Şimdi Ara

CEZA -RAPSTAR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
10.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam kendini sattırabildi ya ben reel sonuca bakarım.. Bir de altyapıyı düzenleyene bakarım.. ve özellikle rap in özünü temelini savunanların abuk laflar peşinde soydaşlarına sevmedikleri lafları sıralayan ve rock festivallerini işgal edip yağmuru yiyen öküzlerden müteşekkil olduğunu görünce Ceza yı en azından annesine koyduğu 2 satır lyrici de takdirle karşılamak gerekir.
  • +11111111111 acharad eminem gibi olmamak lazım anneye saygı onemli
  • Bir de underground daki rakiplerden hep popçularla feat yapılıyor tartışması çıktı ortaya.. Fazlaca fundamental, ya da ileri seviyecesi olarak özentice bir fikir..

tamam Petek Dinçöz gibi bir assolistlik olacaksa köpek işesin böyle işe ama Candan Erçetin ve gibilerinin ne kabahati var.. müzikalite peşinde ve işini bilenlerden kendisi.. Kendini bilenler yanlarına bile yaklaşamıyor zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 9 Kasım 2004, 18:39:22 >
  • Gecenlerde bilgin Ka dan adam programına katılmıs vay anasını banada arklar söledi nası kacırırım yaf mınakoum
  • walla moruk beni ailesine düşkülüğü ilgilendirmiyo.Düşkün olup olmaması onun bilcee iştir.Beni müziği ilgilendiriyo ve bence albüm tam bir fiyasko.ayrıca kemik kitlesine ihanet etmiş bir rapçinin albümüne para verip almam netten idirdim arşivde bulunsun die o kadar.
  • ne gibi bir ihanet etti ki? Savunduğumdan değil, birden çıkınca herkes vay hain vay bre zındık muhabbetine girdi.. Ne yaptı peki bu?

Banu Alkan'a söz mü yazdı ? Petek Dinçöz le Feat. mı yaptı? Ya da tuttu background için tutup Ümit DAVARa gibi Kayahan'ın güzelim parçalarının içine mi etti.. Ne yaptı ?
  • daa ne yapacak o kadar laf ettiği popçula gitti ezik ezik düet yaptı. yeni çıkan albümünde de teomana laf edio ve bende teomanla düet yakındır herhalde die düşünüyorum.Sence şidtetle karşı çıktığı bir kültür ile düet yapabilen biş adam inandırıcımıdır?Ben pop kültürüne karşı olduğum için dinliyodum cezayı ama artık bana hitap edmiyo.Gitsin albümünü özenti popçulara satsın
  • kalite kavramı inşallah bir kenara atılmamıştır.. ki Bayhan la feat yaparsa ben o zaman koparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Bir de underground daki rakiplerden hep popçularla feat yapılıyor tartışması çıktı ortaya.. Fazlaca fundamental, ya da ileri seviyecesi olarak özentice bir fikir..

tamam Petek Dinçöz gibi bir assolistlik olacaksa köpek işesin böyle işe ama Candan Erçetin ve gibilerinin ne kabahati var.. müzikalite peşinde ve işini bilenlerden kendisi.. Kendini bilenler yanlarına bile yaklaşamıyor zaten .

Sonuna kadar katılıyorum. Candan erçetinin gibi birisi ile düetinin kötü yanı yok. Tut ki candan erçetinin şarkılarının bir çoğunu rap şeklinde söyle hepiniz dinlersiniz. Ama at gözlüğüyle bakıp etiket yapıyorsunuz. Sadece still farklı candan ablanın bir çok şarkısıda iş yapar. hepsini bir kefeye koyup etiketliyorsunuz. Tekrar söylüyorum eğer sizin o şarkılarda anladığınız pop kültürü buysa artık rap dinlemeyin. Sadece still olsun diye dinliyorsunuz derim.

Ama burcu güneş işinde haklısınız. Burcu gineşte kim oluyor. Niye onunla bende anlamadım. Ama o şarkıda bile bi anlam var

• acık daha düşündüm de bu konuda son noktayı koyacak adamlar bence cezanın yoldaşları. Fuchs, sagopa, fuat, sahtiyan ve adı aklıma gelmeyen diğer elemanlar. Bunlardan bir tanesi "ceza ihanet etmiştir" derse diyecek bir şey yoktur. Belki de hepsinin yaptıkları bir plandır bu. Onlardan bir açıklama gerekecek son nokta için. yoksa bizim burada konuşmamız boşuna
  • Ki Sago ve fuat hiçbir zaman yapılanlardna sonra Ceza ya başka bir ithamda bulunmadı.. hem gerek müzikleri gerek sesleri olsun Burcu Güneş ve candan Erçetin işlerini kaliteli yapan insanlar.. bu işin terbiyesini almışlar. Ortalık şappur şuppur ye beni saniyede 66 dila at bana diyen Wacklere karşı bişey yapılması lzım. Ki onlar algalarını geçip paralarını götürürken bizim düşündüğümüz şeye bakın.

Hadi deseler honki ponki , dongi dongi diyenle feat yaptı..

Beni benden alırsan seni sana bırakmam gibi abuk ve sinir sözleri olan birilerine feat yaptı dersen işte o zaman ihanet olurdu...
  • cezayının one cıkması birazda haksızlık onu tanınmasında en onemli etken dj mıck check olmasa olurdu o hani nerde djyimiz
  • CEZA CEZA CEZA hep bu ceza yokken nefret vardı nefret de Dr Fucks da vardı unutuldu gitti garip askerdeyken cezanın birden güneşi parladı tamam med-cezir albümü güzeldi ama bu albüm kek kandırmaca avlama üstüne hızlı söle rap sansınlar bende bunlara çakim albümü hesabına gitmiş ne bi ritim var nede dinlenebilir bi söz anlamsız kelimeler ardı ardına geliyor çok üzdü bu beni 10 milyon verdim aldım albümü az değil bu en azından 1 parçası için mükemmel diyebilmeliydim.

Ailesine olan bağı onu ilgilendirir bunun yararı zararı kendine bence +1 pozison yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

+1 prodigy

+1
  • speed:

dr Fuchs da album cikarmis onuda aldim ama ackcasi beyenmedim... nefret grub olarak süper di ama dr fuchs yanliz albumu iyi bulmadim hemde fuchs saf disi sayilmaz cok kisiler onla feat yapiyor bununda rap piyasasi icin nekdar önemli oldugunu gösterir
  • haci albümü aldim bir cd kabında değil karton ve 4 parça şeklinde katlanmış 3karton bölgesinde cezanın lyricleri var neyse efenim albüm şöyle böyle yani neyim varki 2001 yapımı dream tvde gösteriyor zaten
    rapstar şarkıs güzel
    ben ağlamazken güsel
    düetler orta
    ve diğer şarkıları bana göre vasat
    ceza bu albümde hiç yenilik yapmamış

zaten bi kaç şarkı eski
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

ASİ SEN ANLASILAN CEZAYI FAZLA SEVMİON TAMAM SANA GORE KARAKTERSİZ OLABİLİR AMA BEN ONUN KADAR AİLESİNE DUSKUN
    BİR RAPCİ GORMEDİM.

ii de ben aiLesine saygısı yok demedim ki :))

o Yonunu bende seviorrum :))))
  • cezanın albumu cok ilgincdi cdnin yanında 2 cıkartma ve sarkı sozleri vardı kitapta.
  • bence sabah bastı geceyi güsel tamam güsel neyim varki güsel anneme anlamlı rap star güsel baya gönderme yapmış ümüt davala dinlerse birdaha eline mic almaz her halde fatalrayhme fena diil panorama harem güsel holocaust güsel baya bi şarkı var güsel olan beyler zaten bu söylediğim şarkıların dışında ki şarkılar çok kısa ve pek bi alt yapısı yok ha birde ben ağlamzken var oda baya bir anlamlı aslında oda güsel olsun alınır güsel dir derim yani
  • ilk defa rap dinliyorsan hepsi güzel grafiker kardeş :)))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.