Şimdi Ara

CFG nedir ? ne işe yarar ? hilemidir ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
204.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CFG'yi niye kullanırlar anlamam, Football Manager oyununda oyuncuları ve takımı editlemek gibi birşey bu...
    Buradan CS'cilere sesleniyorum ; Kendinizi geliştirmek istiyorsanız CFG kullanmayın, kullanıyorsanızda vazgeçin.
    Eğlencesine takılıyorsanız istediğinizi kullanın :)
    İleride bir gün olur'da turnuvaya katılırsınız, durun abi benim cfg'm yok oynayamammı diyeceksiniz.. ?
    Bir yerleriyle gülerler size..
  • cfg dosyası hangisi ya ?
  • Cfg kullanan lamerdir. Başka yorum yok.
  • Cfg kullanan lamer değildir, sensivity, nickname, gamma, rate gibi ayarlar oldukça sorun yok.

Aim cfgler kullanılması yasak olanlar. New game yapıp cl_lw 0 yaz bakalım nasıl gözüküyor.
  • cfg oyun, ayarlarınızı istediğiniz, gibi ayarlamanızı sağlar. sensitivity, crosshair rengi, çözünürlük gibi şeyleri ayarlamanızı sağlar ve her seferinde konsola yazmamanızı sağlar.
  • Cfg sadece hızlı silah cekmek degildir. Cfg içinde bir sürü ayar olabilir , Def tabanlı configler alias dolu Cfgler bazıları hiç bir işe yaramaz.Fakat ben size hosuma giden cfglerin isimlerini yazacagım denersinizi umarım işe yarar İçinde alias bulunan güzel bir Cfg ; FeLLeRv6.Cfg (Tavsiye)
    Def tabanlı bir Config ; AimPowerv3.Cfg Bu 2 cfg gerçekten işe yarıyor
  • Cfg kullanan lamermi oluyor . Belki kendiside kullanıyor bu yorumu yapan kişi.Kullanılan cfg'ye gorede hile olup olmaması deişir bazı cfglerde duvar arkası azda olsa gozukmektedir örneğin. Siste kor olmassın , bazılarında ise sadece özel birkaç herkezin yaptıgı ayarlar vardır bu ise kesinlikle hile dısında oyun ayarıdır. Cfg kullanan Lamer degildr !
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.