Abi bunun cezaya yapılan hıyarlık ve cezanın ettii küfürle ne alakası var öle hanzolar olabilir ama Ceza kesinlikle o hıyarlardan dii.Lafı nereeye götürmek istediğini anlamış diilim.
yahu iyi güzel hadi diyelım ceza kendını bi .ok sandı.. kıraç ne sanıyo...
sanatcıysa sanatıyla varolsun ..
ona ne repciden cezadan bilmem neden...
ucuz mankenler gibi güyya gündeme gelcek laf atıp....
aldı azının payını...
azına saglık ceza
ucmuşsunuz topic i acan ceza almalı ama topic i uzatmışsınız bunun coktan altlarda olması gerekiyodu
quote:
Orjinalden alıntı: iskeletor
ceza kim a.q rap ede cezayada küfür etcem şimdii..bi bok zanmaya başladı ceza kendisini gö....ü kalktı 2 canlı yayına cıktım diye..
ROCK FESTİVALLERİNE MÜŞTERİ TOPLAMAK İÇİN YALVAR YAKAR CEZAYI ÇAĞIRMASINLAR OZAMAN.
cezaya 5 kıraca 15..
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
Orjinalden alıntı: bozz
ceza ıda sevmem kıracı da ama kıraac gercek bi sanatcı... kırac a yapılmaz böylesi ceza kendini bi şey sanıyo bence
Kıraç sanatçı olsaydı türkçe rapi kullanarak reklam yapmasdı..
quote:
Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe
lan forumdan 3-4 saat uzak kaldım benim konu uçmuş gitmiş bea...
diss olayı rap kültürünü bir parçasıdır..cezanın kıraça diss atması dogru attıgı yer yanlıştı..kimse canlı yayında çıkıp ööle ulu orta küfür edemez..burası abd deil..bisim örf ve adetlerimiz farklı..
ki kıraç türkçe rape gündemde kalsın die saldırdı.malum dizileri bitti kıraç gitti.. cezada biras gündem yapim die canlı yayında diss attı..
bir iki güne kalmaz kıraç cezaya dava açar..sona cezadan tazminat alır..o paraylada şööle bogaza karşı bi restoranda beraber yemek yerler..ohh ne güsel ucuza reklam yaptık diye sevinirler..
hala kıraç dava açmadıımı?
RccP aynı şeyleri düşünüyoruz.Kıraç zamanında elektronik müzik yapanlar için de bu uyuşturucu konusunu gündeme getirip, elektronik mzik yapanların hepsini uyuşturucu kullanmakla suçlayıp reklamını yapmıştı. sonra yine gündeme gelmek için bu seferde Athena yı eleştirdi ve "Türkülerin İngilizce'ye çevrilmesi inanılmaz bir etki yaratıyor. Yabancılara enteresan geliyor. Sertab Erener'in yaptığı gibi saçma sapan sözler yazıp şarkı söylemekten bahsetmiyorum. Birinci olabilirsin ama bu başarı değil. Athena'nınki de başarı değil. Manasız, özenti ve çok aşağılık bir şey. Doğru kelime bu; aşağılık. Kimlik çok önemli bir şey. Ülkeni neyle temsil edersin? Kendi dilinde tabii ki. Bu gerizekalılar bunu anlamıyorlar." süzlerini sarfetti, bu da bence sadece reklam dan ibaretti.Kıraç sonra bir de duamn vokalistine hakaretlerde bulunmuş, o ropörtajı bulamadım hala.
"Her albüm çıkaran, bir de polemik veya olay çıkarıyor
Ne zaman yeni bir kitap, film, albüm çalışması lansmanı olsa, bir anda aşk söylentileri, verilen kiloların, azalan selülitlerin öyküleri, suçlamalar, eleştiriler ve polemik patlaması yaşanıyor. 03.03.2005
Türkiye'de sinema ve müzik dünyası için sansasyon yaratmak vazgeçilmez bir PR yöntemi olarak görülüyor. Bitmez tükenmez kadın şarkıcı atışmaları maratonunda, 'O kendisine baksın, gelirsem yolarım alimallah' minvalinde, 'şişman, selülitli, annem yaşında, fare suratlı, seks kasetli, kocasının ihanetine göz yuman, bilmem kaçıncı kocasından boşanacak olan kadınlar' tanımlamalarıyla gayet seviyeli diyaloglar sahneleniyor. Hedef dikkat çekmek, rating almak ve albüm satışlarını artırmak. Emrah, Mahsun Kırmızıgül, Ebru Gündeş albümleriyle yeni aşklarını eşzamanlı lanse etmeyi seviyorlar. İbrahim Tatlıses, kanal kanal gezip yeni ve eski kadınlarına yazdığı şarkıları okuyor. Sibel Can ve Haluk Saçaklı her albüm çıkışında o meşhur 7 - 10 kilonun hangi müthiş diyetle verildiğini anlatıyorlar. Gülben Ergen, Petek Dinçöz ona buna laf atmayı seçiyor. Kayahan, Nilüfer'e hakaretler yağdırıyor. Işın Karaca, kendisi zayıfladıkça daha da büyük görünen dudaklarını büze büze aşkını ve zayıflamasının sırlarını anlatıyor. Hababam Sınıfı öncesinde Hülya Avşar, Mehmet Ali Erbil'in poposunu güzel bulduğunu, Erbil'in poposunu kollaması gerektiği önemli saptamasını yapıyor. Erbil, Avşar'a küsüyor, sonra birbirlerini affediyorlar... vs.vs.
Çok da işe yaramıyor aslında
Bu müthiş 'kültür eserleri'yle ilgilenen halkımız aslında eğleniyor gibi görünse de, eserleri tüketmek için hiç de acele etmiyor. Ekonomideki azalan getiriler kuralı bu noktada devreye giriyor, kalabalık, gürültülü, yapay gerilimli tanıtım çalışmalarında, asıl hedef olan ürün unutuluyor. Halka eğlencelik meze türü dedikodular veriliyor. Film veya kaset hakkında bir bilinirlik sağlanıyor, ancak yaratılan eserle hiç ilgisi olmayan bu dikkat çekme araçları sonuçta pek de faydalı olmuyor. Atışmalar arasında yapıldığı düşünülen reklam işe yaramıyor, rating'ler satış rakamlarına yansımıyor.
Halk ilginç bir şekilde doğallığı ödüllendirmesini biliyor. Seda Sayan harbiliğiyle kadınların idolü haline gelmeyi başarıyor. Sessiz sedasız, adı gibi sade ve samimi olan Yalın diye gencecik bir sanatçı, bir anda gönüllerde taht kuruyor. Kıraç, Duman gibi müzikleriyle ilişki kurmayı seçen isimler hızla zirveye yükseliyor. Hollywood bile çok rakamlı pazarlama bütçelerinin karşılığını her zaman alamıyor. Milyon dolarlık tanıtım bütçeli filmler zarar ederken, Shrek gibi sessiz sedasız çıkan bir film en yüksel geliri elde etmeyi başarıyor. ABD pazarında bile sıcak, samimi ve gönüllere dokunan isimler, işler zirveye çıkıyor.
Sezen ve Tarkan çok başarılı
Müzik dünyasında PR çalışmalarını en iyi kontrol eden iki isim şüphesiz Sezen Aksu ve Tarkan. Aksu, kendisini gizemli ve ketum bir yaklaşımın arkasında tutuyor. O konuşmadıkça, insanlar merak ediyor ve ona olan ilgi azalmıyor, aksine daima canlı kalıyor. Tarkan da bu konuda son derece başarılı. Uzun yıllardır kendisini çeşitli saçma gerilimlerden uzak tutarak, magazin ötesi bir boyutta varolmayı seçmiş durumda. O da bunun ödülünü efsaneleşerek alıyor.
İlginç bir biçimde bazı politikacılar da dikkat çekmek isteyen şarkıcılar gibi davranmayı seçiyorlar. Bilinirliğini yüksek tutmak ve gündemde kalabilmek için PR çalışmaları yaparak, reklamın iyisi kötüsü olmaz yaklaşımıyla, haber olmaya çalışıyorlar. Parti bünyesindeki veya profesyonel PR ve danışmanlık şirketlerindeki kadrolardan tavsiyeler alarak, algılanmalarını yönetmeye çalışan politikacılar, bazen son derece başarılı sonuçlar elde edebiliyorlar. Ancak, politikacının yalnızca gündemde kalmak kaygısı arttıkça, gerçeklikten kopması ve başarısız sonuçlar alması da o denli hızlanıyor.
Sarıgül'ün tarzı da magazin
Geçtiğimiz haftalarda CHP'nin liderliğine soyunan Mustafa Sarıgül, Şişli Belediye Başkanı olarak, Abdi İpekçi Caddesi'nde Milano - Paris - Londra'daki gibi müthiş sokak partileri yapma iddiasıyla kurduğu sahnelerden bir yıldız gibi seslenmeyi seviyor. Yıllarca, ünlülerle yanyana, sokaklardaki festivallerde, Galatasaray maçlarında, sarışın ve güzel eşiyle, daima gülümseyen ifadesiyle magazin sayfalarının ışıltılı ve renkli köşelerindeki karelerle kendisine 'bir imaj yapan' Sarıgül, bir anlamda bunun diyetini ödüyor.
Kurultay'da şöhretinin bir yanılgısı olarak fazla iddialı bir biçimde ortaya çıkan ancak çetin mücadele ortamında bir anda gülümsemesinin yerine öfkeyle dişlerini sıkan ve tehditkar bir ifadeyle bağıran resmi, hafızalarda yerini alıyor. Sansasyon pazarlaması rating getirse de sonuç getirmiyor.
Erkan Mumcu'nun istifası, CHP'deki hoşnutsuzluk, AKP'de yükselen sesler önümüzdeki günlerde son iki yıldır durgun geçen politika sahnesinin canlanacağına işaret ediyor. Politikada kalıcı olmak isteyenlerin magazin yıldızlarının modası geçmiş yöntemlerinden uzak durmasında fayda var. Halk dünyanın her yerinde dedikoduyu ve başkalarının kavgasını izlemeye bayılır. Ancak, sonuçta herşeyi sunulan ürün belirler. Albüm ya da film iyi çıkmazsa, en acımasız düşman kesilerek bu kadar haberden sonra kandırıldığını düşünerek çevresine işi kötüler, bir sonraki sefer de aynı hataya düşmez. Politikada da halk önce heyecana gelir sonra beklediğini bulamazsa verdiği iktidarı geri alabilme hayalini kurar. Bu yüzden yeni dönemde politikacıların önce sine - i millete dönüp, gerçekleri görmeleri, halka sansasyonlar yerine sağlam programlarla ulaşmanın yollarını aramaları yararlı olacaktır."
Bu yazıyı bu tartışmaya ithaf etmek istiyorum, gerçi yazar kimse hernekadar Kırac ın yukarıda bahsettigim durumlarını görmezden gelmiş olsa da
Ohh adam sövünce millet çığlık atıyor.Biz sövsek Bu nasıl bir eşitliktir beaa..DAyanamadım bende cezaya diss yapacam..
Len ceza küfürlü rap para edermi() Efendi olan adam bu rap'i yermi Ceza Gözlerini öpeyim.....Yeahhh Video da bunlara benzer bişeyler diyo yo yo yo yo.
Bu konunun fazlaca uzadıgını düşünüyorum yorum yapan biri 10 kere daha yorum yapıyor..kapatın artık bu kıraç ceza muabbetini..adamların da istedigi bu zaten gündem yaratmaz..bizde elimizden geldigince onlara destek verip gündemde kalmalarını saglıyoruz..yanlışa yanlışla cewap weriyoruz..
@SoulReaver sözüm sana degil senin yorumunu ilk kez okuyorum..
evet beyler kapatalım bu topiği artık... yeter bu kadar yorum... yakında birbirimize gireceğiz iyice diye korkuyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
ne alaksı var şimdi türkçeyi en iyi konuşan rapçiler.Bana türkiyede en büyük diye gördüğün hiphopçuyu söylesene.Sadece azından bi kelime çıkar oda tunçdindaş ki onunda yaşı malum 30-35 ya var ya yok.Sen nasıl böyle bir kıyaslama yapıyorsun anlamadım.
Heyyy burdaki rapçiler ortama girmeden konuşmayın.Gidin biraz partilere bakın rapçilerin yaş ortalaması 15-16 lı yaşlara iniyor.19-20-21 yaşındaki rapçiler ve 24-25 yaşındaki mc ve breakçılar oralara ufak kızları toplayıp kandırıyor sonrada çatur çutur.Sana yüzlerce hiphopçu ayağına takılıp kız kaldıran hanzo gösterebilirim.Millet bol pantolon giyip kız bağlarım havasıyla takılıyor bu işlere ki maalese %70 yakın bir kesim böyledir veya böyle başlayıp sonradan gerçekten gönül vermiştir rape.Sanki bilmediğimiz şeyler açtırmayın ağzımı söyletmeyin kötüyü. Dışarıyı eleştirirken kendimizdende ödün vermeyelim.
quote:
Orjinalden alıntı: NiGhTWolFBiTe
Ceza salak terbiyesiz çünkü kıraç öle mutlu mutlu otururkrn ortaya atlayıp küfr etmiş di mi? Haklı cezaya aynen katılıyorum.Kıraçın............. Herifi kışkırtıyolar sonrada ayyyyyyyyyy terbiyesiz o ceza zaten diyolar. salak kıraç aslında bilmiyor ki türkçeyi asıl düzgün konuşan repçiler.
ac ağzını sadece senin ağzın acılmaz merak etme!! senin bahsettiğin tikky lerin party sidir !! gel ben seni bizim burdaki under lara götürüyümde gör biz buna party diyemiyoruz cünkü sokakta bi köşede toplanıp yaptığımız icin... senin hayatın kadar ben o under lara gittim ve elimde bir ton demo war arkadaşlarımız kendi cabaları ile yapıyolar ama elinden tutan olmuyor ve öyle kalıyor bazıları ceza nın sokak sanatı nerden cıktı ?!
öyle ortama girmeden konuşmayın fln gel istediğin türde battle yapalım bizim grup umuz dağılmadan önce şehirlere bile dolaşıorduk biz ben senin anlattığın party lerde hiç olmadım olmamda onlar kof mc ler!
quote:
Orjinalden alıntı: iskeletor
ceza kim a.q rap ede cezayada küfür etcem şimdii..bi bok zanmaya başladı ceza kendisini gö....ü kalktı 2 canlı yayına cıktım diye..
Hee öle öle.Nasıl cvp verecekti benimle polemiğe girmesin ay terbiyesizlik etmiş diyemi ceza onun tartıştığı mankenlere benzemez.
EVERYTIME NUMBER ONE CEZA
kıracın iyibir sanat cı olduğunu yanlızca sız dusunuyosunuz herkesınmuzık tarzı farklı ayrıca kırac nekadar muzık yapıyorsa cezada okadar muzık yapıyordur.......
quote:
Orjinalden alıntı: bozz
ceza ıda sevmem kıracı da ama kırac gercek bi sanatcı... kırac a yapılmaz böylesi ceza kendini bi şey sanıyo bence şimdi izledim anca küfür ediyo zaten bu rapciler
vaya sole desek rap dınleyenlerı ılgılendıren tek kısım küfür!!?????