CFG'yi niye kullanırlar anlamam, Football Manager oyununda oyuncuları ve takımı editlemek gibi birşey bu... Buradan CS'cilere sesleniyorum ; Kendinizi geliştirmek istiyorsanız CFG kullanmayın, kullanıyorsanızda vazgeçin. Eğlencesine takılıyorsanız istediğinizi kullanın :) İleride bir gün olur'da turnuvaya katılırsınız, durun abi benim cfg'm yok oynayamammı diyeceksiniz.. ? Bir yerleriyle gülerler size..
cfg dosyası hangisi ya ?
Cfg kullanan lamerdir. Başka yorum yok.
Cfg kullanan lamer değildir, sensivity, nickname, gamma, rate gibi ayarlar oldukça sorun yok.
Aim cfgler kullanılması yasak olanlar. New game yapıp cl_lw 0 yaz bakalım nasıl gözüküyor.
cfg oyun, ayarlarınızı istediğiniz, gibi ayarlamanızı sağlar. sensitivity, crosshair rengi, çözünürlük gibi şeyleri ayarlamanızı sağlar ve her seferinde konsola yazmamanızı sağlar.
Cfg sadece hızlı silah cekmek degildir. Cfg içinde bir sürü ayar olabilir , Def tabanlı configler alias dolu Cfgler bazıları hiç bir işe yaramaz.Fakat ben size hosuma giden cfglerin isimlerini yazacagım denersinizi umarım işe yarar İçinde alias bulunan güzel bir Cfg ; FeLLeRv6.Cfg (Tavsiye) Def tabanlı bir Config ; AimPowerv3.Cfg Bu 2 cfg gerçekten işe yarıyor
Cfg kullanan lamermi oluyor . Belki kendiside kullanıyor bu yorumu yapan kişi.Kullanılan cfg'ye gorede hile olup olmaması deişir bazı cfglerde duvar arkası azda olsa gozukmektedir örneğin. Siste kor olmassın , bazılarında ise sadece özel birkaç herkezin yaptıgı ayarlar vardır bu ise kesinlikle hile dısında oyun ayarıdır. Cfg kullanan Lamer degildr !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme