Şimdi Ara

CEZA - SUSPUS | 2015 | PLAK VERSİON SATIŞTA!!! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
3
Favori
6.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dinledim ama sözlerini anlamadım ne anlatmak istiyor biri açıklayabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok para harcamıştır valla klip şahane cidden...
  • Ustadin eline saglik,konserini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  CEZA - SUSPUS | 2015 | PLAK VERSİON SATIŞTA!!!

HipHoplife.com.tr'nin 10. Yılını özel düzenlenecek etkinlikte, Ceza, Mode Xl, Ege Çubukçu, Sansar Salvo, Ayben, Alaturka Mavzer, Yener Çevik, Sahtiyan gibi birçok önemli isim sahne alacak. Toplam 33 ismin yer alacağı etkinlik, 5 Aralık saat 13.00'da Volkswagen Arena'da düzenlenecek. Biletler Biletix'te.

http://www.biletix.com/etkinlik/SKPZ1/TURKIYE/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 5 Kasım 2015; 9:58:59 >

• İyi akşamlar arkadaşlar. Sevindirici bir haber var. Ceza 2. Video klip için çekimlere başlamış. Bence %99,9 "Milyon farklı hikaye"ye çekilecek. Ben "yok geri dönmek" için bir klip bekliyordum. Ama hiç belli olmaz. Şu an birçok parça klip için aday. Klip hakkındaki gelişmeleri twitter ve İnstangram'dan takip edebilirsiniz. Sevgiler...

• Klip hazırlıkları galiba bu parça içinmiş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 30 Aralık 2015; 22:51:55 >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Aynen valla fail oldum

Gerçi birçok kişi klip bekliyordu. Bende hemen atladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

Aynen valla fail oldum

Benim içimden de albümden Milyon Farklı Hikâye geçiyordu. Hepimizi ters köşe yaptı resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

Aynen valla fail oldum

Benim içimden de albümden Milyon Farklı Hikâye geçiyordu. Hepimizi ters köşe yaptı resmen.

Ben sevmiyorum o parçayı. Hatta albümde en sevmediğim parça diyebilirim.

Albüm hakkında düşüncelerimde değişti artık. İlk başlarda çok beğenmiştim 5 se e sonra yepyeni bir albüm ama artık pek beğenmiyorum, dinledikçe fark ediyor insan. Yok Geri dönmek ve sor bize hariç diğer parçalar çok iyi değil. Rapstar, med cezir ve Yerli Plaka çok ama çok daha iyi albümlerdi. Onuncu köy ve Suspus vasat. Ceza en iyi albümüm diyor suspus için ama öyle değil bence.

• Ne var bu garaj İstanbul da

CEZA - SUSPUS | 2015 | PLAK VERSİON SATIŞTA!!!
  • emeğe saygı. cezanın hakkını yememek lâzım o da birçok şey kazandırdı türkçe rap'e

• Albumun degeri aylar , yıllar geçtikçe anlaşılıyor aynı olayı Bomba Plak ve X.Köy de hissettim dedim ki albumleri iyice dinleyip alışıp değerini anlayıp yorumlamak lazım.

Özellikle Bomba Plak 3-5 şarkı dedim sağlam gerisi ft. olsun diye yapılmış halbuki Turk rap kategorisinde ki en iyi albumlerden biri ilk 5 e koyarım o albumu fakat çoğu bilmez Bomba Plak'ın değerini.

X.Köy ve Suspus'ta aynı şekil ha biz bekliyoruz ağızlardan duşmesin bol duetli yaz ayına daha uygun öyle parçalar artık kalmadı hemde sanatçıların fikirleri karakterli değişti Cezanın mantığı şu ilerleyen yaşıyla olgunlaştı az ama kaliteli işler yapmaya başladı yalnız Bomba Plaktan sonra bi durgunluk dönemine girdi içinde hırçın delikanlı enerjisi gitti Ulke olarak yaşadığımız kötu gunlerden dolayıda böyle oldu Suspus geri dönuştu enerjisi yerinde konserlerde bunu görduk uretim halinde olacağını ve yeni album geleceğini söyluyor kendisini iyi hissediyorsa devam edecektir.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Bol düetli parçalar isteyen, yaz şarkısı isteyen yok. Onuncu köy tamam da Bomba Plak albümü çok zayıf. Albümü açıpta dinlemem. Yıllardır bir köşede durur. Ama Rapstar, Onuncu köy, med cezir, anahtar, meclis-i ala istanbul öyle mi? Değil. Ceza bence kendi de farkında Bomba Plak vasat. Bu Ceza'dan dolayı değil. Killa hakanın performansından. Kendisi zaten vasat. Paydos hariç sevebildiğim şarkı çok az albümde.

Suspus'a gelecek olursak;

5 senelik bir özlemin ardından gelen üst düzey albüm tabiki çok sevindirici. Aylardır sürekli dinledim. Evde arabada yolda. Sonra şarkı azlığından ötürü(şarkı sayısını eleştirmiyorum) bir bıkma dönemi başladı. Yaklaşık 1 ay falan hiç dinlemedim. Ta ki konsere kadar. Konserde dinledim. Ve tabiki canlı olmasının etkisiyle kendi kendime dedimki ya arkadaş bu albüm olmuş. Son fikrim bu. Onuncu Köyden daha üst düzey bir iş.

Ek olarak: "Yok geri Dönmek" parçası albümdeki favorim. Ama canlı performansını da merak etmiyor değilim. Feyz al'dan daha zor bir parça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 14 Şubat 2016; 16:12:34 >

• Dediğim gibi Bompa Plak'ın değerini çoğu kişi bilmez sende bilmiyorsun ustelik vasat diyorsun hemde Killa'ya hem Turk rap hareketi başlatanlardan hemde gurbette yaptığı raple ayrı bi yerde anılması gerekir Killa'nın sırf bu işleri yaptığı için , ki bende Killa'yı çok beğenen böyle bir yerde olduğunu öğrenene kadar bi nebze senin gibi duşunuyordum ta ki Bomba Plak'ın değeri ve Killa'nın değeri fark edene kadar emin ol sende anlarsan duşuncelerin değişebilir.

Tabi rap dinleyici olarak senin goruşun olabilir saygı duyuyoruz.

Ceza sanırım boşluga düştu bi an ondan çok geç geldi dedim ya içinde ki enerji gitti bide Ulkenin gidişatı kotuydu gecikmesini Ceza zaman olayını onada bağladı doğru zamanı beklemek gibi.

Bide şunu söyleyim Zirvede ki isimler yaşları gereği olgunlaştı az ve öz işlere yöneldi bu doğru saygılıyız fakat enerji biterse muzikte biter Ceza farkına vardı bence iyice dinlendi karşımıza olgun delikanlı olarak çıktı öte yandan kitleler piyasada ki yeni yetmelere dadandı çok rapçi turemiş bi yandan kötu bi yandan iyi buyuk isimler unutulmamalı yeni rapçiler çıksın sıkıntı yok rap daha da gelişir ama kitleler değişiyor umarım duzgun bi rayda gider.

Cezadan bi istediğimde yabancı rapçilerle kaliteli işler yapması dunya piyasasına bile açılabilir bu adam fakat muzik endustrisinde ki duzen devam ettiği surece olmaz ama Tech Nine la atılan duetlere ihtiyaç var.

Belgeselleri izledim, tüm yazılanları okudum. Neler yaşamışlar, neler yapmışlar biliyorum. Sende bu okuduklarını bana anlatıyorsun.Bunları görmezden gelmiyorum. Ama konu müzik olunca kulağıma kötü gelen müziği Killa Hakan yaptı diye övecek de değilim. Bende tam senin gibi düşünüyordum. Ama belli bir süre sonra insan seçici olmaya başlıyor. Tam bir feat adamı. Ya hakikaten merak ediyorum. Killa Hakan'ı oturup ciddi ciddi dinleyen var mı? Ghetto, kan, dövüş ne bileyim ben seni döverim, senin suratına vururum pat pat pat. Killa gelirse böyle yapar vs. vs. Dinle dinle bıkıyorsun. Mesela rap game iyidir, fantastik dörtlü, delight, ghetto iyidir. Ama Killa Hakan'nın performansından değil. Diğerleri sayesinde iyidir.

Diğer görüşlerine tamamen katılıyorum. Yeni yetmelere ceza ders niteliğinde albüm yaptı.

• çok iyi albüm. itunesden satın aldım.
  • Plak versiyon satışta!!!
    Bu mesaja eklenen görseller:

CEZA - SUSPUS | 2015 | PLAK VERSİON SATIŞTA!!!

• Plaktan dinlemek fena olmaz aslında.

2.Klip noldu bu arada ?
    Ben D&R da en arkalara saklamıştım kimse almasın diye. Geçen gittim bir tek o kalmış. Onuda ben aldım. Alacaksanız elinizi çabuk tutun. Plaklar sınırlı sayıda. :)

2. Klipte plak olayı gibi geç olacak. Plaklar haziran temmuz gibi çıkacaktı. Nisanda çıktı. Bekleyip göreceğiz artık ne zaman çekilir bilmiyorum.

• CD versiyonunu almıştım şimdede plak versiyonunu aldım.
    İlk röportajda demişti. Bundan sonra daha aktif olacağım diye umarım 2017 veya 2018 de albüm çıkartır. Benim dileğim bundan sonra önemli albümler plak şeklinde çıkar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.