Şimdi Ara

CEZA İLE SAGOPA BARIŞTI MI???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi son zamanlarda ceza ile sagopa küstü.birbirlerine diss de yazmışlardı.
    şimdi ceza ile sagopa barıştımıbilen varsa konuşalım arkadaşlar

• Barışmasınlar ne güzel diss atıyolar biz de dinliyoz işte
  • barışsınlar da neyim var ki gibi müthiş bi şarkı daha yapsınlar..
  • Sagopa da Ceza da başına buyruk adamlar, herkes kendi yolunu çizdi. Bu kadar olaydan sonra barışsalar bile (ki Sagopa bir röportajında küstüğüm adamlarla barışmam imkansız demişti) yeni projelerde beraber olmazlar. Ama gönül isterdi ki hiç kavga etmeselerdi, önlerine bakıp üretmeye devam etselerdi. Şunu da söyliyeyim ben Sagopa'cıyım ben Ceza'cıyım diye dinleyenler olarak bölünmeyin. Dinleyin, eğlenin, destek olun
  • Selam dostlarım,

Bu gün nete girdiğimde aylar önce yaptığımız bir parça birileri tarafından ele geçirilmiş ve yayılmakta olduğunu gördüm.O parçayı benim albümüm için yapmıştık ve son gelişen diss olayları ve parçanın da kalitesiz olması nedeniyle albümden çekmiştim.Ancak bir şekilde bu oldu ve Şu an itibari ile elimizden hiçbir şey gelmiyor maalesef ancak şunu söylemek isterim ki asla parçayı piyasaya vermeyecektim.kalitesiz kaydedilmiş önemsemediğimiz bir parçaydı,nakaratı bile yok zaten diss değil normali bir parça dahi yapmış olsaydık bu kalitede duyulmasını istemezdik ve bu konudaki üzgünlüğümü anlatamam.oyuna geldik Bu şarkıyı nete düşürenleri Allah a havale ediyorum ve söz konusu şarkıyı ciddiye almamanızı rica ediyorum.Artık bu diss konularının kapandığını ve barış istediğimizi bilin.Dissler sadece tatlı atışmalar olarak kalacak dozunu aşmayacak.Herkesten bu konuda tekrardan herkesden ve Sagopa Kajmer'den özür dilerim. Sizlerden ricam bu şarkıyı ciddiye almayın ve bu konuyu dallandırmayın. SULH…

bunu ceza söylüyor.Sagopa Kajmer'den özür dilerim.bu yüzden sordumda

• ceza ile sagopa küsmüymüş yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

ceza ile sagopa küsmüymüş yaw

Günaydın
  • ceza tabii ki barışmak ister çünkü işleri kötüye gidiyor eskiden sagopa prodüktörlüğünde iyi işler ortaya çıkıyordu ama gittikçe kötüye gidiyor ceza sagopa ise süper gidiyor adam cidden işi çok biliyor
  • ceza yerli plakayı çıkarsın o zaman neler olacak.bence yeni albümü süperrr
  • ceza anasına küfür etmiş sagopada annesini çağırmış barışmışlar :D
  • onlar küslermiydiya barşsalr ii olur bea neyim warki çok güseldi ama sago barışmam diomş he naplım artık
  • barışmasınlarda zaten sagopa bir numara ceza ya ihtiyacı yok
  • arkadaşlar bence ceza ile sagonun böyle olması biraz da iyi oldu. Sonuçta ikiside birbirine rakip p,olacak ve sonuçta ortaya daha iyi işler koymak için kıyasıya mücadele edecekler. Ve biz de zaten onlar sayesinde kalitelli rap müzik dinliyorduk şimdi aha da kaliteli rap müzik dinleyeceğimize inanıyorum. Ben ikisinide severek dinliyorum. ama ceza dedi diye değil çünkü ikiside süper. Jonn Türk gibileri s.i.k.t.i.r.s.i.n. gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: metee

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

ceza ile sagopa küsmüymüş yaw

Günaydın
    iyi akşamlar
  • uretmeye devam mı etsinler ?ne uretmeye anlamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

Sagopa da Ceza da başına buyruk adamlar, herkes kendi yolunu çizdi. Bu kadar olaydan sonra barışsalar bile (ki Sagopa bir röportajında küstüğüm adamlarla barışmam imkansız demişti) yeni projelerde beraber olmazlar. Ama gönül isterdi ki hiç kavga etmeselerdi, önlerine bakıp üretmeye devam etselerdi. Şunu da söyliyeyim ben Sagopa'cıyım ben Ceza'cıyım diye dinleyenler olarak bölünmeyin. Dinleyin, eğlenin, destek olun

• quote:

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

Barışmasınlar ne güzel diss atıyolar biz de dinliyoz işte

Bencede yaa güzel parçalar cıkıyo. Ben birbirlerine yazdıklarını valla daha çok beğendim.
  • cezanın sagopaya yazdığı diss(mürekkep doldurdum)tamam da sagopanın diss ni nereden indirebiliriz
  • up
  • sago nun sitesinden indirebilirsin hala varsa tabi uzun süredir bakmıyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.