Şimdi Ara

CEZA -RAPSTAR (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
10.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarkı çoooooooooooooooooook ben artık bütün laflarını ezberledim belkide sözleri karıştırsam cezaya rakip olurum
  • asikan senin gibilerden deiliz ne yapalım huyumuz kurusun diyorum ben sana cevap vermicem kendi kendine konusmus sayıyorum seni hadi kendine iyi bak
  • aha aha aha

Her KEz Baksın kendi Corbasınada onunden aLmasınLAr...

Nesee Ben onu geneL manada yasdım Bu yusden bak Corbana.. :)))
  • ben konusuyorum herkez sussunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • hade layn
  • spiegel hade laynn zıpla hödük muhahahaaa
  • Zıp zıp zıp

Cezanın sanal alem delikanlıları şarkısını dinle dinledikçe seni anımsatıyor
    Sağa sola saldıryla rapçi mi olucan
  • spiegel espiri yaptın galiba sanal delikanlı deil hakiki delikanlıyız saldırıyı sen başlattın ben devam ettiririm hade hade git bebeklerinle oyna bakem
  • Ceza yı dinlemediğin nasılda belli oluyor. Şarkının orjinal ismini bilseydin sana delikanlı yerine ne dediğimi anlardın. İstersen şarkının sözlerini yazayımda dinle ceza ne demiş. Ondan sonra gül

İlk ciddi sataşma senden geldi
  • Şu an tüm rap camiası ne demek istediğimi anlamıştır sana gülüyordur ÇOcuk kendisine delikanlı dediğimi sanmış. Nerde senin ap bilgin sen ceza mı dinliyordun. Önce Cezanın gelmişini geçmişini bir öğren. Ancak senin gibi zavallı rapi nerden bilsin Özenti. Önce rapte bana yetiş sonra konuş
  • spiegel gel yanıma sana rap nedir öreteyim bebek ok mu hadi hadi yallahhhh
  • HAdi be daha cezayla sagopanın sanal alem * dinlememiş adam. Onu ayırt edemiyor. Bana rapten söz ediyorsun. Allah bilir mesaj sayınada bakarsak ortalığı karıştırmaya gelmiş bir adamsın. Rapten filan anladığında yok
  • cezanın kalitesi tartışılmaz ama müzik olarak ben onun kişiliginide bilirim anında satar adamı.
  • sewgili arkadaşım anladığıma göre cezadan nefret ediyorsun.saygı duymak lazım.şuda bi gerçekki ceza dışında kimse gerçekleri müziklerinde yansıtmadı.haa bu arada şunuda unutma böyle eleştirmeye dewam edersen bazı arkadaşlar kaldıramayabilir.herkesinbakış açısı farklı ne de olsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanxalemze

sewgili arkadaşım anladığıma göre cezadan nefret ediyorsun.saygı duymak lazım.şuda bi gerçekki ceza dışında kimse gerçekleri müziklerinde yansıtmadı.haa bu arada şunuda unutma böyle eleştirmeye dewam edersen bazı arkadaşlar kaldıramayabilir.herkesinbakış açısı farklı ne de olsa..

Konu 1 sene sonra pörtledi
  • hortlama google a bile yansımış statslarda üste çıkıyor
  • Yeni West Coast ghetto Slow Jam Style iLe 1-OL,Ses-Küpü,Allyone,KiLLeR-Cat,CooL-Geez,RubBerbotz, ! Dosya Boyutu 20.60 mb DOWNLOAD LİNKİ :

http://www.hemenpaylas.com/download/...H_RAP.zip.html

www.m-s-r-studio.com -www.rapdinle.com -www.donanimhaber.com -

• quote:

Orjinalden alıntı: cansoykal

ARKLAR CEZA NIN yeni albumu cıkmıs bence cooooooooooooooooooooooooookkk gusel

alçammmm
  • Yazılanları baştan sona okudum. Sagopa diyorum başka şey demiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.