili konuyu acsin toplanalim! Hizin 2000 olsa nolur deli gibi ping var ! Cgnatta ayri bir bela ping yapiyot direk! Artik su cgnat ve ping e isslerin cozum bulmalari lazim! Kotaya hayoir yerine ping. E hayir basligi olmali! Instagram bile acilmiyor! Eksisozluge bile girmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superonline fiber 100mbit kullanıyorum bende de cgn var sorunu nasıl hallederiz? müşteri hizmetleri Nuh diyor peygamber demiyo. sözde platinium müşteriyiz.

• Lucifer kullanıcısına yanıt

Cgnat havuzdan çıkmak mümkün değil. Müşteri hizmetleri teknik olarak ne olduğunu bile bilmiyor. Verdikleri cevap internetinizde sorun yok normal gözüküyor güle güle kullanın oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Cgnat havuzdan çıkmak mümkün değil. Müşteri hizmetleri teknik olarak ne olduğunu bile bilmiyor. Verdikleri cevap internetinizde sorun yok normal gözüküyor güle güle kullanın oluyor.

Şaka gibiler yemin ederim. Bilen bir temsilciye denk gelemedim hiç, daha önce 1 defa bilen birisi denk gelip sorunumu çözmüştü..

ferrarimiz var ama kullanamıyoruz

• Bende türktelekoma yeni geçen biriyim CGN havuzundayım fakat ping değerlerim baya iyi gibi geliyor bana

Bunlar aktif olarak oynadığım oyunlar ve aldığım ms değerleri

Lol euwest 51-55ms arası serverlar amsterdamda sanırsam

Poe 48-54ms arası bunlar frankfurt için.

bdo 49-50ms amsterdamda serverları sanırsam

apex legends 55ms civari frankfurt ve amsterdam pingleri aynı

Eğer sabit ip alarak veya başka bir yolla havuzdan cıkarsam bu pinglerde dahada iyileşme yakalayabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyrou -- 19 Ekim 2020; 2:17:11 >
  • Zyrou Z kullanıcısına yanıt

Daha kötü de olabilir ne olacagi belli olmuyor pek mesef. Bulunduğunuz sehir içi ping degeri 4 -5 gibi bir seyse ve internet kullanimda genel bir sorun görmüyorsaniz kurcalamayin derim. Saniyorum bu cgnat olayindan hicbirimiz kurtulamayacagiz ta ki ipv6 sistemine herkes geçene kadar ki onun da ne olacağı muamma durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı problemi yaşıyorum, MH havuzdan cıkmanın statik ip satın almak dışında mümkün olmayacağını belirtti malesef.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.