ikinci el alacağım 2022 5 bin kilometre ne diyorsunuz? |
cf moto cl-x 250 alınır mı?

-
-
Al tavsiye ederim çok seri ve torklu.
-
Motor hakkında güncel forum gönderisi göremedim. 2023 Nisan ayında 0 olarak bayii' den satın aldık. Şuanda 2025-Mayıs' tayız. Garantim geçen ay bitti. Motor 13.8xx km' de ve hala taş gibi. Absürt arızalar vs yaşamadım. Sadece Motoru yeni alacaklara şunu diyebilirim; model yılı fark etmeksizin Kronik ABS (ön fren) şişmesi sorunu var. Bu sorun şu şekilde yaşanıyor; Kasis/çukur vb. bir şeyden geçtiğinizde ilk 5-6sn. ön fren maneti taş gibi oluyor ve ön freni olması gerektiği gibi sıkamıyorsunuz.
Bunun için de 444 80 85 (Uğur Motorlu Araçlar)' i arayıp kayıt açtırıyorsunuz. Mobil servis ekibi şehrinize yada size yakın bir ile gelirse aranarak haber veriliyor. O ekipte Motor beyni ve ABS beyni için özel yazılım mevcut. ABS beynine gereken güncelleme yapıldıktan sonra hiçbir sorununuz kalmıyor.
Motorda başka hiçbir problem yaşamadım. Öyle SR / NK gibi motoru yıkadım göstergem bozuldu etti gibi durumlar asla söz konusu değil. Yada bilmemne soğutucusu patlamıyor.
-
Hocam merhaba bu motora bakıyorum son 10 gündür. Almakla almamak arasında kararsızım. cf nin kronik sorunları vs. sebebiyle korkuyorum açıkçası. sıvı teması sonrası sorun yaşamadım demişsiniz, peki şase de paslanma varmı sizde? bu da çokça konuşuluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X